11

Анонимен

преди 8 години

DA STE PRIZNATELNI NA KRISTALINA GEORGIEVA ,CE BLAGODARENIE NA NEIA POLUCIHTE PO 20 000 LV.NA SEMEISTVO.

10

do 11

преди 8 години

Достатъчно? Живей в заблуда, това е твой избор. В нормалните държави хората си правят застраховки, само тук стане ли нещо, първата работа е да се проси от държавата.

9

ha ha

преди 8 години

ммм дааааа, едни правят молебени, други получават наготово кинти без да са си мръднали пръста, говоря за хилядите неканени гости от изтока, но така е решил задокеанския брат и тези У парламентУ се подчиняват с наведени глави за жълти стотинки. А българина, кучета го яли.

8

Анонимен

преди 8 години

Вместо тия молебни, курбани и тн., да направят дарения по 50лв, на човек, че поне да си застраховат къщите за минимална сума, за 1 година... 10 кутии цигари са това...

7

Танков

преди 8 години

Липсата на собствени средства, за да се финансират тези ремонти, възпрепятства техните възстановителни работи", посочи кметът.КВО ПРАВИШ, ТИ ВИОЛИНЕ!!!!!КОЛКО ЕВРОПЕЙСКИ ПРОЕКТИ Е СПЕЧЕЛИЛА ОБЩИНА МИЗИЯ.МАЙ СИ СЕ ЗАВРЯЛ В МИША ДУПКА И ЧАКАШ ПАК ДА ТЕ ИЗБЕРАТ?!Преди два месеца минах оттам/роден съм в Мизия/ и ми е болно, че нищо не се прави.Некакви запълваха дупки в новото село до поликлиниката, ама така "професионално" работеха, че ми се взе акъла.Дано хората изберат някой кадърен.

6

Р.Гащанов

преди 8 години

Дай боже всеки му !

5

Гошо...Тъпото

преди 8 години

До Mr.STARBUCKSБраво,кажи му да направи и нервозни кюффтета,ще ги харесат и хамериканците,освен това много вървят със студена бира,защото са...люти.

4

Mr.STARBUCKS

преди 8 години

До Гошо...ТъпотоИма Гошо, има.Тук един нашенец,майстор готвач ги прави .

3

Йорданка

преди 8 години

Цацаратурата пусна водата от тоалетното казанче на цацара и стана наводнението! По тяхна информация няма и виновни! За повече въпроси по проблема и защо се обърнете към светият синод!

2

Mr.STARBUCKS

преди 8 години

Да спомням си,когато водната стихия погълна Мизия,80 000 социалисти, лющеха кИбапчета на Бузлуджа и *** Балкана в същия ден.

1

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

А, хората там още живеят във фургони ....