35

Анонимен

преди 8 години

До До 47"Това че плащаш осигуровки на държавата не значи нищо, защото тя може да ти предложи единствено некачествена услуга и нищо повече."Затова всеки трябва да стане милионер и сам да си осигури старините. Така и така нищо няма да се върне от осигуровките които е плащал цял живот. И тук идва спасението - това е най-справедливата система проверена от времето: пазарната икономика в условията на демокрация. Тя дава възможност на всеки да стане милионер.

34

Анонимен

преди 8 години

До до 40"Ама не можем всички да сме като тебе.Някой трябва и да работи,но за 400 лв.Това е."Пазарната икономика в условията на демокрация е най-съвършената и най-справедливата обществена система. Дава равни възможности на всеки да стане милионер. Ако някой не е станал милионер, значи е *** и *** и заслужава да бачка по 12 часа за 400 лева заплата.

33

Анонимен

преди 8 години

До До 38Мдааа, "най-справедливата система проверена от времето е пазарната икономика в условията на демокрация". А какво стана в Гърция - винаги е било пазарен капитализъм. А какво стана в България за 25 години пазарен капитализъм - справедлива мизерия за 90% и справедлив лукс за 10%. Ама тия 90% са *** и прости, не искат да иползват възможностите на пазарния капитализъм да купят ябълка, да я опаковат атрактивно и продадат с печалба и после пак така докато станат милионери.

32

до 35

преди 8 години

Баба ти колко пенсия получава ? Ти с 2 хил. лева заплата колко пенсия ще получаваш ? Минималната пенсия в Гърция е близо 700 евро ...ае вади агнетата на паша да ядът тикви...

31

Анонимен

преди 8 години

Социалния министър каза, че до 2037 година пенсиите ще се увеличат с 40%. Ето, един пенсионер който сега взима 75 евро пенсия, тогава ще взима 106 евро пенсия и ще може пак да си плаща тока и парното който също ще бъде увеличене поне със 200%.

30

ЕлЕКТРОНЕН КАлкулато

преди 8 години

O, ама това била добрата стара *** ! Наистина, кога да чакаме поредната доза черен ПР за Рашата? Хайде, преведете нещо от списъка с позволена литература и го пускайте. Знам, че го желаете, а и бонуси трябват. 10-20 лева... все са нещо. По-умните хора умират от смях като ви четат хумореските :) Наистина имате потенциал да станете конкуренция на Комиците :)

29

Анонимен

преди 8 години

"Ако човек иска достойни старини, ще се наложи сам да си ги осигури"...Вски може да стане милионер и да не разчита на пенсия. Пенсии след 20 години няма да има, защото няма да има достатъчно млади хора които да работят (за пенсии е нужна възрастова пирамида, договор между поколенията, такъв няма). Затова либералният пазарен капитализъм дава възможност на всеки да започне бизнес, да спечели милиони и да не разчита на пенсия (която така и така няма да получи) а сам да се осигури.

28

Анонимен

преди 8 години

До Анониментака е вместо да плачат за гърция да кажат медиите защо работодателите държат народа на мин.заплатаповдигнете тези въпросиотдавна печелят доста, а плащат 400 лв.

27

sante_dog

преди 8 години

Ако могат да дават 7 евро за питие, ще могат и 7,5. Пак имат повече продукти в кошницата от нас...

26

Анонимен

преди 8 години

3 млн. души (от 7,2 милионното население на България) живеят в бедност т.е. с доход до 360 лв., което е минималната месечна заплата.

25

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен37той не е имал каузатой обеща това, което искаха да чуят

24

Анонимен

преди 8 години

Живея в България и заплатата ми е 8400 лева.

23

Анонимен

преди 8 години

НЕ СЕ КАЗВА ШИШЧЕТО СУФЛАКИ!!!КАЗВА СЕ КАЛАМАКИ!!!А ДЮНЕР ИМА В ТУРЦИЯВ ГЪРЦИЯ СЕ КАЗВА ГИРО!!!!

22

Анонимен

преди 8 години

До До 22"днес всеки има възможност да изкарва неограничено количество пари, стига да положи необходимите усилия"..Абсолютно вярно, но българите са прости и ***, затова 64% живеят под прага на бедността с 360 лева доход, а 400 хил безработни с по малко. Либералният пазарен капитализъм е най-справедливата обществена система и дава равни възможности на всеки да стане милионер. Отиваш в банката, взимаш 50 милиона кредит и почваш строителен бизнес - това всеки може да го направи, но са ***.

21

До 30

преди 8 години

Ами то и аз взимам толкова, но си живея в България, приятелю, не мисля, че аз съм агнето, а ти ! Жив и здрав и да си ги харчиш със здраве.

20

Анонимен

преди 8 години

До До 22Парите се печелят, а не се дават! Който не работи не трябва яде - народна мъдрост, която днес много хора забравиха....Точно така. Ако не може да печели пари един пенсионер - да рови в кофите за ***.А който е некфалифициран, или е кфалифициран но професията му не се продава в момента на пазара и не може да печели пари, да бачка преко сили по 10, по 12, дори по 14 часа ако иска да не рови в кофите за *** - пазарния капитализъм е най-спряведливата обществена система.

19

Уляна

преди 8 години

ДДС за книги и театрални билети остава 6%

18

Анонимен

преди 8 години

***, стига с тази Гърция. Време е за статия колко е зле в Русия.

17

Анонимен

преди 8 години

Боли ме задната кухина за 0,14 цента поскъпване, заплата ми е 1100 евро. Все повече се смея на Тиквата и агнетата на север !

16

Уляна

преди 8 години

Стига сте плакали на чужд гроб, и с увеличението на ДДС гърците ще живеят в пъти по.добре от нас. А що се отнася до образованието, държавните училища и университети са напълно безплатни, включително учебниците, храната в стола , а картата за транспорт е наполовина