117

Анонимен

преди 8 години

Във връзка с това печално събитие се появиха такива коментари, от които може да се събере тритомен алманах на българската омраза.

116

Анонимен

преди 8 години

Аре ве, човека се извини! Намерете си друг отдушник на злобата!

115

Анонимен

преди 8 години

Тук добри и върло опечалени поданници кълнът като стари вещици! Готини хора, дума да няма:) Една доброта излъчват!

114

Анонимен

преди 8 години

До Дуди 1ти глупава ли си? Предаването е на запис?

113

Дуди 1

преди 8 години

*** ти кре*ена ....как може да се подиграва в такъв момент ....когато болката на хората е неописуема......

112

цем

преди 8 години

хептен се срутихте, пожълтехте яко с снимка и коментар за тоя екземпляр!

111

Анонимен

преди 8 години

Дано никога нямаш деца и да умреш въргаляйки се в собствените си *** и пари.

110

Анонимен

преди 8 години

Аз не гледам лицето трифонов

109

ххх

преди 8 години

Тая държава няма да се оправи ,докато има *** като Слави бутащи се я любимата ми София.

108

Анонимен

преди 8 години

До LiliКрисия е едно от малкото хубави неща които се случиха през поселдната година...Срамно е да има такива като теб...

107

Lili

преди 8 години

О Слави! Той вече е провъзгласен от народната любов в ранг "гуру".Защото той "разбира "от всичко!!: от политика, от шоу формати, които е приватизирал ЕДНОЛИЧНО и той решава кой да печели и кой не!, от музика, от "супер престижни" детски Евровизии, (защото пак той ще журира на селекцията?!! )Все той, все той!! От къде толкова власт у Слави?! Може би от протекциите и парите на мутрите и олигарсите ?! От това,че лансира некадърните им отрочета - /Крисия/набедени за феномени?! Колко още можеш Слави

106

Анонимен

преди 8 години

тоя пък за какво се извинява?! бтв да са си прегледали предоставените записи. нямат друго шоу, в което да правят на плевнелиев скечове. за по-малко от 5 мин може да се прелисти един запис.

105

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"Добре че се е извинил....Дано е помъдрял след циничната си постъпка.."какво точно е циничното? Пускат ПОВТОРЕНИЕ на предаването му? Повтарям, ПОВТОРЕНИЕ. Шоуто на Слави са в почивка в момента. Какво точно очакваш да направи? Да си посипе с пепел за всички скечове с президента ли? Та той си заслужава всеки един от тези скечове!

104

Анонимен

преди 8 години

лично аз невиждам смисъл да се извинява, всъщност ако се замислим ще осъзнаем че президента ни донякъде е станал жертва точно на тази здравна система, от която всички ние страдаме, а той като президент до голяма степен е отговорен за това

103

Анонимен

преди 8 години

Не забравяйте че на Слави концерта имаше симфоничен оркестър ама кой да забележи пишат пак неподготвени

102

До 127

преди 8 години

В голяма грешка си високоинтелектуален тутманик.Аз не гледам и не слушам Слави ,макар ,че има доста добри песни.Дъщерята и сина обаче го слушат и те говореха за билетите ,а и ходиха до София в зала Армеец.Ами те бяха възхитени от шоуто и концерта.Съжалявам ,че не харесват опера и балет като теб и не можем да се мерим с теб интелигентния

101

Моето

преди 8 години

Ами там ти е грешката, грубиян такъв!Ти никакъв близък човек ли не си губил?Или ти си толкова зает със своята грандомания,че другото не е важно.***!Трябва да се върнеш в детската градина.

100

j

преди 8 години

Според мен единственият шанс за България е ако Слави влезе в политиката.Тогава *** ще бъде изметен.Най-накрая!Друг достоен и популярен не виждам!Само в това ми е надеждата!

99

до 124

преди 8 години

Жалко, че са свършили толкова бързо. Можеше да отидеш и ти. Това е така, защото по-голямата част от населението живее за чалга, ракия и турски сериали. Като теб. Това е факт. Всичко друго е баклава и "турбо".

98

Таня

преди 8 години

Слави отдавна трябваше да освободи ефира