335

Анонимен

преди 8 години

всички които управляват по едро габаритна техника могат да им приложат таран.трябва те да се пазят а не ние от тях а като ти паднат може и да им начупиш главите.при тях обикновено се влиза със връзки и повечето за нищо не стават.

334

до 443

преди 8 години

Бойче,как пък не научи числата от 1 до 10.

333

до 444

преди 8 години

От гледна точка на необразованите,глупавите,тези с една гънка в мозъка - нищо лошо.

332

Анонимен

преди 8 години

А какво му е лошото на мутренската държава?

331

Анонимен

преди 8 години

Орешарски взе10 млрд и сега му ги плащаме

330

Анонимен

преди 8 години

От човек, който се тръшкаше срещу заем от един милиард и три месеца по-късно натутрузи на децата ни 16 милиарда морал не очаквам. Обикновен селски хитрец

329

Анонимен

преди 8 години

България отново е МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА Никой не може да отрече това твърдение, никой. След като е възможно някаква селска мутра да се опияни дотолкова от чувството си за безнаказаност, че да излезе от колата и да бастиса с камък по главата служебно лице, което правомерно го спира, защото движението по пътя е забранено, очеизвадно е, че живеем в МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА. България отдавна е само територия мутрафонско гето, държава на ишлеме за такива като Сашо Котарака и Шишко. Борисов, как не те е срам, Борисов, след мутренското убийство на магистрала Струма?! Баща на три деца бе убит като

328

НСО

преди 8 години

Няма да стане така, понеже аз тебе първо ще те обеся!

327

Анонимен

преди 8 години

Кратун е бързал за морето да си топне тлъстата дупаранда в хотелчето на Валката Златев или за няко селско мачле.

326

Анонимен

преди 8 години

Винаги съм се питал защо като Орешарски взе един милиард на улицата излязоха Ранобудни, Платена мрежа, Красиви и Интелигентни протестиращи, Барабанчици, Ани Цолова И Николаев ореваваха всяка сутрин студиото, Господари на ефира посвещаваха предавания .....а когато ГЕРБ изтегли 16 милиарда никой не казва копче, всички мълчат, Ранобудните спят, Сутришните блокове са занимават само с каквото и за каквото им е платено....Чудна работа! Дали някой плаща яко за това???????????

325

Анонимен

преди 8 години

Какво се чудите - бодигард, прочел половин книга е премиер. Какво очаквате, драги медии? И жалващи се журналисти... Че за 14 години медиен комфорт, съответното лице с тъмно минало ще бъде на страната на гражданите ли? Наивници. Не, ще бъде на страната на мафията. Тва е, избирателят е мега глупав. Точка.

324

Анонимен

преди 8 години

Народа си избра пожарникарска бодигардска мутра за му е начело!!! Народът е с Ай Кю = 0А умните се замислят за чужбина!Срам за народа ни, че сами изгонваме умните като си избираме простите и наглите!

323

Анонимен

преди 8 години

Да не забравяме все пак, че ни управлява Мутрата, за когото цялата Държава му е бащиния, а всички медии го възхваляват от сутрин до вечер. Така, че ние им позволяваме да правят каквото си искат.

322

До НСО

преди 8 години

Да не стане така, че когато на народа му писне и потърси сметка на дембелите от правителството, да не ви избеси и вас като най-верните копои на народните изедници! Да не стане като в Украйна да стоите на колене и молите за милост?

321

НСО

преди 8 години

Само автоматични откоси за вас, червени кратуни!

320

Анонимен

преди 8 години

Какъвто премиера такава и охраната. Мутрафони.

319

Калашников

преди 8 години

до *** ами то е почти като да звъниш на 112 когато порицията те спре за проверка на пътя ....

318

Анонимен

преди 8 години

Охранител от НСО е глиган в тъмен костюм, на който джобовете са от найлон за да обира от масите на баровците пържоли и кюфтета. И когато шефа е в *** да му души пр...та да не се е развали коремчето на баровчето. Мамините маймунчета!!! Достойнство и професионализъм няма. Какво им остава, да си го изкарват на обикновения човек от чиито данъци получават тлъстите си заплати.

317

Анонимен

преди 8 години

Какво се очудвате - това са аверите на Тиквен Боко от СИК - аджийските години, които сега са му охрана!Докато не се вдигнем с оръжие срещу тия тирани, няма оправия

316

Анонимен

преди 8 години

Винаги ме е отвръщавало карането на колите от НСО! Толкова простотия и наглост акумулират в населението, че се прехвърля и на дебелосер..,,ците от правителството. И ако всеки един VIP като се муши зад тъмните стъкла и се прави, че не разбира какво творят *** от охраната, да не се чуди на омразата към него. А един ден като няма да има охрана става като гол ***, мазен и гнусен, на мравката път прави. А Рапона си знае колко е мразен но неговото време изтича. А след това къде ще се крие?????