52

Анонимен

преди 8 години

Стига с тея тапи бе шопчета.

51

Анонимен

преди 8 години

Фандъкова че прави някои неща - прави. Ама айде стига с предизборната позьорщина, личи си когато си работил толкова години с едни темпове, а после изведнъж се престараваш. Например улиците до нас ги мият САМО при наближаващи местни избори...

50

проф Аврамов

преди 8 години

Крайно наложително е в правия участък от Бизнес парк до следващата спирка на метрото на се поставят било легнали полицаи било друг вид препятствия и камери защото диваци мотористи вече се опитват да превърнат участъка в състезателна писта. Трябва ли първо да има жертви за да се взмат мерки

49

продължение 2

преди 8 години

С някой неща от политиката на герб, например тежеста с която товарят малките фирмички, не съм съгласен. Това не означава, че ще седна да псувам, под статия на тази тема.Не става въпрос дали от някоя политическа партия или не, нито дали симпатизираш на някой футболен отбор или не. Става дума да имаме уважение към себе си.

48

Анонимен

преди 8 години

Също така отбележете че хората ползващи псувни и и подигравателни имена обикновенно неудачници или дребни мошенници които мислят само как да врътнат бързата печалба и после да си бият камшика на някъде.

47

Възпитание/Уважение

преди 8 години

Уважаеми пишещиУмалителните, подигравателни и епитетни имена към хора заемащи вишши държавни постове са неувъжение към инстуциите които те представляват и съответно към Държавата - България. Също така е и невъзпино. Това е проява на неуважение и към самите Вас - като български граждани. Аз също не съм винаги съгласен със всичко което правтелстото, премиерът, или кметицата правят, ноникога не съм използвал умалителни по адрес на хора представляващи, малко или много народът на република България

46

психолог

преди 8 години

Мали..и...и червените *** умират от мъка , че нещо хубаво става в София. Комунист-социалист-капиталист освен да краде и злобее нищо друго не умее . Леко другари със злобата , че в тази жега може да получите инсулт , а вашите болници почнаха да ги закриват за кражби и далавери .

45

Misho

преди 8 години

Ей, мрънкащи ***! Заслужавате нищо да не ви се прави и да си умрете в мизерия. Помним София как беше преди метрото и ремонта на околовръстното, много зле става - няма що. Ама траа да се мрънка за всичко нема как, няма някой да се зарадва че се прави нещо за хората - или било некачествено или се крало или грозно било или турски комплекс имало и тн и тн. И аз съм бил тука-там ама толкова мрънкащ дребничък народ пък никъде не съм виждал.

44

Анонимен

преди 8 години

Да, ама този мазен терлик го возят в ликсозен служебен Мерцедес и платено пак от нашите данъци гориво!!! *** ти!!!

43

Zxc

преди 8 години

До АнонименАко броим и "кореняк софианците" дори надминава 6-7 милиона... ;-О

42

Анонимен

преди 8 години

До АнонименПраво казваш, но какво да направят хората. Така стана че само в София има работа. Смятай каво е положението, щом хора от градове като Варна и Пловдив продават апартаменти и се преселват насам. Не можем да ги виним.

41

Анонимен

преди 8 години

Кметичката да вземе да спре да лъже, че София е 1,2 милиона. Да се каже истината. А тя е, че София гони 3 милиона, ако не ги е и минала. Затова са тапите. Не може половин България да живее в 1 град и да не е ад.

40

Анонимен

преди 8 години

Няма ли кой да набие тролът - комунист?

39

Анонимен

преди 8 години

Много *** събра Самоковската *** за защита! Явно много лапат покрай нея за да застават като Матросовци на амбразурата. Сладко е да съсипеш София с безброй измислени ремонти от които да гепиш с пълни шепи. Ненаситни са тия герберасти майка му стара! *** гепеха но тия ги бият здраво. И "тихичката"и "работлива" *** дето до вчера прескачаше трамвайните линии сега решава съдбата на столицата. Смях от сърДце!!!! Не пипна индийците от Орландовци защото само те ще гласуват за нея.Красота.

38

Анонимен

преди 8 години

не забравяйте че софия от 15 000 е станала 2 000 000 от всички кореняци софиянци прииждащи за "софийско" гражданство. от там вече става тапа до тапа...

37

Анонимен

преди 8 години

До Софианец (ама друг път)До кое село "прескачаш" за зимнина, бе ***?Около Сточна гара сте все "софиянци" от къпинака.

36

Софиянец

преди 8 години

Времената които забравихме:Защо на 111 му викахме междуконтиненталния явтобус? 280 - 2ма слизат 80 се качват. Епичнното пътуване с 309 / 310 от Сточна до Люлин / Някога още нямаше и тунел.Трамваите 6 / 7 пълни с *** - от надежда през централна гара и до Графа / витошка, Тапата на Лъвов мост - Липсваше булеварда зад централна гара.и т.н. и т.н.Пиша, защото Българите страшно бързо забравят тъмното минало. Помнете миналото и така ще направим бъдещето още по-добо.

35

Анонимен

преди 8 години

Не разбрахте ли, че герберастите само крадът от тези ремонти?! Напраха два шадравана и две цветни лехи, да се радва провинциалната тълпа, а останалото е мрак и марули. Гениален ход на мафията, да извади от 73-то СОУ "Владислав Граматик" това послушно женче, и да го сложи да "кметува" в София.

34

Анонимен

преди 8 години

Пак шопска тапа...

33

Анонимен

преди 8 години

За 15 минути се стига до Малинов от ЦУМ какво сте пак недоволни?