22

Блокиран в Дневник

преди 8 години

И аз съм се губил като момче в района над водопад скакавица. Добре, че беше по времето на соца и нямаше тези спасителни акции по 700 лв по 2800 лв на час, че щяха да ме заробят за цял живот.Обикаляш насам натам и по некое време през ноща излизаш някъде. Сериозно - ако съм се загубил и не искам спасителните бизнесмени, как да се измъкна от тази сделка?

21

БГ

преди 8 години

Да се изгубиш на Рилските езера, наистина трябва да си пълен ***, още повече че в момента и Дъновистите са там !

20

Анонимен

преди 8 години

Този да не е помислил , че отива до бакалията? Така един баша с 2 деца беше дошъл миналия уикенд на хижа Вихрен по джапанки - тръгна нагоре и след 5 мин се върна.Образовайте се , бе хора! Не си играйте на зарове с природата.

19

художника

преди 8 години

В планината, особено на такава височина където не расте нищо, а има само камъняци, ако си без подходящи обувки, като нищо можеш да изкълчиш глезен. В пресечена местност това е ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ. Не ходете с гуменки в планината!!!

18

anonimen

преди 8 години

pri dne6nata moderna texnika i smart telefoni da se zagubi6 e prosto sme6no,onq den edin takav mladej sprq kolata i me zaraspitval kade e patq za Kzk,mi vikam nqma6 li GPS abe 6matki golemi

17

шамари

преди 8 години

За бой са сегашните младежи. Имат едно *** повеение, абсолютно несериозни са към важните неща от живота.

16

Кукувица

преди 8 години

Когато тези ***, които правят ,походи в планината без подготовка и екипировка започнат да получават солени сметки за спасителните операции, може би ще разберат за какво става дума.

15

Реалиста

преди 8 години

Като чета коментарите се сещам за една песен на The Offspring - Cool to hate. Или казано по нашенски, сламката в чуждото око винаги се вижда по-голяма от гредата в своето. Интересно ми е ако някой от коментиращите изпадне в беда дали би се радвал на такива коментари по-негов адрес. Но явно хората тука са безгрешни и обичат да убиват ако не с камъни то поне с думи останалите.

14

Анонимен

преди 8 години

До бубсЧувства се липсата на казарма

13

Анонимен

преди 8 години

Това не е новина направо - при тези пълчища народ на Рилските езера. Тъпкано е с кифли и мъжки кифли там (пардон кроасани). То е нормално така да стане - все пак планината не е Витошка. Преди няколко седмици се излъгах да отида до езерата - е няма такова стълпотворение, още малко и барове с масички да сложат между езерата за кифлите. Без екипировка + непознаващи планината + 2 часа посреднощ + без светлина + без телефони и джипиеси = за какво говорим тогава? Аман от пишман планинари.

12

бубс

преди 8 години

Проблема е че днешните младежи са кифли. Не всички, но повечето хора под 30г са хем *** хем със огромно самочувствие.Ходят на планината с шампоан и кърпи...излезе им една пришка на крака и оревават света...мислят че планината е както в града - нямат страхопочитание към планината.Говоря това от личен опит - виждам как са младите хора сега, но са адски самоуверени, затова и планината им го начуква яко.Аз съм обикалял къде ли не, сам, с карта и компас. но винаги съм имал едно на ум.

11

Анонимен

преди 8 години

Как е оставил приятеля си, преди да го убие или след... ? Как се оставя сам човек в гората ?

10

Анонимен

преди 8 години

В момента е толкова приятно времето горе на езерата, че човек може да си изкара и 1 седмица горе без никакви провизии.

9

Анонимен

преди 8 години

pishman turisti.

8

Анонимен

преди 8 години

БЪЛГАРИНА ДА ИМА КАК И ДО ЛУНАТА ДА СЕ КАЧИ ЧЕ ДА ОС.РЕ И ТАМ!ДА РАЗХВЪПЛЯ ПЛАСТМАСОВИ ШИШЕТА..КЕСИИ И ВСЯКАКВИ *** БЕЗ ДА МУ ПУКА И КАТО СЕ НАПУШИ С МАЛКО ТРЕВА ДА СЕ ЗАГУБИ!

7

онбашията

преди 8 години

лято е, нищо няма да му стане, оставете го да се поизпоти.

6

Анонимен

преди 8 години

Като спрат да ги търсят ще спрат да се губят.Сега знаят че квото и да стане 50 човека ще ги търсят 1 година.Като почнат роднини и родители да организират спасителни акции и екипи ще видите как бързо ще се научат и да плуват и да се ориентират и в морето да не ходят при вълнение и в планината дрогирани и пияни на мотика да не се качват.

5

s

преди 8 години

Бай Иван е прав. Тея лифтове, паркинг и не знам какви глупости, направени само за да могат *** кифли, *рени с джипове и разни нежни келеше да "ходят на планина" е голяма грешка. Планината се превръща в градски парк - ***, обитавана от *** биологични единици, и резултата не закъснява.

4

Анонимен

преди 8 години

Samo napred

3

Бай Иван

преди 8 години

Направиха им лифт и почнаха да ходят всякакви. Кифли с токчета, батки по джапанки, мислят си че това им е "борисовата". После само мрънкат че имало камъни, нямало тоалетни и какво ли още не. "Окото" е превърнато във фонтан, с хилядо монети по дъното, за чий х*й ги мятат и те не знаят.Жалка картинка.