21

1

преди 8 години

До АнонименКво каза са защтавали?

20

Анонимен

преди 8 години

И подводниците са им като колите - трошляци и бараки!=========Подводниците и оръжията им ако бяха калпави досега да имаха 1000 пътисъдбата на Ирак, Либия, Сирия, Виетнам, Корея и не ми се изброява още.Така или иначе подводничарите са загинали за да защитят родината си.А вие плюйте Русия и след някой друга година турците като се питат защоси хабят ресурсите за къманаците на Кюрдистан и дойдат да освободят братятаси от Кърджали, разградско и шуменско, ще молите "сатрапа" ама ще бъде късно.

19

до 20

преди 8 години

И софийската седерастия има калпави *** но си ги носи. Онзи ден изблъсках един в борисовият лес и той се на.ра

18

Анонимен

преди 8 години

Руснаците си избиха моряците, а сега празнуват ?!Руски *** !И подводниците са им като колите - трошляци и бараки!

17

wodoley

преди 8 години

До АнонименЧееее...,каква ти беше мисълта???

16

взгляд

преди 8 години

коментирате без капка достоверна информация курск беше ударен по погрешка от торпедо отнаблюдаваща американска подводница само сърцераздирателните молби на клинтън и заплащането на 800 милиона долара на русия отлага ответният удар

15

Анонимен

преди 8 години

Добре ,че бяха западняците /шведи и норвежци/да...==============Не че искам да те обидя, но по начина както поставяш препинателните знацими говори, че никога през живота си не си работил сериозна работа.Пише се така:"Добре, че бяха западняците (шведи и норвежци) да..."ПП Шведите и норвежците спадат към нордическите народи.

14

Какво секретно има ?

преди 8 години

Избухва руско торпедо при маневра на подводницата !Дефектно , като "Арамата"!Добре ,че бяха западняците /шведи и норвежци/да измъкнат тоя руски ковчег "Курск"от дъното ..иначе нямаше да има какво да се "засекрети"....!Всички руски тъпизми са "дълбоко секретни"..както винаги даже и некадърността!

13

Гошо...Тъпото

преди 8 години

До колкото си спомням,преди трагичната авария,подводницата е била на док в режим на техническо обслужване.Излиза внезапно,при обявяване на учебна тревога,в резултат на което не са били завършени всички проверки на бойните торпеда и е била допусната грешка в системата за безопасност.Именно там се получава непредвидимо самовзривяване,което разрушава част от корпуса фатално.

12

Сорос

преди 8 години

Благодаря за усърдието!Ще има допълнително запащане послучай рожденния ми ден.Продължавайте в същия дух.

11

Анонимен

преди 8 години

Да, това е едно от първите масови убийства на Кремълския сатрап!!!=============1. Как точно Путин е убил моряците - изброй 1, 2, 3...2. Ти у реди ли си - кога за последен път си посещавал психиатър?

10

Анонимен

преди 8 години

Това ако беше в Бьлгария отдавна да са го забравили

9

Анонимен

преди 8 години

Французите са от НАТО. С подобни филми само манипулират хората, като им внушават, че американските оръжия могат да победят руските.

8

Анонимен

преди 8 години

5 Добре си си начуил урока , само дето не се знае дали е френски филма , кой му е поръчителя ,а и щом тубата ти е символ верую си ясен

7

Анонимен

преди 8 години

Филми има за какво ли не. Но дори да е вярно, руското правителство никога не би признало, че е възможно америкаци да потопят руска подводница. Дори американците да си признаят и да извадят документи за това, руснаците пак ще отричат! Такъв им е манталитета.

6

Анонимен

преди 8 години

Оная подводница, заради която Путин се скри и отказа международна помощ за изваждането на още живите в нея... И после вкара в лудница няколко от майките и съпругите, защото задаваха много кофти въпроси! Да, това е едно от първите масови убийства на Кремълския сатрап!!!

5

Анонимен

преди 8 години

Има фенски филм в Тубата. Курск е ударен от Американска подводница,намираща се на руските брегове. Путин тогава си замълчава защото току щое поел управлението на държавата от алкохолика Елцин и Русия е слаба.След това Путин постепенно увеличава силата и независимостта на Русия.Поради отказа си да играе ролята на колониална администрация се нароихамножество платени с обиди - джудже, кърваво, ботоксово джудже, шизофреник икакви ли не измишльотини.Кучетата лаят, кервана си върви.

4

Анонимен

преди 8 години

2 Кои са това всички

3

Анонимен

преди 8 години

Винаги невинните плащат за грешките на господарите. Мир на праха на горките морячета и нека Господ да дава сили на близките им!

2

Pesho

преди 8 години

Всички вече знаят че американците я потопиха и си платиха с милиярди ... Гледайте френския документален филм по въпроса.