23

Анонимен

преди 8 години

До Олег ИвановТемата е за русия, не за САЩ.Не налагай на останалите своя стил на действие, т.е. не очаквай като вие в русия си инсценирате терористични актове срещу собственото население и други да го правят. Това е запазена савецка технология, която добре знаем е БЕЗАНАЛОГОВА!!!Като ти гледам театралния псевдоним най-добре си дръж мнението за себе си - никой вече не го вълнува какво мисли северна азия. Не ни вълнува дори какво прави, толкова е незначителна и унизена.

22

Анонимен

преди 8 години

Ситуацията в Източна Украйна е взривоопасна - знаем !Идат избори и Хунтата губи ....са как да няма нова война?

21

Олег Иванов

преди 8 години

До АнонименЛе,ле как може да има подобни "заблудени" овци на този свят !Та ако се разсъждава по подобен начин, то излиза че и твоитеприятели американците сами си бутнаха кулите в Ню Йорк на 11 септемврикъдето загинаха около 3000 невинни, както пише френския журналистФилерган, за да има повод след това Буш да нападне . . .Афганистан и Ирак !!!

20

Олег Иванов

преди 8 години

До АнонименЛе,ле как може да има подобни "заблудени" овци на този свят !Та ако се разсъждава по подобен начин, то излиза че и твоитеприятели американците сами си бутнаха кулите в Ню Йорк на 11 септемврикъдето загинаха около 3000 невинни, както пише френския журналистФилерган, за да има повод след това Буш да нападне . . .Афганистан и Ирак !!!

19

Анонимен

преди 8 години

До СуворовЗаминавай ти в сибир, родоотстъпник и предател!Това тук е ЕВРОПА, а не бясната ви северна азия!

18

Суворов

преди 8 години

Ами, тези които четат само западни издания и се интересуват самоот американска култура , които представляват Второ и Трето Поколение на"петата колона" на ЗАПАДА тук у нас, започнала с "вербуването" натехните бащи и дядовци веднага след Втората световна война из цялаИзточна Европа !Защо стоите тук, а не се изтеглите на "заслужена почивка", като отидетеи се изтегнете чинно в "краката на своите задокеански господари". . .!?

17

Анонимен

преди 8 години

До До 16,17 ,18Западни издания чета редовно, ти спри да проповядваш руската пропаганда - жалък си с плоските си лъжи. Вече не сме 1944, а 2015 - света е глобален, новините идват за секунди и е много трудно да лъготиш по савецки.Примирете се със своята роля на треторазряден доставчик на суровини, който слугува на НАТО и Китай. Това е вашата стратегическа роля.

16

До 16,17 ,18

преди 8 години

Абе ,я вземи прочети и малко западни ,а не само украински издания и сайтове.Не те карам ,да четеш руски нарочно.И преди да избухне конфликта в Донбас и Луганск имаше дастатъчно оръжие и техника.Нали не мислиш ,че там няма военни поделения.А прочети Украинският главен прокурок как казва ,че ще заведе дела на над 10 000 души от МВР и армията които са преминали на страната на опълченците.Техника и оръжия си осигуриха от бягащата армия която изостави всичко .

15

Анонимен

преди 8 години

До АнонименДа именно, руснаците сами инсценираха терористични актове в москва, при които загинаха хиляди души! След това лековато хвърлиха вината върху някакви виртуални чеченци, като това беше и повода за войната в Чечня.Междувременно имаше очевидци, които бяха свидетелствали за това че са видели как руски спецназове паркират автомобили-бомби в москорски жилищни квартали. Набързо им запушиха устите и никой повече не чу за тях.. да не говорим за Курск.. руски Варвари!

14

Анонимен

преди 8 години

До АнонименВ Украйна действа руски спецназ, който извършва покушения над цивилното Украинско население и после ги представят като агресия на законната Украинска власт. Това бе многократно потвърдено от очевидци, както и от представители на кремъл.Все пак това не е нищо ново за руските сатрапи, всички помним как преди спецназове поставяха бомби в руски жилищни блокове, а после набедиха чеченците и отидоха на война с тях.Историята се повтаря, но този път като фарс за руския мужик.

13

Анонимен

преди 8 години

До До 13От къде се взеха танковете, ракетните установки и амунициите в Украйна?Сигурно отпускарите си ги карат и по време на отпуските, включително при гостуване в чужбина?руска ***

12

До 13

преди 8 години

Ами аз до сега съм слушал две официални изявление от Украинска страна и двата пъти казаха ,че редовна руска армия в Украйна няма.Ти за какви доказателства говориш не те знам еврогейчо.Иначе има руснаци ,които са там като доброволци и това даже и от Кремъл не го отричат ,а го потвърдиха.Всъщност ти знаеш ли какво е редовна армия .Май не ,защото явно си от поколението ,което не е ходило да служи.Така ,че не се напъвай.Все още редовна руска армия там няма.Когато има ще се разбере бързо

11

Анонимен

преди 8 години

До SSТочно така, европейците не се страхуваме от русия, защото е слаба и бедна, но все пак ще си изградим НАТО-вското ПРО.

10

SS

преди 8 години

Европейското население хич не им минава и през акъла за война и на сила да ги карат пак няма да идат. Още повече те не виждат заплаха от Русия.Наскоро се прибира един приятел от Германия и като го питах за Русия каза , че никой не му пука за Русия най - много се вълнуват германците от ситоацията с Гърция, че ще трябва да дават оари, а Русия и Украйна да се оправят.

9

Анонимен

преди 8 години

До До 6Това са типичните нагли руски лъжи, никой вече не им вярва.Колкото до присъствието на руски войски в Украйна това е доказан факт.Все пак танковете, тежкото въоръжение и доброволците все още не растат по дърветата.***!

8

До 6

преди 8 години

Абе тутманик,ако Русия искаше и участваше в конфликта отдавна всичко да е приключило както стана с Крим.Иначе и там сега щеше да се стреля и да се лее кръв .Няма нито един случай в историята когато Русия да е искала да влезе някъде и да не го е направила .И Никой не може да я спре .Или ти си мислиш ,че натовците ще умират с кеф да спасяват Украйна.Я виж какво изявление направиха от украинската прокуратура-над 5 000 милиционери и над 8 000 военнослужещи са преминали настраната на опълченците

7

Анонимен

преди 8 години

Крайно време е миротворци от ООН да влязат на територията на Украйна и да се спре този руски терор. За цялата планета вече е ясно, понеже самите руснаци се хвалят един на друг кой воюва в Украйна и с какви цели и средства.Средствата са руска военна техника и армия, а целта е ограничаване свободния избор на украинския народ. За щастие истината и справедливоста са на страната на Украинците и сриването на изкуствената държава русия е просто въпрос на малко време.

6

Анонимен

преди 8 години

Ей ,за всичко е виновен двойния стандарта на еврогейците.Значи и двете страни нарушават споразумението и стрелят ,но еврогейците санкционират сама едната страна ,а на другите само казват ,абе не е хубаво това което правите.Нали наблюдателите са за това там-да наблюдават уж кой нарушава .на те вдигат врява само когато те попаднат под обстрела на фашагите и има опасност да ги убият.Иначе не виждат и не чуват

5

Анонимен

преди 8 години

Крайно време е руските терористи да бъдат озаптени.С нарастването на мизерията и недоимъка в русия ще нараства и нейната агресивност.Няма с какво друго да им замажат очите на простите мужици просто, трябва да има война за да не мислят за празните си стомаси и униженото си достойнство.

4

zeus

преди 8 години

В момента украинците сами обстрелват селищата под техен контрол, опълченците още преди седмица предупредиха за такива провокации и желанието на Киев да намери повод за поредната офанзива.