30

Анонимен

преди 8 години

To pone, kato rabotime maikite, i pari da imahme, to e edna parodiq, ni pari, ni vreme za dete, dreme mi, moito uchi ezici i kato napravi 18 izchezva ot Bg to

29

Анонимен

преди 8 години

Държавата това и е работата ,да ни накара да вървим с маршова стъпка.Запълва живота ни с хиляди" прозрения" ,които ни превръщат в единни граждански номера.Танцувайте вашия танц,слушайте вашата музика и всичко ще се случва лесно и приятно.Не вярвате-пробвайте.Децата са нашите малки слънчица-обичайте ги и те ще ви отвърнат със същото.

28

Анонимен

преди 8 години

Възможност за добър баланс с подкрепата на държавата, възможност жената да е активна, но не да работи от 9 до 18 и да се чуди как да си вземе детето от градина, както и дълго деградиращо майчинство, гъвкаво раб. време. В Европа децата не учат до 24-30 май в началните класове, а и през юни, юли също..но това не означава, че са изтормозени и ангажирани като нашите с излишен материал, напротив...уч. програма с много излизане, адекватно уч. съдържание, посещение на музеи и добри резултати.

27

gogo

преди 8 години

кой докара нещата до тук. Нали и ти беше в управлението промяна, реформи ДРЪН ДРЪН

26

mihala

преди 8 години

На тези им липсват мозъчни гънки,че лежат на левия си хълбок.Защо не осигурите живота на майките за да си гледат децата.Тези,които искат кариера са жени общественици , а не майки.

25

Х

преди 8 години

Държавата гледа само ромските деца ,без пари.Кога ще започнат да искат пари от без-отговорните родители ,които оставят децата си за отглеждане в социални домове?

24

Бланга

преди 8 години

Жена ще вземе властта след хипер инфлацията 1996г.,ще се казва Иванка Нейкова.Ще лъже като дърта "ромка".Много пари ще лапне,заедно с Амед Доган и Данчо Ментата............

23

Анонимен

преди 8 години

До анонимен 26Ти си докачзателство на тезата, че не всичко, което има две бузи е лисе

22

555

преди 8 години

Когато жените се пенсионираха на 55, помагаха в гледането на внуците и майките нямаха проблеми. РИформата, която така и до днес не е приключила, създаде проблеми за всички и най-малкото е неуместно, авторите и да се изказват сега!

21

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 9 А мен въобще не ме интересува,каква пенсия вземат или ще вземат неграмотните ***,като тебе па макар и да не сте от ДС!

20

счети

преди 8 години

До онбашиятаДреме ми за Америка! Идеята ми е мързелите да нямат стимули да се множат чрез детски надбавки.Данъчни облекчения за трудолюбите !

19

ххх

преди 8 години

Когато са ни женели родителите-българката е раждала от 5 до 10 деца.И си е стояла в къщи да ги отгледа.Днешната българка- и пр.Създава безразборни сексуални контакти,и за нищо не света не иска да бъде съпруга и майка.Тя иска да прави"професионална кариера".В това е проблемът,а не някакви социално-икономически причини.Тежкия срив на морала на българската жена,гарнирано с с безрезервната подкрепа от страна на женските родители,в безумията на дъщерите,и........изчезваме като народ

18

Анонимен

преди 8 години

Преди е нямало детски надбавки, майчинство и пенсии и България растеше Предлагам да се спрат тези

17

Анонимен

преди 8 години

Всяка жена родила 2 и повече деца имаща 25 години стаж да се пенсионира 5 години по-рано.

16

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 15Производителноста е ангажимент на работодателя - технологии и организаия.Младеж със сърп е по-непроизводителен от дятка с комбайн.

15

Анонимен

преди 8 години

Преди е нямало детски надбавки и България растеше. Предлагам да се спрат детските и майчинството

14

онбашията

преди 8 години

До счетинадушвам ти подлия замисъл, искаш като в америка. америка е една много прогресивна държава, където всичко хубаво се насърчава с данъчни облекчения. резултата е толкова сложно дачнъчно законодателство, че всеки човек наема счетоводител за да му оправи бакиите. искаш и ти така ама няма, тук сме назадничава българия и ако не те кефи марш в америка.

13

Работеща майка

преди 8 години

Не може този, който създава проблема, да се натрапва като решение на проблема. Нашите деди са си гледали многолюдни семейства, но е имало една мааалка подробност - доходите на мъжа са стигали, за да се покриват нуждите на цялото семейство, а жената е работела, но за децата си и за мъжа си. Откакто държавата поема все повече семейни функции, семейството има само проблеми. А семейството е основната институция, която може да се грижи за децата добре. Децата си искат бащата и майката.

12

онбашията

преди 8 години

да се чуди човек как 3 милиарда години всяка пъплеща гад е имала деца без подкрепа от Държавата, и как реките са текли към морето като я няма Държавата да им чисти коритата от клони и наноси.

11

Мен

преди 8 години

Подкрепа само за работещите!