3

право на избор

преди 8 години

Руснаците и украинците си живееха в мир. Дойдоха, обаче, американците и казаха: Как така ще живеете заедно и в мир? Това нас не ни устройва. Устройва ни, да ви скараме помежду ви, да започнете да водите войни един с друг и взаимно да се избиете. Защото когато сте единни, сте силни. А когато взаимно се избиете, ще бъдете слаби и под наш контрол. А ако сте и против еднополовите бракове, значи сте и против човешките права. А щом сте против човешките права, сте врагове и ще ви бомбардираме, тоест, ще ви избием. Така че имате право на избор - или сами да се избиете, или ние да ви избием.

2

Шефът на света

преди 8 години

Подпалвача на войни и поклонник на фашисткия режим в Куев, Валтер Щайнмайер, щял да намалява напрежението на Източния фронт във вече бивша Украйна? Глупости! Войната срещу украинския народ може да прекрати само шефа на света, Обамата, като нареди на протежето си Пороченко, да изтегли всички свои банди от Донбасс!

1

socialen

преди 8 години

Докато не се озаптят неонацистите от Десен Сектор и Свобода, които тероризират хората в Източна Украйна от 1 1/2 години, мир не може да има. Берлин трябва да свали Олигарха Пораженко и неолиберала Яценюк.