54

$

преди 8 години

Така или иначе , гърците намериха идеалната формула за безплатен обяд. Защо ли ? Защото доказаха че са стратегически ценни.

53

Анонимен

преди 8 години

namerete para za bulgaia svine ,horata tinat v mizeria i glad prenudeni da napusnat strana da moje da se izhranyat

52

bay ganyo

преди 8 години

bilgaria nemije da si pomogne sama trignala da pomaga na drugi,tipacitakiva da sme po dobre ot gircite

51

anonimen

преди 8 години

Pari na garcite li ? Da go duhat

50

е колко де

преди 8 години

Е за кво да им даваме, и без това ходим да си харчим парите на тяхното море! Какво повече искат?

49

ДА АМА НЕ

преди 8 години

До Баба МецаПърво субсидиите в земеделието има са в пъти по големи, а най големите разходи са за гориво, механизация, торове и пестициди които са колкото на нашите производители.Със субсидии като в Гърция и тук всичко щеше да се обработва.

48

ВЕЧНА СИЕСТА

преди 8 години

През 96г. никой не ни помогна. Тогава българия се нуждаеше от само 2млр. долара, но никой не ни ги даде, а ни накараха да си "приватизираме" икономиката за без пари.Така че просто не виждам защо да им се дава каквото и до било. Първо да го обяснят на пенсионерите с 250лв пенсия, после на хората са доходи около 500лв, ако ги разберат нека ги хрантутим и ние.

47

дебелогъз депутат

преди 8 години

Стига сте ревали от 1 януари 2016г. се намаля пенсиите с стаж в фалирала Гърция и става само 400 евро на месец, а в икономическа стабилна България пенсията с стаж преди месец скочи с 4 лева и стана грандиозно висока цели 157лв на месец.

46

грък

преди 8 години

Дай ми 100 евро назаем и утре ще ми ги върнеш. Хахаха

45

Анонимен

преди 8 години

Нито сме по-работливи от тях, нито умеем да ценим това, което имаме и малкото не-мързеливи правят. Само в моя квартал 2 магазинчета фалираха това лято - за дрехи и мебели, директно от производител, нито бяха некачествени, нито с надути цени, просто друго си е да пазаруваш в мола.

44

Радка Пиратка

преди 8 години

Гърците са най големите пичове и много, много работливи. Затова всички яки пички сме там.

43

Анонимен

преди 8 години

Da da da..

42

До лицемерите

преди 8 години

БЪЛГАРИТЕ са същите *** като гърците ! Че и по-големи!Нещели да им се дават пари ПЪК ИМ ГИ НОСЯТ "НА КРАКА" !Справка : виж. граничните пунктове ЦЯЛО ЛЯТО !

41

Даката

преди 8 години

До Анонимен Е и аз това казах.

40

Анонимен

преди 8 години

Не искат да дават пари, а си оставят спестените за почивка именно там, много умно. Не защитавам нашето черноморие, то също не си заслужава, но все пак си е ирония.

39

Баба Меца

преди 8 години

До българин 25Май не си ходил, а само си минавал по край гръцки села, драги! А дори и да си минавал само, случайно да ти е направило впечатление, че няма парче земя, което да не е обработено, за разлика от нас? Дали си обработват земята от къщи с дистанционното? Кажи ми още, половината от зарзавата и плодовете на пазара какви са, гръцки или български? Сами ли се отглеждат? Я сравни селата им с нашите? Мързеливи били! Хайде холан! Нека първо се видим ние, пък след това да съдим за другите...

38

Анонимен

преди 8 години

Ами че няма да работят като нас по 10 -16 часа в денонощието като роби! За това и винаги ще са по-добре, колкото и да им е голяма кризата! ! !

37

Анонимен

преди 8 години

Пари за Гърция ли ? Може! Защо не ?Обаче, ако парите ги давам АЗ, примерно за почивка.Това някой управляващ да дава държавни ( разбирай мои/наши ) пари на Гърция, без аз да съм одобрил - НЕ !

36

гошо мумче лошо

преди 8 години

И аз съм като Византийците. Като излизам ме черпят - после не връщам пари. Пари не давам на никой и за нищо. Така тря - тря си егоист, щото в тоя капитализъм няма друг начин.

35

Даката

преди 8 години

Какви 6% За помагане на гърците? Всеки здравомислещ българин би казал Не. Доста помнят вредите, които гърците нанесоха на българите по турско време. Меркел да им помага, българите едвам свързват двата края. Време е политиците ни да помислят за народа, така както Камеран се грижи за националните интереси на Англия!