24

Анонимен

преди 8 години

Е че кво ми даваш минус на коментар 38, може да се филмирате в каквито си глупости и илюзии искате, но докато не поумнеете и помъдреете, по-позитивна реалност няма да видите, и това е факт, истина, а не някакви смотани измишльотини като казарма и военна подготовка, промиване на мозъци, програма за убиване на индивидуалността и създаване на агресори и психопати с ниска способност за осъзнаване на действителността :D

23

До 34

преди 8 години

Хората трябва да поумнеят, от казарма никой не съм видял да излезе по-умен, по-скоро в излизат още по-филмирани с глупости и простоват начин на мислене.

22

Анонимен

преди 8 години

И за последно да ви припомня, че реалността ви е отражение на нивото ви на съзнание и начина ви на мислене.

21

Анонимен

преди 8 години

Полицията харчи безсмислено доста пари в момента да преследва една билка, за която вярва, че е мн опасна, най-големият проблем на обществото, която е била част от живота на хората с хиляди години и няма нито един смъртен случай след употребата и, тя лекува и те кара да изпуснеш парата, а те момчетата си съдират г*за да се борят с нея и разпространението и, мислейки си, че правят нещо добро, и така идват времена, в които хората ще съжаляват, че са харчели пари за ненужни неща, няма разум, мъдрост

20

Анонимен

преди 8 години

Единствено промяна в начина на мислене на човека може да доведе до промяна в реалността му, ако се отнемат книжки или се налагат глоби, вие просто ще оставите човек с глупав начин на мислене без автомобил, който може да направи друга простотия, защото неговият манталитет е такъв, така че концентрирайте се в програмирането на съзнанието, в ерудирането му, социума в момента така е изграден, че стимулира материализма, егото, а не добродетелите на човешката душа, творчеството, разума и гениалността.

19

Анонимен

преди 8 години

На полицията вече никой не подава сигнали понеже няма да има ефект и ще е виновен жалбоподателя. Полицията е с нисък рейтинг - защо? Полицията натиска обикновения човек и водач , а тези с джиповете, лъскавите коли , с тъмните стъкла и тъмни очила, със синджирите на врата само дето не им козирува или се обръща настрана. Докато е така и резултатите ще са такива.

18

kvazi

преди 8 години

Да така е, защото хората ги е страх от саморазправа. А защо ги е страх ?Не прехвърляйте отговорноста. Това е не само в Лесидрен. Хората масово ги е страх да подават сигнали, защото не се чувстват защитени. Вината е изцяло ваша!

17

Hiter

преди 8 години

Тъкмо повече работа за гробарите. В тази скапана държава само техния бизнес цъфти.

16

Анонимен

преди 8 години

За де няма гонки има "легнали полицаи" и др. подобни инжинерни съоръжения ама не ги поставят. Например сега в Младост 4 отсечката от Околовръстното до втората писта на Меърото вече я пробват за писта луди мотористи и упражняват шумов терор. Слава богу все-още не е пусната цялата дължина та да си правят гонки. Трябва да се поставят такива съоръжения а не постфактум да оплакваме убитите деца

15

АЗ

преди 8 години

ЗА ДА СЕ ИЗБЕГНАТ ГОНКИТЕ НА МУТРЕНСКИТЕ СИНКОВЦИ...КАТ ЩЕ ПРИЛОЖИ СЛЕДНИТЕ КРУТИ МЕРКИ...ЩЕ ИЗГОТВИ КОМИСИЯ, АСОЦИАЦИЯ, ФОНДАЦИЯ, КОНФЕРЕЦНИЯ, РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ И РЕАЛИТИ ШОУ ....ЩЕ ОВЕЛИЧИ РУШВЕТИТЕ ЗА ГОНКИТЕ И ЩЕ ВЗИМА ПРОЦЕНТ ОТ ЗАЛАГАНИЯТА..СРЕЩУ КОЕТО ЗАГИНАЛИТЕ ОТ ГОНКИТЕ ЩЕ СЕ ПИШАТ В РАЗДЕЛ САМОУБИЛИ СЕ...МИЛИЦИЯТА НИ ПАЗИ..ДРУГАРИ...

14

Възмутен

преди 8 години

От КАТ да не се правят на ощипани госпожици, а да си вършат работата!

13

Анонимен

преди 8 години

Точно така - с имито си може да застанат и служителите на реда защото имат имунитетА мерките задължително да включват наказанието Обществено-полезен тред

12

Анонимен

преди 8 години

Мвр може и да се самосезира за тия гонкиЦял свят разбра за тях само кварталния не знаелА пенсии искат рано-рано

11

агент

преди 8 години

До джигитаПрекрасно, невероятен сте просто. Да знаете, че тази седмица работим на промоция с 20% отстъпка, а за джигити осигуряваме специално мерцедес - комби, цвят черен, вози много меко. А, и ако може някакви параметри да посочите - ръст, тегло, брой букети, че ни е много натоварено с поръчките.

10

Анонимен

преди 8 години

До sisВзехте ми думите. Не може всеки ден да се свиваме като мишоци и само като стане беля да изригваме и да питаме, ама какво става, какво прави държавата, полицията.

9

Борис

преди 8 години

Не може на пълнолетни млади мъже да се търси отговорност от родителите и да ги упрекват за прегрешенията на децата им.Въпрос "къде е детето ти и защо е само" може да се задава на тези които оставят дете на 1,5г да се разхожда из автогарата и да го сгази рейс или дете на 3г само на ЖП линиите сгазено от влак и др. подобни особености на един определен етнос,а Държавата може да промени възрастта за взимане на шофьорска книжка на 21г както е в други страни и първите две години да карат с ограничения

8

драката

преди 8 години

Какъв КАТ бе, тук има само ТУМБАЦИ, които ни рекитират по пътищата. Те ВЗЕМАТ, ама ние ДАВАМЕ! Е какъв да е резултата!!!

7

чичо Гошо

преди 8 години

Предлагам полицаите да носят със себе си по един правилник за движение по пътищата.Видят ли да го спират и да го накарат да чете.Ако не може-взимане на книжката!

6

Анонимен

преди 8 години

Направете на комплексарите една писта с пропаст в края

5

лицемери

преди 8 години

Пред нас нон стоп има гонки.. сигурно няма комшия който да не ги е викал.. пият по едно кафе с малките дри..ци и си заминават... Не съм лош човек ( може и да съм вече не знам), но някак си ми се иска на хората които го позволяват ВЪПРЕКИ нашите апели и тн да им се случи подобно нещо... Пък мене май веч ене ми дреме дали съм лош или не..