23

Анонимен

преди 8 години

IMASH DAVASH--NIAMAM NE VRASHTAM

22

Анонимен

преди 8 години

Германците не трябва да вярват преди всичко на Меркел!

21

Жибор

преди 8 години

Е как да повярваш на патологичен клептоман,който знае само да взима и не знае да връща??!!

20

12345

преди 8 години

Не дочетох докрай статията, обаче снимката е перфектно подбрана. Погледите на двамата от снимката са уникално изразителни.

19

Анонимен

преди 8 години

Не са се миЛи искаше да кажеш, нали!

18

Анонимен

преди 8 години

Гърците не са семити , следователно немците могат да ги мразят

17

Анонимен

преди 8 години

ТЕОДОРОС ВАСИЛЛИС ни дава жив пример колко нагли са гърчолята...

16

Анонимен

преди 8 години

Византийската империя и била конгломерат от националности и раси. На ръководни постове като императори, областни управители и градоначалници е имало всякакви - от етиопци до викинги. Избирани са били обективно на база личностни качества, а не на расов принцип. Затова е и успешна и жизнеспособна. Упадъкът започва точно когато гърците слагат началото на процеса на "елинизация", разбирай корупция, шовинизъм и узурпиране на властовите структури. Така че отъждествяването на Гърция с Византия е неправ

15

Византолог

преди 8 години

вилно. Гърците са алчна смесица от етиопски семити и финикийци и като такива се кланят само на Мамона. Трудно е да бъдат наречени ***, защото паразитът се храни, но не унищожава гостоприемника си. А гърците са само унищожители. Те унищожиха Троя, Византия, сега докато не унищожат и ЕС няма да мирясат. За тях само Меркел, но по възможност с мустачки и с фамилия Шикългрубер.

14

Анонимен

преди 8 години

ЗА МЕРКЕЛ ЩЕ СЕ ПРЕЖАЛЯ ЗА МАДЛЕН НЯМА ТОЛКОВА ВОДКА НА СВЕТА НО НА ГРЪК НЕ ВЯРВАМ АКО ЩЕ И 10 ЛИТРА АНТИФРИЗ ДА ИЗПИЯ

13

работещ

преди 8 години

Общо погледнато, искането на МВФ за редукция на гръцкия дълг до ниво на обслужваемост (отписване на около 1/3, мисля) изглежда разумно и прагматично - намалете им дълга, за да могат да връщат по нещо. НО, както германцита с право подозират, и след такова намаление на дълга, гърците ПАК НЯМА да направят икономиката си конкурентоспособна, ПАК ЩЕ ПРАВЯТ ДЕФИЦИТИ и ПАК НЯМА МОГАТ ДА ВРЪЩАТ по дълга. Излизане от еврозоната - това е ЕДИНСТВЕНИЯТ път за Гърция - Шойбле е прав, Меркел, ЕС и МВФ - не.

12

Анонимен

преди 8 години

византия е РИМ (изто4ен) а конкретно България не е под робство а си е със същия статут като гърция и Армения например

11

до 9

преди 8 години

територията на която живеем днес се е наричала 1200 г. - ВИЗАНТИЯ !!!!-Айде стига глупости - никога не е имало държава Византия. Имало е Източна римска империя. Хората, които са живели в нея са се наричали ромеи, не византийци. Нямаш дори елементарни познания по история. Понятието Византия е измислено от западните псевдоисторици през късното средновековие, когато Римската империя вече не е съществувала.

10

Спартак

преди 8 години

Поздравления за вица за Мадленка и Хашиш Тачи! Ето поредното доказателство че ислямът е вреден и разпалва войни. Тоест ако на муслитата им беше разрешено да пият алкохол щяха да измушкат Олбрайткова и нямаше да има война. Че то такъв тюлен се тряска само на литър водка. Друг е въпроса дали Хашишко може да изпие толкова.

9

до 4

преди 8 години

От историческа гледна точка най-голям културен разцвет българска държава е претърпяла през т.нар. "византийско робство"

8

????????????

преди 8 години

никой не вярва на нагли комунистически изчадия,които с години лапаха милиарди евро заеми взети с лъжи и измами а сега не си плащат дълговете

7

малко смях но верен

преди 8 години

Германия ще си плати репарацийте НО първо Гърция да заплати за инфраструктурата която полу4ават по време на окупацията . ( по една слу4айност това е около 3 пове4ко)

6

Ципрас

преди 8 години

Кръв повръщам парата не връщам.

5

Невен

преди 8 години

Пука ми какво мислят германците, само да не искат от нас да даваме пари за Гърция. Апропо, колко пари вече сме дали, знае ли се?

4

???

преди 8 години

Ама Защо ли верно? Много добър въпрос. Смях се цяла сутрин на наивността му.