18

сашко

преди 8 години

Псевдоагрономите ако бяха агрономи, щяха да знаят че дърво от втора величина на 30г възраст се присажда по време на покой-късна есен или ранна пролет, а не в средата на лятото, като и така шанса да се хване е почти сведен до нула!!!! Въобще да не лъжат че са викали агрономи, защото така обиждат хората с тази професия като ги изкарват некомпетентни. А и взимането на дърво от терен държавна собственост и сложено в терен частна собственост си чиста кражба-престъпление попадащо под ударите на НК.

17

Искам да съм дърво

преди 8 години

Странна работа, ако някой присади един просяк от централна гара на лъвов мост и той вземе че умре заради липса на доходи, никой няма да му дреме, обаче едно дърво задейства медиите... Явно в БГ по важни са дърветата..

16

Анонимен

преди 8 години

Тези двамата какви диви аграри са...

15

SS

преди 8 години

И сега що стана. Унищожиха Широ фуген / японската вишна /, един от символите на Япония и ще садят палми. Поне да купят и некоя *** за палмите. Първенюта, "хай лайф", чалгаджии български.

14

Анонимен

преди 8 години

Дървото е унищожено, за да се предпази.Ха-ха-ха-ха!

13

Анонимен

преди 8 години

Веткоте и Маринелка заявиха, че дървото е унищожено, за да се облагороди кварталната градинка посредством бетониране и строителство на кафене.Точно на този адрес няма кафене и е крайно наложително, ако те спеши остра нужда от пиене на кафе да можеш да си купиш в рамките на 5 секунди, вместо да се налага да ходиш 30м чак до съседната уличка.

12

Анонимен

преди 8 години

Ветко и Маринела Арабаджиеви: *** ***

11

Анонимен

преди 8 години

Само забележете колко е ожмулено дървото,точно все едно е било изкоренено няколко дни и сега те са наредили да го засадят,за да замажат положението,като отмине шума ще го ликвидират тотално,за да не им пречи на ландшафта,големи селяни са тия ,ама големи,той застаряващ ***,а за тая дебела *** жена му ще си замълча,не си струва даже труда да пиша за нея.

10

Алекс

преди 8 години

Да,а вчера бяха до *** сложени.Брей,тия агрономи какви похвати използват вече,явно докато намерят място на Дръвчето го 'полагат' до боклукчийската кофа?! Хм , доста интересно.

9

впечатлен

преди 8 години

С голяма грижа за вишните, краставиците, кокошките, кучетата, мечките, , обратните, "бежанците"... докато върви геноцида над българите.

8

Анонимен

преди 8 години

ЛЪЖАТ!!!!!!!!!!!!ЦЕЛТА Е ДА НЕ ПЛАТЯТ ГЛОБАТА!!!!!!!!

7

Гневен българин

преди 8 години

Смях.Това е малко като с парите в България-не са изчезнали,а само преместени (от джобовете на вършите червени,доносници и полковници в тези на оцветените сини ,които сега се правят на демократи).Има ги,но не са където им е мястото.

6

Ели

преди 8 години

Това са пълни глупости. Дърветата бяха три и лежаха изкоренени 3 дни, след което изчезнаха (предполагам, че се е вдигнал шум и за това ги засадиха в двора на суши бара)

5

1232

преди 8 години

Този наглец заслужава да бъде обесен на това прословуто дърво. Естествено последната причината за това е "преместването" му. Не е истина колко хора са излъгали като не са им платили заплата по хотелите им

4

ГМО-бързо се разваля

преди 8 години

До Я стигаДа видях как го правят хората изчетох сума книги по въпроса и си свърших работата.Аре у лево!

3

1

преди 8 години

Ако дървото е било засадено на общински терен е длъжен да иска разрешение!!!Затова питам,ако някой знае,да пише!

2

Я стига

преди 8 години

лъжи,всеки дори и не специалист ,ще обори тези думи ,кой " премества"по този начин и по това време голямо старо дърво.Ветко в Сан Тропе не видя ли как го правят хората.Това сега са думи,за замазване на стореното

1

Анонимен

преди 8 години

дрън, дрън ярини....