12

ВЕЩИЦАТА

преди 8 години

НЯМА ДА ИМА ПО-ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ ЯКО Я ИЗБЕРАТ ТАЯ. ТЯ Е ЗА СВЕТОВЕН ТЕРОРИЗАМ И ГОСПОДСТВО НА АМЕРИКА. ТАЯ ТРЯБВА ДА Я УТРЕПЯТ. ЕДНА *** КОЯТО БЕ НАПРАВЕНА ЗА СМЯХ ПРЕД ЦЕЛИЯ СВЯТ СЕГА ИСКА ДА ГО УНИЩОЖИ И ПОДЧИНИ. КОЙ И Е ВИНОВЕН, ЧЕ МЪЖА И РЕДОВНО И СЛАГА РОГА. ЯВНО СИ ИМА ПРИЧИНА. ТАКОВА ЧУДОВИЩЕ КОЙ МОЖЕ ДА ГО ТРАЕ.

11

мнение

преди 8 години

Тръмп мяза на американския вариант на Борис Елцин .Театрален ,колоритен ,безстрашен .Последния Буш ми се вижда доста блед .Така ,че Хилъри ще спечели с доста ! Друг е въпроса после какво следва ?

10

Атакист

преди 8 години

Ами все по-смела ще е! Американците щом избраха да им е президент *** с ниско чело, защо да не изберат и дърта долна блондинга с комплекс на липсващия фалос! Не, че в България сме на по-добро деридже с това *** на конци дето не му се знае пола. В крайна сметка всеки народ си заслужава управниците!

9

Анонимен

преди 8 години

"НЕ НЕ МИ СЕ ПРИБИРА В МОЙТА МАЛКА КВАРТИРА..."... АМИ ДРУГО СИ Е В БЕЛИЯ ДОМ...

8

ъ

преди 8 години

ноб бардак със стари к...и не става !!

7

Анонимен

преди 8 години

От злото което могат да избират американците--тая е най-голямото...

6

Анонимен

преди 8 години

Става. Достатъчно послушна и елементарна е.

5

еее

преди 8 години

само Бърни Сендерс!

4

Гаце

преди 8 години

На тия години като ги шибне деменцията - и не знаят що работат!

3

дамммм

преди 8 години

До Aeon..лошото е,че аз и ти,сме разходният материал--вече сме отписани....

2

Aeon

преди 8 години

Фалит няма да допуснат, а Хилари е точният човек за разпалването на война. Тайният съвет няма да допусне палячото Тръмп да стане президент.Определено ще става интересно в следващите няколко години.

1

дамммм

преди 8 години

Скоро Хилъри ще е президент само на мъжът си...Защото вчера излезна наяве страшната истина--Федералният резерв на САЩ монетизира колосални количества дълг- 70 трилиона долара...а с дериватите станаха общо 710 трилиона!!!Федералният резерв се оказа неплатежоспособен-целият му капитал е 57 трилиона долара....а дълговото съотношение е 77:1....НИКОЙ и Никога няма да може да изплати това нещо---ЗАТОВА в момента в САЩ върви бясна надпревара--или фалит--или война.....