34

Анонимен

преди 8 години

Vs agenti v bG sa milioneri saschto Goze Agenta da ne e no da dokaje proishoda na milionite si Jena mu sorka Sina mu moje i Baba sedi 4i4o lele vs e rasprasnati Po rodnini pod du6ezi v jakuruda pomazi musulmanin Roda taka e i s 6 imota na zwaka zvetanov a i s dr milioneri ot Bsp gerb dps raspraskvst milionite pri todata pri mutresite im obschorni firmi i eto sa 7 600 miliona na 27 g din4eto e s Luks Hotel Ami dr s Hotelite kasinata restr. Nama proverkata nie si plaschtame danazite

33

Анонимен

преди 8 години

Маминото синче, за да не гладува тате му купи хотелче. Душичка е той, да работи, не, извинете, да ръководи. Дете на президент е значи, Синя кръв, благородство. На вас като баща ви кихне некоя стотачка ви е гот, нали? Така Тате е дал некой и друг лев за детето, какво толкова? Завидехте на беднячето, маскари недни!!

32

...

преди 8 години

Както винаги, малко преди изборите се започва с вадене на кирливите ризи. С цел разбира се да се дискредитират опонентите.Народа обаче му е все тая, защото и маймуни да бяха, като им се подхвърли едно и също нещо повече от 3 пъти, вече си знаят какво следва.Точно след изборите, всички скандали, коментари, обвинения ще бъдат забравени от медиите, прокуратурите, съдиите и т.н... И така до следващия им ПиАр...

31

Петър до №35

преди 8 години

Аз като собственик на малка фирма от вече 22 г. мога да ти обясня какво прави първанов - пере пари.Понеже си явно много ***, това става именно чрез дялове, акции, парчета, съсобствености и пр. шменти капели.И това е точно заради бавноразвиващите като теб.А същността на операцията е следната - сем. първанови "купуват" мажоритарния дял в хотел който струва 10 милиона, за скромната сума от 250 хиляди, а другото по масата .И бунаците като теб лапат мухи и защитават гоце, който не си знае милионите

30

анонимен

преди 8 години

Не съм привърженик на Първанов,не одобрявам това което направи в последните години.Но всичко това което се разгласява по медии е чист блъф и зарибяване на безмозъчни.Първо синът му е купил акции а не хотел.И как си представяте ,че тази сделка не е изпипана както трябва,при положение ,че противниците на Първанов веднага ще надигнат рев до небето-както и стана.Но важното е да шумят,на насъскват хората,да ги озлобяват,а че и те ще пострадат от тази чудовищна ненавист,тях тях сякаш малко ги интер

29

Анонимен

преди 8 години

Първанов и всички които оглавиха БСП трябва да бъдат съдени от техните избиратели и пратени на доживотна почивка в Белене 3.

28

Анонимен

преди 8 години

Основната задача на ръководството на НАП е да защитава богопомазаните, а на останалите да им измисля всевъзможни несъществуващи проблеми!Имайки в предвид, че ръководството на НАП е на пряко подчинение на ДПС и по -точно на лицето Пеевски не очаквайте по този, както и по много други случаи да има компетентно и независимо становище !

27

:)

преди 8 години

Нека позная... ще се окаже, че всичко е повече от законно, нали така?ГОЦЕ+БОЦЕ+ДОГАН= СЪЮЗ НЕРУШИМЪЙ ! Тримата мафиота-милиардери са стиснали ръцете и ще ни яздят още доста време. Но.. на такъв *** народ и това му е малко. Жалко само за читавите хора в БГ.

26

МК

преди 8 години

Защо са го купили е ясно, ще са заети на 100% постоянно с тимбилдинки на всички червени фирми и партийни сбирки. Ама са нагли и не си оправят нещата преди да правят такива сделки, ако продаваш кебапчета ще те разпилеят с ревизия веднага. В тази държава тъй като няма правосъдие и няма да има шанса е един: саморазправа.

25

Анонимен

преди 8 години

Още не било ясно дали ще има ревизия на...Айде ве! Ясно е кат' бял ден. Няма да има нищо. Само малко шум за подправка на скуката. Ша закачат Гоце! Как не!

24

ЦЕЦО АПАРТАМЕНТО

преди 8 години

къде е тази мишка герберска

23

Гоце от Срищник

преди 8 години

Българите обичат да ходят на хотели със спа. Затова им предлагаме предимно такива оферти. Каквото и да се пише по медиите, българите ще продължават да посещават хотели. Нашите хотели.

22

Анонимен

преди 8 години

До Ту'лата 26Това за което говориш НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛО в последните 1000 години по тези земи!!!Как реши че ще се случи в следващите 100???Подобна вероятност клони към НУЛА!

21

Ту'лата

преди 8 години

Народа, като спре да дреме, на някои хора ще им се иска да не са се раждали.

20

Дежа-ву

преди 8 години

НАП са призовани да "ЛЕГАЛИЗИРАТ" сделката на олигарха Архарски.Точно както направиха с АПАРТАМЕНТИТЕ на оня с ОСОБЕНАТА форма на главата.

19

Анонимен

преди 8 години

Има силна воня на търговия с влияние! Остава сега сестра галева да помогне на сирищник гоце.

18

Анонимен

преди 8 години

Кучета си лаят - керванът си върви.......както с г-н Ц.Ц. няма да има ,,никакви'' разлики между приходи и разходи!!!! Тежко НИ на всички нас, които плащаме заплатите на цялата Администрация=Бюрокрация!!!!

17

Анонимен

преди 8 години

Далаверата е при банката, тя е позволила всичко това. Тя дефакто е купила хотела за него, т.е. тя прави услуга на Първанов, вероятно заради нещо в миналото. Всичко е било планирано с години назад - и тази фиктивна фирмичка, и хотела, и дълга... Първанов винаги се е мислел за много мъдър, сякаш хората са ***.

16

Анонимен

преди 8 години

сини ***...що затворихте реакторите бе ?

15

Анонимен

преди 8 години

:) ако НАП никога и никъде не може да открие проблем при политиците, да си смени ръководството