65

991

преди 8 години

Боже опази София! Стига простотии господа! На това място преди 30 години имаше блато! Но софиянци останаха малко, а сега и ще си внасяме!

64

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 91Ти май си от фирмата продавач???Бутиков, бутиков- колко да е бутиков в Младост? И като го купи, нали трябва да го използва за нещо и да е ликвиден, т.е. да го продаде после на сметка на друг, на който пак ще му трябва за нещо. Тъй че, ай по изи, става ли?

63

Анонимен

преди 8 години

До LUCKYинтересно щом живееш в Младост вашите от кое село са дошли да бачкат в Кремиковци и са ви набутали в гарсониерата :D :D :D

62

Анонимен

преди 8 години

Не мерси, в Гадост няма и да стъпя, камо ли да живея там, камо ли с 10000 съседи в блок! Разбирам донякъде само хора на които даром са им дали жилища на такова място, но сам да си го причиниш да си го купиш - никога!

61

Анонимен

преди 8 години

Случайно във фейсбук ми се мерна снимка на Парк-Хотел Москва и си мисля, че ако подобен комплекс, като този на картинката горе можеше да се построи на подобно място- хем централно, хем спокойно и до парка ,щеше наистина да си струва.

60

Анонимен

преди 8 години

Баааа, къв е тоз баровец от Персийския залив, дето му се живее с 765 комшии, че и в Младост, па чак и от нетърпение броил на зелено?!

59

Б.С.Т.

преди 8 години

Пускайте тото... ;-)

58

sss

преди 8 години

Да бе, те баровците шейхове точно си мечтаят за апартаменти в Младост. Жалка реклама на комплекса за да може да купуват на зелено поредните балъци.

57

шоп

преди 8 години

Хохо, и къде точно чакат като всеки ден минавам пред офиса на турската фирма и в него няма никой!?А архитектът на София и Фън-дък-ова как си представя инфраструктурата на района около небостъргачите да поеме потока на живеещите там, на гостите на хотела и на всички останали!? Парк трябваше да има там - в Младостите парк няма! Но не би - от парк се не взима!

56

Анонимен

преди 8 години

ama mnogo prilica na grand kanyon istanbul

55

God

преди 8 години

До Анонимен 80И то в Младост 3?!?!?!

54

Анонимен

преди 8 години

Селянията е повсеместна. Да имаш милиони и да се набуташ да живееш в блок, ако и да е на 100000 етажа- неам думи!Очаквам феномена- повреден или паднал български асансьор в небостъргача им, хахаха

53

Финансист

преди 8 години

Ехооо, в публикацията липсва надписа " ПЛАТЕНА РЕКЛАМА' !!!

52

Анонимен

преди 8 години

Чудя се дали ще има пред блока детска площадка където надвечер през лятото чичаци по шкембаци ще пият биричка и ще обсъждат политиката, а жените им ще люпят семки и навикват децата си, които ще ровят в пясъчника, от който ще изравят скъпоценни кучешки съкровища.Ако няма да е така, няма да се вписва в разбирането за младост. Все пак околоблоковите пространства в бачкаторските квартали са част от чара

51

Факт

преди 8 години

Небостъргач по правило се нарича сграда, която е по-висока от 150 метра, а не такава, която е около 2 пъти по-висока от люлинска панелка.

50

В

преди 8 години

...и на мен това ( на снимката ) ми харесва. колко много дръвчета има там...

49

Анонимен

преди 8 години

София е презастроена и има нужда от повече зелени паркове и гори които да пречистват бензиновия смог иначе ще стане по-горещо и от пустините на Гърция и Сирия.

48

Сандо

преди 8 години

българина на зелено не купува вече щото бая хора останаха да спят на зелено - я полянка, я градинка

47

LUCKY

преди 8 години

В Младост беше хубаво и спокоѝно,докато не се напълни с *** и мазни селяни-отвръщават ме с грозните си аграрни физиономиѝ

46

Анонимен

преди 8 години

Не съм от София но това ми харесва няма нищо лошо да има такива сгради и да се развива София супер е проекта