Снимка: Булфото

Дъщерята на кмета на Симитли Апостол Апостолов – Полина, заедно със своя съпруг Николай, са щастливците,  ударили джакпота от 7 095 423 лв. от тотото, съобщи bTV.

32-годишната жена и съпругът й Николай ударили внушителната сума с пуснат фиш в тото пункта на улица "Дойран" в Благоевград.

Именно Апостол Апостолов бе този, който разкри мистерията около късметлията, спечелил милионния джакпот. "Двамата не са редовни участници. Но нещо явно ги е "бутнало" да минат през пункта  и да пуснат фиш с 4 колонки за по 85 стотинки. Нека са здрави, за да си харчат спечелените пари. Техни са си“, заяви самият Апостолов, който ще се кандидатира за четвърти мандат за кметския стол в Симитли.

"Разбира се, ние със съпругата ми Мария също сме щастливи от късмета на дъщеря ни и зет ни", каза кметът, който посочи, че ще получи 100 лева подарък от щастливото семейство, за да се почерпи.

Ще държа дъщерята и зетят да инвестират сериозни средства, за да осигурят най-доброто образование на двете внучки. Защото е много важно децата да са умни и знаещи", допълни кметът на община Симитли, който преди години бе един от топ съдиите в родната А група.

Пред bTV съпругът на Паулина - Николай Динков, обяви, че наскоро се е събудил с усещането, че ще спечели от лотарията, но не е сънувал числата, с които играл. "Веднага ще използвам парите си по предназначение, строя един ВЕЦ, сега ще ми е лесно, няма да ми трябват пари от банката”, заяви щастливият тотомилионер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase