69

Анонимен

преди 8 години

Някой задава ли си въпроса след като сме страна член на Европа защо не участваме в Европейското тото . Отговор. Защото бившите комунисти не мотат да манипулират играта . Хора не си давайте доброволно парите.

68

Анонимен

преди 8 години

Мдам... всичко е случайно в тотото... Като онзи от Перник дето "спечели", а му ги взеха от НАП, щото ги дължал на тях, а нямало откъде да им ги плати...

67

73117

преди 8 години

Комай за поръчковия побой и други такива му се заплаща по този "законен" начин. От друга страна се чудя, как още при тегленето, водещия честити на късметлията с ГОСПОДИНЕ а не с Госпожо? И няма ли по голяма вероятност при толкова много участници, шестици да уцелят повече от един?

66

Анонимен

преди 8 години

Ахахахаха що винаги при такива отиват парите ве хахах що аз един път не спечелих милионите залъгват хората с някакви няколко хичяди лева и те се хващат кат рибоци че се печели от тотото на късмет

65

Анонимен

преди 8 години

Още няма новина в сайта им с анонимния печеливш има нещо театрално нещо

64

Анонимен

преди 8 години

Пеевски има здраво и сексапилно тяло, това е по-важно от парите.

63

Хан Крум

преди 8 години

Много бързо уредиха сделката - 7 милиона в брой срещу 7 милиона в бъдещи вноски.Спечелилият - истинскиат имам пред вид - прибира сумата веднага а "късметлията" кметски зет излиза на светло с 7 милиона и си прави ВЕЦ и си купува лъскава кола.Както се казва - и всички заживяха щасливо. И агнето цяло и вълкът сит.

62

Хо

преди 8 години

Кметска щерка, едър длъжник към НАП......абе интересни профили имат родните тото милионери! Убеден съм,че тука нема шашма.:-)

61

Денис

преди 8 години

Айде пускайте фишове и чакайте да ударите джакпота. Ако имате някой друг милион за изпиране може и да спечелите.

60

Шивачът от Панама

преди 8 години

A, аз си мислех, че Ирен Кръства отколе няма нищо общо с тоталиазтора ... Уви ! :-) ахахаха

59

Анонимен

преди 8 години

Нищо случайно няма в ***.

58

Анонимен

преди 8 години

ДЕО ИЗГОНИ ИСТИНСКИТЕ ИГРАЧИ НА ТОТОТО

57

boc

преди 8 години

Ха-ха!Строял ВЕЦ!Я си помислете, кой може да си построи ВЕЦ, Перка или панел?!САмо този, който е мноооого близко до властимащите, а за ВЕЦа, до ДПС, защото те(за жалост)владеят гората, водата и земята НА БЪЛГАРИЯ!!!Тези зет и кмет явно са българопредатели, близки до Пеевски и Борисов и затова им бяха дадени тези милиони за пред баламурниците.Избори идват ейййй!!!До изборите ще има още един многомилионен джакпот(нищо че парите ги няма в наличност в ТОТОто), но баламурници - ДАЛ ГОСПОД!

56

До 72

преди 8 години

Също изгледах интервюто и това, което ми задържа вниманието бе именно колко тежко фалшиво печелившият играеше пред камерата. Толкова неестествен, и фалшив смях не бях виждал никога, а от фалшивите му реплики лъхаше всичко друго но не и еуфория. Опитваше се всячески да изглежда еуфоричен, но с всеки опит все по-фалшиво ставаше.

55

гушна...

преди 8 години

Аз гушна го свързвам само с букета.В друга комбинация не го познавам.

54

Анонимен

преди 8 години

Само100 лв подарак махахахахахахаах ужас ужас

53

Анонимен

преди 8 години

Деоо пичага не ставаш за лъжец.Поне ги разкрий публично да те запомним с добро:)

52

Анонимен

преди 8 години

Кмета на Симитли е от НДСВ, а те колеха и бесеха с ДПС, когато управляваха заедно! Поли, така е прякора на кмета е известен съдия в миналото срещу който са повдигнати над 30 обвинения в корупционни сделки! Пръв приятел на Пеевска и никак не е случайно, че зет му е избран за този цирк, който стана с мнимия щастливец, усмихнат до уши да ни разказва врели - некипели! Тото мафията е несломима, както и глупостта на тези, които вярват в извънземни, тоест, че имат някакъв шанс да спечелят милиони от то

51

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТоя наистина се държа много селско заедно с део бяха много напушени део като чете постоянно се подхилваше няма такъв цирк тотото стая мело тв мания

50

докато има овце

преди 8 години

Статистически вероятността да те удари гръм, два пъти на едно и също място е по-голяма от тази да познаеш числата от тото 2. Компютрите на тотализаторите са едни от най-мощните, за да могат да реагират светкавично и да напасват работите. А пък баламите нека да продължават да "ИГРАЯТ" на тото.