31

към 17 Чепа

преди 8 години

Пак ние ще платим. Ще каже нямам пари и народа ще трябва да плати новия Мерцедес на Разградския областен управител.

30

Анонимен

преди 8 години

Сега ще ползва болнични поне 1г.ще източи 15-20 клинични пътеки за операции, рехабилитации и т.н. През това време държавата ще плаща за лечението на пияния гербаджия, а даже не може да бъде уволнен докато е в болнични. То не че някой се е засилил да го уволнява де, както виждаме от главната тиква засега няма изказвания по въпроса. застрахователя на мерцедеса му би следвало да заведе дело и да си иска от него стойността на колата, но.... ха да видим дали и колата няма да отиде на държавна сметка

29

Анонимен

преди 8 години

Дано поне инвалид остане гадът пиян!

28

Анонимен

преди 8 години

Това ако беше обикновен човек стотина катаджии щяха да се изходят по въпроса. Но нали е наше момче, няма как ще покриваме случката. Нали се реши, пил си и ако пострадаш си плащаш лечението? Тоя диз-тарикат какво ще плати? Или отново ще плаща Малкият човек. *** е този феодал, пил като за последно защото е било аванта. И е заспал за да се удумка в дърветата. Трябва и да се съди. Над 1.2 се образува автоматично предварително производство, нали? Или е по-равен пред закона? Герберска ***!

27

Анонимен

преди 8 години

Само да попитам, този господин с какво е бил откаран до София, защо шефът на интензивното отделение го придружава, защо е шофирал с 3 промила служебната кола, по какви държавни дела е бил посред нощите, та да е със служебната кола, и аджеба, това обслужване само за наредените държавни пиянки ли е или и дребните квартални пиянки също могат да разчитат на него като се ботурясат кьор- кютук пияни? За един успешен министър на здравеопазването питам, мерси!

26

Калоян

преди 8 години

Ей, чака бе....къде го карате? Аз не съм съгласен! Не съм съгласен от моите пари да отива за тоя ***, вместо за нещо смислено! Оставяйте го там и това е!

25

Анонимен

преди 8 години

... а каква ли служебна работа е имал посреднощ , че със служебен автомобил се е движил..

24

Анонимен

преди 8 години

Поредният самозабравил се гербераст. Тази партия е вредна за България, не знам как ще се отървем от нея.

23

признание

преди 8 години

Само ангели гледам тука в сайта.А голата истина е ,че ако имате как всички ще сте такива бабаити.Сигурно и аз.

22

Анонимен

преди 8 години

"Заедно с Василев е отпътувал и началникът на интензивното отделение в разградската болница"!Ами много хубаво, обаче този началник пътува ли с всеки пияндурник, който се появи в болницата??Я да се строи цялото правителство да го поздрави пред Приогов, а пастирката орден да приготви !!!!

21

Анонимен

преди 8 години

То беше ясно че десетки медици са се разбили от работа щото випчето си е изкълчил кракът.Тва ако беше някой нормален човек със 150 челно без колан щеше да е размазан труп.Тоя с изкълчен крак.Сигурно от пиянският запой и гадна ракия има повече щети отколкото от тая катастрофа.

20

eve1

преди 8 години

Ако бяхме нормално държава този пиянгурник от реанимацията щеше направо да отиде в затвора.Заради селски тарикати,като него всеки ден загиват невинни хора по пътищата.

19

Анонимен

преди 8 години

Пиянде какво друго

18

българино

преди 8 години

и в монтанско много селски кметове са пияници

17

Анонимен

преди 8 години

и знайте че е три промила щото до утре ще излезе друга информация с 0,6 промила да знаете

16

Анонимен

преди 8 години

НАРОДЕЕЕЕ ВДИГАЙ СЕ ВЕЧЕ СТИГА ДРЕМА ДОКОГА ЩЕ ТИ СЕ КАЧВАТ ПО ГЪРБА

15

Анонимен

преди 8 години

Бойко този да го смениш иначе теб сменяме.

14

Анонимен

преди 8 години

Пияни шофьори причинили катастрофа да не ги лекуват и точка. Да мрът бе. Такива *** са се навъдили. А този да плати колата и лечението в 10-рен размер да му дойде акъла. Да видим дали после пак ще кърка и ще кара.

13

Анонимен

преди 8 години

От кои увреждания е стабилизиран. От удара или от алкохолното отравяне?

12

Анонимен

преди 8 години

Защо ще го карат в Пирогов? Нима болницата в Разград не става за лечението на този пияндурник? Кой ще плаща за това лечение? Напил се като ***, а сега да го лекуваме? Добре че не е утрепал някой друг. Този трябва да го съдят за предумишлено убийство.