15

оцеляваща

преди 8 години

ПАК СЪМ АЗ,ТАЗИ 13 ГОДИШНА ДОНОРКА НА БЪЛГАРИЯ.ИМА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ЗДРАВНО ОСИГУРИТЕЛНИ ВНОСКИ В БЪЛГАРИЯ-И КАКВО ПОЛУЧАВА ЧОВЕК НАСРЕЩА?ВИЕ ТАМ ГОРЕ ВЪОБЩЕ ЗНАЕТЕ ЛИ НЕЩО?ЧОВЕКЪТ ПОЛУЧАВА ЕДНО НИЩО-МИЗЕРИЯ,ЛЪЖИ,ЛОШО ОТНОШЕНИЕ.АЗ ЛИЧНО СЕ ЧУВСТВАМ УНИЗИТЕЛНО,ГРОЗНО!ДА СИ ПРАВИМ ПРОФИЛАКТИЧНИ ПРЕГЛЕДИ И ИЗСЛЕДВАНИЯ-ЗАЩО ЛЪЖИТЕ ХОРАТА.ЕДНА ПЪЛНА КРЪВНА КАРТИНА НЕ ИСКАТ ДА МИ НАПРАВЯТ И ВЪОБЩЕ НЕ СЕ ДАВА И ПРАВИ ПО ЗДРАВНА КАСА В БЪЛГАРИЯ!СТИГА ТАМ ГОРЕ СТЕ БАЛАМОСВАЛИ ХОРАТА,ЧЕ РАБОТИТЕ ЗА ЗАПЛАТИ

14

оцеляваща

преди 8 години

АЗ СЪМ ДОНОРКА НА БЪЛГАРИЯ ПОЧТИ 13 ГОДИНИ!КАК НЕ ВИ Е СРАМ ТАМ ГОРЕ ДА ОБСЪЖДАТЕ СМЕШНИТЕ 35 ЛВ.ДЕТСКИ НАДБАВКИ!ВИЕ ВЪОБЩЕ ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ЗНАЧИ ДА СИ БРОИШ СТОТИНКИТЕ И СТОМАХА ДА ТИ Е СВИТ ОТ ПРИТЕСНЕНИЕ КАТО ИЗЛЕЗЕШ С ЕДНО ДЕТЕ НА РАЗХОДКА....ХОРАТА С ПРАВО СА ОЗЛОБЕНИ,СЛЕД КАТО НА ДЪРЖАВНА РАБОТА СЕ ОТИВА С ПАРТИЙНИ ПРОТЕКЦИИ И ТАМ ИМАТ МНОГО ПРЕФЕРЕНЦИИ БЕЗ ДА СИ ВНАСЯТ ОСИГУРОВКИТЕ.ОТ КЪДЕ ИДВАТ ТЕЗИ ПАРИ?-ЕСТЕСТВЕНО ОТ ДАНЪЦИТЕ В ЧАСТНИЯ СЕКТОР,КЪДЕТО СТРЕСЪТ Е ГОЛЯМ И СИГУРНОСТ-НИКАКВ

13

Анонимен

преди 8 години

Калфин , ти си опасно ***.

12

Асеновец

преди 8 години

Справедлива... Колкото и социалния министър е справедлив...

11

Анонимен

преди 8 години

Този не се чува к`ви глупости ръси, а и всички останали в тоя парламент! За пореден път убеждавате народа си, че тук няма да има никога нормална държава...последствитята ще бъдат страшни т.е. вече са!

10

Анонимен

преди 8 години

Оядена !!

9

симеонов

преди 8 години

не ми е ясно защо балерините трябва да се пенсионират на 40 г. Мая Плисецкая игра почти до края. Едно време стюардесите като минат 35-38 г. ги изпращаха администраторки по хотелите.Не е задължително балерините да почнат да получават пенсия толкова рано. Могат да работят и друго. Не съм против тях като хора но за да се дадат едни пари трябва да се вземат от някъде. Същото се отнася и за полицаите и военните.

8

Истината

преди 8 години

Реформа по определение е "значителни изменения към по-добро".И какво му е справедливото на последните промени?Реформа разбира се няма, но къде акъл в политици и тези, които говорят за тях? За Калфин и останалите било справедливо да работи до средната продължителност на живота. Мъжете в България тази година умират средно май на около 63-66 години, но статистиката казва друго - доживелите до тази година мъже, ще живеят средно до 69 години, което е нещо съвсем друго.

7

аз ли не съм добре .

преди 8 години

или всички, подобни на тоя ... !!! ?? среден живот на човек на земята - 67 години ... пенсия на 65 .. вноски 40 години по 12 месеца по ... 100 ( доста повече са реално за нормална работа за нормален работещ !!!! но нейсе !! ) = 48000 лв .. с лихви и доходност .... за 40 г = айде !!! 50 000 :) !!!! .... 50 000 / ( 2 * 12 ) = 2083 лв на месец пенсия .... АЛООООООО !! това не е реформа - нарича се КРАЖБА !!!!!!!!!!!!!!!

6

Анонимен

преди 8 години

Назначете тогава 70 годишни дядковци и баби с бастунки на морето да бачкат като балмани защо има възрастова дискриминация.

5

Цветанка

преди 8 години

Въртят,сучат,не дават и няма да дадат на обикновените хора пенсии! И може и да дочакаме да спрат окончателно пенсиите и да дават с голяма мъка само социални,някъде около 80 - 100лв. на човек....само гледайте какви ще ги забъркат тия кожодери!?....

4

vesko02

преди 8 години

Ха ха ха,алабализми от човек който работи в партия,без значение коя, всичките са престъпни,та когато партиината принадлежност и работното място са едно и също нещо ставам раздразнителен,предполагам има и други като мен

3

Айде стига мрън-мрън

преди 8 години

До писна миДа си станал миньор/ка или балерина или балериньо , но не си . Ще работиш до 65 и нема да мрънкаш , ако искаш изобщо да вземеш някаква пенсия. И на милиционерите им направиха възраст 55г. За да има професии с ранно пенсиониране има причини за това . Да си си избрал една от тях. Да беше станал/а милиционер/ка. След като възможностите ти не ти го позволяват ще бачкаш до 65 и ще ръкопляскаш.

2

Анонимен

преди 8 години

Пенсионната реформа не е справедлива. Имаме си интернет и си го ползваме със здраве както на нас ни харесва, не се намесваме където не ни е работа защото си има полицаи за тази работа.

1

Анонимен

преди 8 години

"На въпроса какво ще направи държавата за хората в предпенсионна възраст, които са останали без работа, той коментира, че е нужно да се стимулират работодателите да наемат подобни работници..."Калфин, хайде стига сте стимулирали работодателите! На това ли разчиташ? Боже, опази ни от социалния министър - с останалото ще се справим!