16

фифи

преди 8 години

наистина е хубаво ,че имаме пешоходна зона в центъра на града с много цветя и заведения, но качеството на изпълнението е под всякаква критика ,5 цвята плочки и то поне да са нюанси на основния ,ами то шарения и кич, като прибавим и качеството на плочките...е нямам думи, загледайте се и вижте, че качеството откъм патриарха е едно и впоследствие става мизерно.

15

Анонимен

преди 8 години

Най ме кефи мйекането и йекането на прованс-специалистите. Как го докарвате така не ми е ясно и е 100% провинциално. Sorry!

14

Анонимен

преди 8 години

Картофената *** и онзи гнус Диков здраво захлебват! Лапат но дават и на Батко от Б, нема как , обича кинтите, подсигурява се, не се знае до кога ще го търпят хамериканците. Вие си протестирате а те прибират паричките. *** са, *** крадливи!

13

Анонимен

преди 8 години

Дъртия комунист от позитано - а знаеш ли че през римската империя Сердика е била с население 500 човека а после е дошла пра... баба ти и като я е заплодил коняря е изцвъкала твоя род. Как се ядосваха после кореняк римляните че се е напълнило с диваци у сердика...

12

Bayazitz

преди 8 години

Umirayte 6opi mrasni ,dreme mi na k...a za vas ,

11

Анонимен

преди 8 години

Чий *** търсите да седите по пейките, бе социално слаби деведесе и последно поколение *** шопи? Има си заведения да седнете като бели хора. По пейките само продавачките на гевреците и просяците кесят. Айде хленчете и ми се обяснявайте сега.

10

кореняк

преди 8 години

Какво му е лошото като има кафета и заведения по Витошка. Много си е хубава улицата след приключване на ремонта. Всички чужденци й се радват, но българина не. Той трябва първо да критикува, а след това да мисли дали е добро или лошо. Отидете в Щудгарт и ще видите една отхубавите пешеходни централни улици колко кафета има, но немците се радват и не търсят косури, макар да е много, ама много по-ниско ниво от нашата Витошка

9

Анонимен

преди 8 години

Пълно е със ***. Както придошли, така и трето поколение. Простака си е ***, независимо къде е бил снесен. Напълни се анаболни биячи, чалгари, рапъри и друга подобна ***.

8

Пришълец

преди 8 години

До 10И да и не. Проблема с данъците и застраховките се решава като си смениш адресната регистрация и си пререгистрираш автомобила. Иначе не, не зависи от нас - особено когато цялата икономика на страната е ситуирана в София. Може да бачкаш общак на "село", ама може пък да имаш умения за IT или маркетинг специалист и се развиваш и работиш в София, ти кое би избрал? Къде ще практикуваш тоя занаят в малкия град? Много е лесно на думи, ама като не си живял там не става :)

7

Анонимен

преди 8 години

в еленския балкан място бооол! що дирите там???

6

Анонимен

преди 8 години

До ПришълецАз пък да ти кажа моите наблюдения - масово от прованса си хвърлят фасовете, че и други *** по улицата. Има и изключения разбира се, но са много малко. Да не говорим, че си карате колите тук, а плащате данъци, застраховки и т.н. като на село! То си зависи от Вас, селяци да си намерите прехрана и живот на село - само дето ви мързи и идвате тук, защото е по-лесно

5

Анонимен

преди 8 години

Селянията не е въпрос на адресна регистрация...

4

Пришълец

преди 8 години

До 6 "Елън Рипли"Нали се гасят преди това, бе Елън :)

3

Vvv

преди 8 години

Otrqzaha tramvaq za da prrvurnat Vitoshka v tipichno mazno i zadrysteno selsko styrgalo.

2

ПорЦелан

преди 8 години

Центъра стана свинско място! Няма къде да паркираш, не можеш да се разминеш от хора и е страшно прашно и мръсно. По-добре да изядеш един сач в Горублянско ханче, скара на Кремиковски манастир или даже кафе я някой нол.

1

Пришълец

преди 8 години

До 2И аз съм от пришълците и ако трябва да бъда честен нямаше да да дойда да живея в София, ако в родния си град имаше работа за професията, която практикувам. Мога да ти кажа, че на много голяма част от "пришълците" не им се живее в София, но нямат друг добър избор. Или работиш за 400лв в провинцията или стискаш зъби пред това да те наричат "пришълец", "привинциалист" и "селянин" нищо, че масово хората "3-то поколение софиянци" си хвърлят фасовете по улицата, а пришълците като мен в кошчето :)