26

Стамат

преди 8 години

Амчи ако съдебната система беше силно звено, Плювню щеше да е у пандиза! :-D

25

Анонимен

преди 8 години

Drugara zAzarov 4ovek na Zezo zwaka i bB te go dokaraha ot plovdiv v Sofia Jena mu milionerka semi mnogo dokato zAzarov r gl p nama nischto da Stane zvetanov svoboden mutrite sa na vlast

24

Анонимен

преди 8 години

Киро амфета щеше да е в централния софийски а Бруно Рибейро нямаше да се *** така и да срами България

23

Асеновец

преди 8 години

Ако съдебната система не беше слабото звено ти щеше да си в затвора за пране на пари, Борисов за търговия с амфетамини и рекет, а Цветанов за търговия с власт

22

Беяча

преди 8 години

Еми ние затва лебим, разни бунаци одат да се съдат на държавно, а оправните момчета идват при нас "е тука един ми дължи пари", и ние поемаме делото. Нема влачене нема обжалване, сичко бързо и клиентите доволни!

21

AZ22

преди 8 години

Най-добрият президент на България!

20

Анонимен

преди 8 години

ЕВРИКА !!!

19

хилда

преди 8 години

Най слабото звено ми се струва е ,че имаме *** за президент .Чуждо поклонна фигура плод на кръвосмешение м/у магаре и овца.С която дори президентшата се срами да излиза и да се покаже.Човече раждано в американска плевня ,председател на ДКМС от БКП :-)

18

Анонимен

преди 8 години

Брех, как така не е казал нещо за голямото европейско семейство, направо да не повярва човек.

17

Българе

преди 8 години

По-слаб президент от ***, не сме имали.И по-продажен, не сме имали.

16

ии

преди 8 години

Не знам какъв е Плевнелиев, но споделям всичко, казано от него. И дано успее. Май засега той единствен се възправя - независимо от подбудите му - срещу статуквото.

15

radan

преди 8 години

няма по-противно нещо от плевнта да се прави на мъж.

14

Анонимен

преди 8 години

Слабото звено в държавата са хората и по-точно тези, които управляват или зависи да променят нещо.Нито един закон, та дори и Конституцията не може да оправи калпавия човек без морал, достойнство и чуство за справедливост.След великите промени в Конституцията ще стане - нов бардак със стари к... или едно голямо НИЩО!!

13

Чекист

преди 8 години

Редакцията, само си губите времето да му преписвате глупостите на тоя... Никой не го чете и не го бръсне за нищо...

12

...

преди 8 години

Е как да не е слаба, като и да искат да отсъдят коректно, им се нарежда от депутати, министри, и мутри, как да се отсъди " or else " . После била слаба съдебната система. Е докато няма независима полиция и съдебна система няма как да стане. С политически назначения във ВСС, прокуратурата и генерали по полицията, какво очаквате. Трябва да се назначават на база на свободен вот. Както е в САЩ. Вкарал си 3 мафиотски фамилии в затвора ставаш прокурор или висш съдия. Тук партиец си ? ОК избери си .

11

преди 8 години

Слабо звено - президентът!

10

Анонимен

преди 8 години

KOLKO GADEN E TOZI.TA NALI AKO IMASHE SADEBNA SISTEMA TOI TRIABVASHE OTDAVNA DA E V ZATVORA.

9

до 9

преди 8 години

ТОЧНО така !

8

Анонимен

преди 8 години

Пред 1991г. Втора адвокатска колегия начело с Фичко луд--то бяха поставени на власт и първата им работа беше да разбият съдебната система и МВР. Бяха изготвени такива закони с вратички, че откровени крадци като Софиянски да се измъкват чисти като сълза. Разчистиха пътя на голямото крадене и приватизиране, но не вярвам ,че някой иска сериозни промени в съдебната система, защото всички сте в кюпа.

7

Анонимен

преди 8 години

Плевналиев и САЩ искат да назначат *** за съдии , да съдят държавата и гражданите в полза на корпорациите на САЩ