15

Анонимен

преди 8 години

Леле смях. Горилите ерудирани. Могат да убият човек за да не си изпуснат времето за ракията.

14

Manwithnoname

преди 8 години

Коста е ***.НСО са попрекалили единствено с размахването на оръжието.Всичко друго е в реда на нещата.

13

Анонимен

преди 8 години

Тоя Коста си е за съд.След като е видял автомобили със специален режим на движение с включена светлинна сигнализация,вместо да отбие и да ги пропусне,той тръгнал да им се пречка.На всичкото отгоре демонстрира и бабаитлък щото е с БМВ разбираш ли ги догонил.Нормално е да види в кола на НСО автомат.Да не би да е очаквал торта със свещички.Сега вместо да си натиска *** ***,тръгнал да се жалва.Заслужава не само акт за нарушение на закона за пътищата а и една бърза процедура за възпрепятстване

12

поданник на тиквоний

преди 8 години

Автоматче,хм,по добре да имат танково оръдие,да ни гърмят без предупреждение и да имат право на първата нощ с булката,като си пазят VIPовете трябва задължително да са с яки бичове,и да маат,да маат по раята!

11

до: Aeon

преди 8 години

Повече ми прилича на Арабаконашките бандити с мерцедеси , нищо не се е променило след 100 години в България освен че има мерцедеси лимузини

10

Хъммм

преди 8 години

Какъв специален режим по магистралата- това трябва да се забрани ?! И кой велик бързаше толкова. Да вземат пример от Европа, стига са се изживявали - 90-те години минаха

9

Анонимен

преди 8 години

А коя видна и важна личност са возили посред отпуските им, че се налага НСО да ги возят при това ?Видео материал от колата на НСО или те подминаха варианта с камерите, щото са безсмъртни и винаги прави?и последен въпрос - абе за шофьори в НСО само шофьори на маршрутки ли взимат?

8

Rumen

преди 8 години

Поне дисциплинарни наказания няма ли да има? Или сме пак балъците дето си мислим че имаме държава и недосегаемите фараони, които управляват.

7

dada

преди 8 години

не разбирам защо хората все се репчат на НСО автомобили - пускаш ги да минат все едно са линейка и си караш по пътя, няма какво да се дигат нерви с тези ***. Няма да се опвари държавата като се търси отговорност на някой самозабравил се служител

6

Анонимен

преди 8 години

Типично за *** с буркани, те са богопомазани... Няма начин да не сте ги виждали, заемат по две ленти, а бе батки наи-страшни. Ама иначе са големи професионалисти, видехме ги с Доган.

5

Анонимен

преди 8 години

Тази измислена, надута и паразитна служба да се закрие!!! Около 100 милиона струва на ограбения народ. И защо, да пази дебелогъзи крадци които с времето развиват параноя и се страхуват дори и от сянката си. Пресен пример е БУДА. Не смее без кохорта от маймуноподобни гардиве да диша дори. Нали бие на избори, нали народа го обичал? Колко ни струва само този? И каква е ползата от пазенето му, да ни краде още повече и забива в нищото. А ахмед Доган защо? А Местан? Маймуни работят в НСО.

4

Гост

преди 8 години

Какво чудно има - НСО е точно толкова арогантна, колкото арогантна и властта!

3

с

преди 8 години

Горките горили от кортежа! Как да не ти стане мъчно за тях. А и като си представиш какъв важен човек, който никак не е престъпник са ескортирали, въх, въх.

2

Анонимен

преди 8 години

Действителността е най-добрата комедия

1

Aeon

преди 8 години

НСО трябва да бъде закрита, а *** с автоматите да бъдат съдени за тероризъм.