24

Стамат

преди 8 години

Вън!

23

До 34

преди 8 години

Забрави и Cartoon Network, National Geographic, Discovery, Animal Planet и т.н. Ех това лошо ЦРУ!

22

комунистическа чума

преди 8 години

Сакън пияният руснак да не чуе нещо различно по телевизията. То и да чуе нищо няма да разбере де, *** са свикнали да казват на черното бяло и без това. За тях истината е това което каже джуджето, техният вожд, всичко друго е лъжа. По-облъчени са може би само севернокорейците

21

100 процента

преди 8 години

Телевизиите под 100 процента контрол на Цру са: CNN, FOX, Sony, Disney. Сигурно има и други.

20

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 31Защото, отворко, това което се гледа тук е транслация за Германия. Елементарно.

19

агитпроп

преди 8 години

Аз едно време слушах и гледах БиБиСи, CNN и Дойче Велле, за да науча истината. В момента БиБиСи, CNN и немските АРД, ЦДФ и Дойче Велле са се превърнали във филиали на отдел "Агитация, пропаганда и дезинформация" на американския Държавен Департамент и на Цру. За да науча истината гледам Россия 24!

18

Анонимен

преди 8 години

не е нещо НОВО А от години старо да бяха ги изгонили

17

българин

преди 8 години

До Анонимен 23:И руските и нашите прокарват едни и същи интереси - тези на СЪВЕТСКИТЕ КЛАНОВЕ (БАНДИ) - от ЦК на КПСС и БКП.

16

българин

преди 8 години

Съветски ***! Не стига, че подкупиха половината BBC да дрънкат и драскат глупости в защита на *** и "Русия"-та им, та стават за смях пред цял свят, а британските им шефове се чудят, кого по-напред да накажат и уволнят, ами сега им пречели връзките на BBC - най-качествената ТВ-мрежа в света (въпреки излагациите с путлерците), в "Русия"-та им путлерска, съветска. ВВС хубаво да видят, по чий акъл се водят. Трябва, май, пак да се разчита на Радио Свобода и Свободна Европа, ама СТАРИТЕ.

15

Анонимен

преди 8 години

А Български телевизии проводник на британски интереси?или руски?

14

niki

преди 8 години

До Анонимен 21Аха, и как ще натикат всичките жители на UK там не разбирам? Собственика на BBC са всички британски граждани и BBC е независима от държавното управление. На всеки жител на UK се вземат едни пари на месец в зависимост колко телевизора имат утях и парите отиват директно в BBC.

13

Анонимен

преди 8 години

Не е зле първо да погледнете чии интреси прокарват нашите телевизии, пък после пишете за руските.

12

Анонимен

преди 8 години

СКОРО ЩЕ ПРЕДАВАТ ОТ АРХИПЕЛАГ ГУЛАГ СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ДВЕТЕ ТЕЛЕВИЗИИ

11

Гошу

преди 8 години

До Одисей 1Както е тръгнало в съвсем скоро време, след няколко години само, след като докопа поредния си мандат Путиту и ще затвори границата с цел съхраняване на руската нация и като превантивна мярка срещу намаляващото население :)))

10

Анонимен

преди 8 години

До НФБЗакъснели предложения. Наглосаксите спяха излъчването на РТ на своя територия, но не със забрана, а като ги лишиха от банкова сметка за обслужване на дейността.

9

Анонимен

преди 8 години

Горките руски служби. страх ги е от 10 мин ББС.

8

АЛФА на Батака

преди 8 години

Ами те путлерасите тук си имат не просто телевизия, която да си сътрудничи с някакви руски телевизии, а направо цяла руска програма, с изцяло пропагандно съдържание

7

Анонимен

преди 8 години

Да бяха само РБК и "Дожд" с таковата да ги сочиш. *** медии в Русия са десетки и даже да кажа повече от сто няма да излъжа, защото те не са само в Москва и Питер, а гъмжи от тях във всички градове на огромната страна. Най-забележимо е влиянието им в Екатеринбург и Новосибирск.

6

гегата

преди 8 години

всичко явно върви по отдавна начертан план

5

до 6

преди 8 години

Вас редовно ли ви надуват?