9

Анонимен

преди 8 години

Не съм чела статията и няма да я прочета. Само искам да кажа, че когато влизам в новинарски сайт, очаквам да чета новини. Достатъчно ми е, че вечер гледам нескопосани, дори отвратителни реклами по ТВ докато вечерям. само за протокола: Ако имам здравословен проблем, отивам при лекар, а не очаквам днес.бг да ми дава съвети. Бъдете малко по-тактични, не се подигравайте с читателите си, дори и да са ви платили "достойно".

8

Анонимен

преди 8 години

До azZНе брато, това са хелминти и се лекуват от друг доктор!

7

до Анонимен 6

преди 8 години

Не, можеш да хванеш само мазоли .

6

Анонимен

преди 8 години

MNOGO AKTUALNA STATIA BLAGODARIM NA REDAKCIATA.

5

Леле, Боже!

преди 8 години

След като може да те налази само защото си седнал на седалка в превозно средство, каква е надеждата за превенция?Никаква, освен да молиш Господ, Аллах, Шива или в когото там вярваш, за да те спаси от такова премеждие!А как се лекува пострадалият човек, един Бог знае ... Казвам това, защото в едно столично здравно заведение има четирима ортопеди. Трима от тях бяха казали на един и същи пациент, че проблемът не е в ставата му, а четвъртият беше заявил "Дай 500 лв и ще те излекувам!"

4

Доколенков

преди 8 години

рецепта....събличеш се,качваш се на един мост, броиш1,2,3 и скачаш долу-въшките остават на тебе......качваш се на моста пак,броиш 1,2,3 и пак скачаш долу-въшките отново остават на тев.....качваш се трети път на моста, броиш 1,2,3 , но не скачаш-въшките сами скачат долу!!!! не ти трябва мухозол!!!

3

ha ha

преди 8 години

Ша са Фани за косъма, ако има такъв, днешните моми са добре епилирани и освем да ми са Фани за оная работа няма къде другаде, иначе, ще падне и ще си разбие главата тая въшка.

2

Анонимен

преди 8 години

Викат им "албански танкове"!.

1

Петко

преди 8 години

Статията е информативна. Добре е да има повече такива.