Снимка: bTV

Чувствам се по-добре, живея втори живот, сподели пред bTV 28-годишният шофьор Станимир Стоянов, който вися от виадукта на магистрала. Травмите, които е получил от инцидента са повърхностни и „леко психически”, заяви младият човек, но допълни, че е въпрос на време да се съвземе. Той разказа, че през цялото време се е молил на Господ и на Богородица да го запазят жив.

Още по темата

„Бях на ръба на изтощението, но не съм губил дух. Държах се до последно. Помогнаха ми вярата и волята”, заяви Станимир.

Инцидентът се случил след като в движение се спукала една от гумите на цистерната.

„Има доста начини за пукане на гума. По нашите шосета има доста препятствия, където може да се спука гума. Не мога точната скорост да кажа, има тахограф, който ще покаже”, разказва още той и благодари на хората, които са го спасили. 

Както Dnes.bg писа по-рано водачът на цистерната е висял два часа на спасителния колан през счупен прозорец на кабината. Операцията по спасяването му е започнала около 19.45 часа. Тя е приключила за 20 минути, разказа началникът на отдел Национален оперативен център към ГД "Пожарна безопасност и защита на населението" комисар Тошко Бързилов. Освен Дикански, в нея са участвали още двама пожарникаря – Йордан Михайлов Борислав Беров.
 

Коментари Напиши коментар

54

до 83 ГУРБЕТЧИЯ

преди 5 години

Тези въпроси трябва да ги отправите директно към Бог !Никой оттук коментиращите не би могъл да ви даде смислен отговор ...

53

ГУРБЕТЧИЯ

преди 5 години

До АнонименИма си обяснение - Господ наказва когото обича.АААА ,СЕГА РАЗБРАХ ,ЗНАЧИ КАКТО КАЗВАТ "УМНИТЕ" ВЯРВАЩИ ,БОГ ВЗИМА ПРИ СЕБЕ СИ ТЕЗИ ,КОИТО ОБИЧА И НАКАЗВА СЕМЕЙСТВАТА ИМ ЗАЩОТО ГИ ОБИЧА ! АХА ! ЗНАЧИ ТОЗИ ШЬОФЬОР ВЪПРЕКИ ,ЧЕ СЕ Е МОЛИЛ НА БОГ И БОГОРОДИЦА ,ТЕ НЕ СА ГО ВЗЕЛИ НА ОНЯ СВЯТ ЗАЩОТО НЕ ГО ОБИЧАТ ВЪПРЕКИ ,ЧЕ ИМ СЕ МОЛИ ! ОСТАВИЛИ ГО ГОРКИЯТ ДА СЕ БОРИ С ТЕЖКИЯТ ЖИВОТ НА ЗЕМЯТА ! АБЕ ВИЕ ВЯРВАЩИТЕ СТЕ ГОЛЕМИ --- ,ХАЙДЕ ДА НЕ ПИША ,ЧЕ ЩЕ МИ ИЗТРИЯТ КОМЕНТАРЯ !

52

ГУРБЕТЧИЯ

преди 5 години

ДАНО НА НИКОЙ ДА НЕ МУ СЕ СЛУЧВА ПРИМЕРЪТ КОЙТО ЩЕ ДАМ ,ДАВАМ ГО ПРОСТО ЕЙ ТАКА ЗА ДА НАКАРАМ НЯКОИ НАИВНИЦИ ДА ЗАПОЧНАТ ДА МИСЛЯТ ,А НЕ ДА ФАНТАЗИРАТ ! АКО НА ЕДНО СЕМЕЙСТО СИЛНО ВЯРВАЩО И РЕЛИГИОЗНО МУ СЕ СЛУЧИ ДА ЗАГУБИ РОЖБА НА 14 ИЛИ 15 Г. ,ТОГАВА БИХТЕ ЛИ СИ ЗАДАЛИ ВЪПРОСА - АБЕ НИЕ КАТО ВЯРВАЩИ ТОЛКОВА СЕ МОЛИМ НА БОГ ,А ТОЙ НИ ОТНЕ ДЕТЕТО , ЗАЩО ?! ЕСТЕСТВЕНО Е, ЧЕ ВСЕКИ ЩЕ УМРЕ ,НО ЗАЩО В ТОЗИ ПРИМЕР БОГ ДАДЕ ТОЛКОВА МЪКА НА ТОВА РЕЛИГИОЗНО СЕМЕЙСТВО И ГО ПОЧЕРНИ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА ИМ ?!