55

Челбир

преди 8 години

Поскъпва сувлакито???!!! Е, т'ва вече е революция... :-D

54

Пиянде

преди 8 години

И мадамите поскъпват

53

men

преди 8 години

Въобще статиите ти днес за Гърция са супер!

52

men

преди 8 години

И тази статия е много хубава ***.Браво.

51

Трудовакъ

преди 8 години

Време е гърците да си спомнят за полк. Георгиос Пападопулос, полк. Николаос Макарезос, бриг. ген. Стилианос Патакос, ген. - майор Георгиос Зойтакис, ген. - лейт. Димитриос Йоанидис, ген. - лейт. Феедон Гизикис. След 1967 г. не научиха гърците да работят усърдно, да не си губят времето в кръчмите и политическите клубове на партиите. Над 360 млрд. евра 11,5 млн. гърци няма как да върнат, то с едни кораби, маслини, риба и консерви не става. Гърците нямат високи технологии, полезни изкопаеми, нищо!

50

Анонимен

преди 8 години

Що му се връзвате на кандидат-милионера?

49

Анонимен

преди 8 години

Да ви имам заглавията напоследък! През тази жега "пожар лумна" звучи твърде буквално, за да го ползвате преносно ;)

48

Чичо алеко

преди 8 години

То какво повече да поскъпва в магазините там ?преди 2месеца бях в Солун,и се осмелих да влезна в супермаркет.Няколко маслини,парче салам,малко кашкавал едно авокадо,.5 парчета маринована риба от една кутийка по една педя дълги......42евро.Та това бях го взел да си направя ,,узо мезе'' нали съм екскурзиант,Ами заболя ме корема.там в магазина ме гледат като отровна гъба,и когато се огледах хората какво пазаруват,какво констатирах.те копуваха по няколко резанчета от кашкавала и салама .

47

до 80

преди 8 години

На крачка си от фашизмът,даже не се усещаш!Много неолиберални простотии са ти влезли в главата,но си прекалено наивен,за да бъдеш успешен по техните критерии.

46

Анонимен

преди 8 години

До 65 (До 62)Има, има. Разходи се до Столипиново, Факултето или друга махала. Принципът моето си е мое, чуждото е общо е всесилен и няма милиционер, прокурор или съдия, който да го обори ;)

45

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен70Предполагам,че битността ти на милионер тепърва предстои,дерзай!Ако имаш достъп до държавни поръчки,ако Тиквун ти разписва концесии за без пари,или дядо ти е имал 30дка на първа линия,то тогава ти си човекът.Но,ако бизнесплана ти е това с ябълките,или тото 6/49,бъди малко по-скептичен!

44

Знаете ли

преди 8 години

Полето ражда тикви,а морето хора, затова са по добре гърците.

43

Анонимен

преди 8 години

Предполагам,че се шегуваш,тогава е добро,но иначе..................другари и другарки, ... спора комунизъм срещу капитализъм е решен. Тепърва да спорите за това е глупаво ... колкото до "справедливостта" ... такова нещо в природата не съществува.Когато лъва изяжда газелата, справедливо ли е ?четете повече, образовайте се и ще намерите отговорите, които ви интересуват.СТИГА ЧАЛГА и СЪВЕТСКА ТЕЛЕВИЗИЯ !!!

42

да се посмеем

преди 8 години

До Анонимен66Предполагам,че нашият приятел би ти предложил да опаковаш круши,дини,картофи,или грах,веселяк е той,с перфектния бизнес план.

41

Анонимен

преди 8 години

Тиквата цял живот е ял яйца и картофи, а вие шишчета искате,че и свински !

40

До 62

преди 8 години

До АнонименТова ли ви казва партията- майка?Че, всички капиталисти трябва да се избиват, защото печелят на гърба на трудовите хора?Който работи повече, ще печели повече. Който има повече акъл в главата и е по-комбинативен, ще успява повече и ще има повече пари.Такова нещо като богатство за всички, по равно, НЯМА!!!

39

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 62"Ще ти кажа коя е най-справедливата система - тая, която мели такива като тебе на тор"...Мдааа, а някои казват, че разни *** били изпращани несправедливо в Белене.

38

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен61Предполагам,че се шегуваш,тогава е добро,но иначе...

37

Анонимен

преди 8 години

"Някой прости люде май не разбират от къде идват парите. Забогатява се само и единствено за сметка на другите. Няма такава схема в която всички да са успешни капиталисти"Не е вярно! Пазарния капитализъм в условията на демокрация е най-справедливата система. Дава възможност на всеки да забогатее. Всеки може да купи от пазара една ябълка, да я увие в целофан с панделка и да я продаде на двойна цена. После с парите да купи две ябълки и пак така докато стане милионер.

36

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен46Лошата новина за теб е,че,ако всички бяхме милионери,парите щяха да са просто шума(не,че сега не са).Чистата еманация на дясната мисъл е:Оцеляват само най-силните.Ти смяташ ли,че се за такъв?Ако няма социално мислене,как смяташ,че ,ще оцелеят хората на наемният труд(защо ли си мисля,че и ти си такъв,но си твърде млад да оцениш социалният си статус)?