34

Тираджия

преди 8 години

Само да кажа че през ден минавам по тази тъй наречена "магистрала" и връзките между елементите на този мост са толкова неравни и изкъртени ,че нищо чудно точно там да е гръмнала предната гума!P.S. Гръмването на предна гума на тир е опасно и в много случаи е фатално !

33

честит

преди 8 години

до защитаващите "момчето", въх завалийката1. Благодаря за коерекцията - ограничението за тежкотоварни коли с ремарке е 90 , а не 130.2. Приказките за ограничителя в камиона си ги завреете там де си бъркате вечер. Всеки шофьор знае как да манипулира тези неща, а заради хилядите препятсвия по пътя (стачки, опашки) шефовете ги манипулират за да стъпят в графика. 3Заради летните ограничения шоьорире настъпват здраво, че да компенсират закъсненията. Тоя джигит да си плати за операцията

32

!

преди 8 години

Пичове стига глупости! В този участък трудно можеш да развиеш висока скорост с автомобил, доста е неравен, а какво остава за пълна цистерна. Плюс това, фирмата е супер коректна ограничителите си работят на 90км/ч. работя с тях от време на време тично защото са надеждни! А и момчето ми е съученик, утре го изписват добре е! И да гума е причината за загубата на контрол!!!!!!!

31

socialen

преди 8 години

Точно така! Вярата в нашата неолиберална, либертарианска, обективистка, анархокапиталистическа *** е единственото, което остана! Добре, че сам е анализирал травмите си и си е поставил диагноза "леко психически".

30

Анонимен

преди 8 години

За уточнение тежкотоварните автомобили и превозващите опасни товари включително имат ограничители на скоростта т.е не могат да превишат 95км ч друг е вьпроса ако ограничителя е манипулиран...

29

Сп???нс

преди 8 години

в БГ крайбрежието започва още от западната граница , с пътищата на вълни 4-5 бала какво да очакваме , да се постараят участъци като този да оправят качествено

28

Анонимен

преди 8 години

Sigora e karal s povishena skorost! Ako beshe karal po bavno nqmashe da se natrqska s takava ogromna sila i nqmashe da ima takiva ogromni shteti za Darjavata!

27

честит

преди 8 години

мушмурока селски как увърта за скороста...Верно, че гума всеки може ***, ама шофьор (хеле па професионален) да не знае във всеки един момент с колко е карал и да препраща към тахограф-а , айде гледали сме ги тия... Наистина никой не е застрахован от пукане на гума, особено по нашите пътища, обаче ако в действителност е карал с превишена скорост (130+ ) - да си плати спасителната операция от джоба си.

26

ГЗ

преди 8 години

Поздравления за спасителите Киро и Даката-професионалисти от бившата ,,Гражданска защита,,.Спасяването на човек в подобна ситуация хич не е толкова лесна и безопасна работа.Не виждам защо някои хора се напъват,вместо да кажат браво.И не осъждайте толкова лесно. Живота често се обръща.

25

Анонимен

преди 8 години

Че си жив добре.Ама я помисли за приблизителната, а не за точната скорост!

24

Хъммм

преди 8 години

само да питам , от днес бг не си ли купиха летяща камера , поне едно видео да бяхте качили , сега щяха да трупат кинти от гладанията в тубата

23

Анонимен

преди 8 години

до 36Ааааа..значи шефа ми трябва да е на мястото на инцидента винаги и да ме държи за ръка и да ми вдъхва кураж, защото съм неговото ненагледно чедо?????

22

проф.шофьор

преди 8 години

Хубаво е млади колега че си потърсил помощ от Господ Исус Христос сега след като те е запазил до идването на спасителния екип е и момента да го потърсиш от цялото си сърце и душа за да те спаси от вечния огнен ад накъде се беше запътил и да не пренебрегнеш тази негова милост,защото може да нямаш втори шанс,от опит ти говоря,но все пак живота ти е дар от Бог и ти решаваш как да го изживееш Аз на твоите години вече се бях предал живота на Исус тъй че живея ли или умирам Аз съм завинаги Господен!

21

Анонимен

преди 8 години

до 36Ти *** ли си? Значи аза ако катастрофирам със служебния бус, трябва шефа ми да ме окуражава??? По какъв начин да ме окуражава и защо? Нормален ли си бре?

20

Анонимен

преди 8 години

до 33И защо да дават обяснение собсвениците на фирмата, чиито камион е тяхна собственост след като няма експертиза още поради какво камионът е катастрофирал? Версията е спукана гуна. Ако има друга версия като примерно неизр5ядност в камиона тогава да ти отговорят шефовете на фирмата. Или викаш приказвам глупости?

19

Анонимен

преди 8 години

Оня ден минах по тази магистрала от Ябланица до София. За пръв път ми се наложи да ходя с личния си автомобил до столицата. Ей, няма такава болка в сърцето. Душата ми се късаше на всеки скапан ръб по тази магистрала. Изродиииии...карам със 120 и се чува някакъв ужасен звук в тампоните на колата ми. Затова ли плащам за винетка? За да ми се разбива колата? Изродиии....Какво остава за тир с огромни тежести. Няма се пукат гумите ли?

18

Анонимен

преди 8 години

до 28Странно ли ти е? Кое по-точно? Че ако спукаш предна гума (клакто в случаят с 90-100 км в час с тази цистерна Машината с цистената става неуправляема и се забиваш директно в мантинелите. Това ли ти е странно? Или ти е странно че е гръмнала тираджийска гума на тези остри ръбове по Хемус?

17

Анонимен

преди 8 години

до 28 за какво прикриване ми говориш, бе приятелю? Ти пътуваш ли из страната? Знаеш ли че от Морето до София поне 5 тира ще срещнеш с гръмнали гуми и парчетата им стоят по асфалта докато шофьорите сменат гумата в аварийното с резервната???

16

Анонимен

преди 8 години

Винаги си слагайте колана. Това е поуката от историята.

15

Анонимен

преди 8 години

до 21Не съм прав ли? Затова че съм се опитал да спася човека? Аз откъде да знам, че не е мъртъв, ранен тежко или нищо му няма бре? Аз отивам да видя първо на първо ако е жив да го спася. Ти *** ли си? Значи аз ще си стоя отстрани като теб защото може да си мисля, че той няма нужда от помощ понеже евентуално е умрял???За никъде не сме . Знаеш ли защо? Заради ей този твой ганьовски манталитет наложен на 99% в българите. УФСЪ!