20

Анонимен

преди 8 години

Черноморието бетонен паметник на фалиралата българска мутра

19

Анонимен

преди 8 години

Аз пък искам да напрявят чадъра и шазлонга по 100лв. Така хората ще спратда ползват тези рекетьорски приспособления и само за 1-2г. всички мутри ще фалират и така ще разредим малко бетоните по нашето бетоно-фекало-мутро-морие

18

генетик

преди 8 години

Тия шезлонги не се почистват изобщо.Мързеливо момче срещу 10лв.ти го довлича до чйдъра с отегчен вид веднага след като предишния ползвател си вдигне от него потното ..тяло . По тия шезлонги е полепнало ДНК-то на цяла ЕвропаПо тия плажове хигиенна инспекция не припарваЗащо ли хората ги е гнусгнус да посещават тия плажове?

17

Анонимен

преди 8 години

Всеки който ползва "безплатна "сянка ще е длъжен да си купи по 1 каса кока-кола Все пак какво ще правят тлъстите мутрички по плажа?

16

Анонимен

преди 8 години

Това нещастно и грозно създание има ли идея какво се върши в туризма? Има ли и идея колко в зле и как запада с всяко лято? Докато се натутка красавицата догодина ще са още по-малко българи. Ще дойде време и по левче да искат за сянка няма кой да им дава. Да фалират *** - измислени мутри, да продават хотелите и да отиват в джаза. Догодина да си стоят сами на плажа и се радват на .... Тишината!

15

без сенки

преди 8 години

Сянката на плажа без пари, ама най-рано догодина! Догодина няма да го има нито това"правителство" нито тази нещастна женица, като министърката.

14

Бай Ганьо

преди 8 години

Не вярвам да са безплатни, може да въведат отново такса за плажа, още по-зле!

13

Анонимен

преди 8 години

Най-големият вредител е т.нар концесия. Плажовете да се поддържат от съответното населено място (кметство/община). И без това събират "курортна такса". Спокойно част от тази такса може да си е за поддръжката на плажа (евентуалното наемане на спасители). Ама не им стиска, защото тогава трябва да хванат за гушите местните, които по принцип декларират по-малко от половината легла, за да плащат по-малко, но после всички им криви.

12

бай иван

преди 8 години

Проблема със "сянката" е в липсата на контрол.Концесиите за плажовете се дават на търг, предложилия най-висока оферта печели. До тук няма нищо лошо, но проблема е че предлагат оферти от които няма как да си избият парите, затова почват и да заграбват останалите проценти предназначени за свободно ползване. Нека госпожата помисли първо върху този проблем и после да говори.

11

Des

преди 8 години

Не мисля, че "чорбата от снощи" и чадърите са най-належащите проблеми на черноморието ни, та са тръгнали тях да решават. Според мен трябва да започнат с канализацията, и то мащабно за цялата ивица, а не на "парче".

10

Анонимен

преди 8 години

До ГрозданВ така хвалената от всички Гърция, с "безплатния" шезлонг как мислиш, че е? Кафето на плажа е 4 евро, фреша доста повече. Да, ама ти не изкарваш заплата в евро и ти стъпва пак на 20 лева като се замислиш. Сега за шезлонг давам 6 , а за кафе и фреш 4 = 10. Затова няма да изпадам в прехласване колко е хубаво и евтино при комшиите, защото не е точно така.

9

Сянка

преди 8 години

Който си мисли, че хитрия грък не е на далавера от "безплатния" чадър и шезлонг се лъже.

8

Анонимен

преди 8 години

без пари ама друг път!

7

НЕ НЕ

преди 8 години

ТАЗИ ЖЕНА Е ТОЛКОВА КУХА МИНИСТЪРКА,ЧЕ ЕДВА ЛИ ИМА ЧОВЕК С ТОЛКОВА КРАТКО ИЗЯВЛЕНИЕ ДА ИЗРЕЧЕ ТАКЪВ ГОЛЯМ БРОЙ ГЛУПОСТИ !!!като пример давам изискванията за къмпингите :щяло да се изисква ток и течаща вода,но без пречиствателно съоръжение - ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ГО ТОЗИ МОМЕНТ !!!?????

6

Гроздан

преди 8 години

Като си знаем хората сигурно едно кафе или сок ще са по 10-20 лв.

5

Анонимен

преди 8 години

Аз си мисля,че естествената регулация на пазарът ще реши такива проблеми.Щом клиентите са съгласни да плащат по 50-100 лева за стари картофи прокиснал кетчуп и малко мухлясало сиренце настъргано отгоре и това им харесва ами не стига това,но и другата година си правят резервация за същата манджа но по-скъпа и по-гадна какво може да се стори?Пазарът и клиентите определят търсенето и предлагането.Черноморието било помийна яма.. Да ама стотици хиляди плащат милиони и милиарди да почиват там.

4

Анонимен

преди 8 години

Аз пък искам да остане някакъв вариант с платени шезлонги и чадъри за който иска, ако ще да стоят на склад и да трябва срещу заплащане да ги предоставят. Нямам намерение да мъкна такива ненужни багажи от нас. Не всеки иска да се въргаля на пясъка като прасе и да го подритват другите.

3

Анонимен

преди 8 години

премерите от Гърция и Търция са резултат от пазарна конкуренция. Докато нашето си е мутрореалност. Не знам как законово може да се оправи проблема, без да доведе до други.

2

тъп народ

преди 8 години

щом тази КИКИМОРА е министър .... значи, че сме много ЗЛЕ.

1

vesko02

преди 8 години

Концепцията е българина да бъде мамен ,манипулиран и обиран системно и целенасочено,т. е. каквото и да се роди като идея картината няма да се промени