13

Анонимен

преди 8 години

Пуснете тази статия през м.януари при -10 градуса и може и да я обсъдим ...

12

...

преди 8 години

Пролет в душата ми напира,Страшно ми се пие бира.

11

Анонимен

преди 8 години

Продължителносста на живота днес е по-голяма отколкото преди 50 години, което идва да ви подскаже,че ако храните бяха отровни, както много твърдят това нямаше как се случи...------------------Продължителността в Бг може да е по-висока единствено по ваксините и антибиотиците.Иначе влез в някой американски форум да видиш за какво става въпрос - ако кажеш какво ядеш ще те сметнат за луд, а 90 годишни бабички участватв Бостънския маратон. (това като пример, не че ги уважавам много)

10

Бироман

преди 8 години

Знаех си.

9

Прости пръчки,

преди 8 години

Продължителносста на живота днес е по-голяма отколкото преди 50 години, което идва да ви подскаже,че ако храните бяха отровни, както много твърдят това нямаше как се случи...

8

Анонимен

преди 8 години

Помня като обръщахме бутилките, да гледаме за ***. Сега няма такива неща- годност до 5 години, баси бирата, баси чудото.

7

Ники

преди 8 години

Единственото 100% вярно е че алкохола подобрява настроението,Наздраве!!!!!

6

бай Тъпчо

преди 8 години

Абе преди бая годин киселото млеко го носеха на магазинат в тави с капак и ни го сипваха в бурканите и кофите дет си носехеме от къщи и на вторият ден млекото вкисваше и айде на ***.Бирата пък пийш я не пийш я след неколко дена кат я отвориш и кат фонтан бликне нагоре и мирише на вкиснало,та и млекото и бирата всеки ден са зимаха,та да са пресни пък сега по месяц седат и нещо им нема-все едно днеска си ги купил,та много напредна науката бе,само хората дет не седат вечно млади ама нейсе де

5

балконец холан

преди 8 години

До ACDCSKARSENALЪъъъ, ЦСКА, уот ис дис ?

4

славянин

преди 8 години

Бирата е полезна единствено за банковите сметки на производителите и! Има един много верен признак за вредата от нещо, а той е когато започват да го хвалят!

3

Анонимен

преди 8 години

Бирата е много коварно питие. Който ме ми вярва да си купи апаратза мерене на кръвно и пулс и да си ги измери преди запой, по средата на запояи накрая. След това да си измери кръвното и пулса сутрин след ставане от сън.Да припомним, че пиене на повече от 700 мл бира на ден е вредно (това е дефиниранокато 2 питиета от американските медици). В допълнение бирата обезводнява тялото и е опасна за пиене през лятото - това, което уринирате не е бирата, а преработена течност от кръвта ви.

2

ACDCSKARSENAL

преди 8 години

БИРА, РОК И ЦСКА

1

Анонимен

преди 8 години

А консервантите в бирата за кое бяха полезни? Ааааа да-подхранваха раковите клетки...Мида си пийнем тогава...