6

Анонимен

преди 8 години

какъв им е % на такива деца , и какъв е % на децата в България , чийто родители или ефиният родител е в чужбина , мургавото дете в България не отива на училище , което му е на 5 минути пеша , а къщата му е сглобена от строителни отпадаци

5

художника

преди 8 години

Тия китайчета ходят по 2-3 часа до у-щето, макар че нямат пари, но искат да учат. А наще с ритници не можеме да ги вкараме в час. Да не говорим за джипситата.Чипааааа, чипа ни е сбъркан, хубаво го каза Дедото.

4

Анонимен

преди 8 години

Това е Български манталитет на всички да посочи с пръст!

3

Анонимен

преди 8 години

NAI-SHTASTLIVI SA DEZATA BEZ RODITELI V BALGARIA,U NAS TEZI DEZA SA OBGARNATI OT DARGAVATA,KOIATO MISLI ZA TIAH.TEZI DEZA SA SHTASTLIVI SAMO ZARADI TOVA CE SA BEZ RODITELI I SA RODENI V BALGARIA.ZA TIAH MISLIAT I PREZIDENTI PREMIER I BXK.

2

Анонимен

преди 8 години

Само погледнете днешните новини от България и ще се убедите, че тук положението не е по различно. Да там са виновни управляващите комунисти, а днешните управляващи в България с какво са помогнали на своя народ, на своите избиратели. Отговора е с НИЩО. Матриала гледа ли гледа телевизора гледа как се режат лентички и преглъща с празна уста.

1

Анонимен

преди 8 години

До това води комунизма.Трагедия.