275

МММ

преди 8 години

Гърчулята днес пак са на макаронаки и пастицио. Опитват се да пишат по БГ сайтовете, ама нейсе и ние да не почнем че тежко им!

274

Анонимен

преди 8 години

Утре ще остане само О-то и ще платим и ние. Боко учи се от Ципуракис как се защитават национални интереси! Като кажеш НЕ означава НЕ ДО КРАЙ.

273

Катон

преди 8 години

До гост 332И тези пари да не са ги откраднали от там? Изкарали са ги с труд. Пито, платено. Не дължим нищо на гърците.

272

Анонимен

преди 8 години

сам си клатиш стола.каквото ти кажат и лягаш.как не Ви е срам продажници.пита ли народа иска ли или не.

271

Анонимен

преди 8 години

Внимание . А ти какво предлагаш другарио руски патриот пак да се върнем в сивия ви комунизъм ли и да слушаме пак тайничко радио . Свободна европа . Не и ще ти го кажа на оригинален ,,съветски,, . С. П . А . С . И . Б . А и. Д . А . С . В . И . Д . А . Н . И . Я ,нали го разбра

270

Анонимен

преди 8 години

А кога ни питъхте дали искаме да влизаме в сив ами във варшавския договор а, за чехословакия дали да ходим там да стреляме по студенти там питъхте ли някой .

269

Анонимен

преди 8 години

Срам и позор е че ни направихте руска губерния за дълги години бяхме най големия концлагер в европа . Така че ако обичате другари запазете си лозунгите за някоя другарска среща

268

Анонимен

преди 8 години

Да не спъваме Гърците,щото и нашия хал е същия,след 16-те милярда заем.Утре и ние ще им се молим...

267

Мутони

преди 8 години

240 клоуни-предатели, начело с ***.

266

до 338

преди 8 години

Да, "бий за да те уважават" - логиката на балканската мутра.Колко време още трябва да сме последна дупка в Европа за да си промените мисленето бе, ганюфци!?

265

Анонимен

преди 8 години

И от какъв зор да сме добрите съседи? Като бяхме първите, които признаха Македония, като им правихме толкова жестове да не би да ни заобичаха? Наричат ни татари. Гърците ни гледат от високо и винаги споменават размера на пенсиите и заплатите там и тези, които ние получаваме. За да те уважават не трябва да си все мил и отстъпчив, да да покажеш среден пръст и един тупаник зад врата.

264

Анонимен

преди 8 години

Какво може да се очаква от продажници!? Всичко което им се каже от Брюксел тези ще го изпълнят безпрекословно ,но на така наречения народ това му харесва, така че никой не може нищо да промени !

263

Кристко

преди 8 години

Какво се чудите на този продажник,който е готов и този робски народ да продаде!Ще лижете неговият з-ник и на тези на ЕС като сте толкова ,,умни"!Май гърците,които толкова плюете са по-умни и затова и пред фалит ще са по-добре от нас с преклонените главички които и скоро ще ядат л__ината си в тая ,,българизация"ама не насила,а доброволна!Мутрата иска и гърците да му се извинат за обидните думи!Защо се обижда голямата празна тиква?Хората си казаха истината-няма такъв друг народ,които мълчи робски!

262

гост

преди 8 години

Колко български семейства сега са на маса и вечерят с храна, купена с гастербайтерски пари от Гърция? Бъдете толерантни и не злобейте срещу държава в трудно положение, хранила стотици хиляди български деца, чиито семейства бяха и продължават да са прокудени от България и работят за "византииците"! Подкрепа за механизма,разбира се - Гърция си е виновна за ситуацията, но има ли план за действие, какъв е смисъла нашата страна да се топори и противи! Уважение и сила за всички 400 хил. Българи там

261

Анонимен

преди 8 години

Кремъските тайни служби използват всеки повод за дискредитиране българския премиер.

260

Ivan Grozni

преди 8 години

Защо всички се правите на *** ,Англия и Полша ще участват а пък ние ще се опъваме.

259

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТака е като имаме политик с ощетен мозък и народа ще е ощетен. Лош избор е нашият премиер ще работи за гръцките интереси, за това ли го избрахме питам за?

258

Анонимен

преди 8 години

Подкрепяме заема, но не даваме , защото се обиждат !

257

МЛАДЕНОВ

преди 8 години

До АнонименПреди време един външен министър на България обеща,че ще имаме работни места за възстановяване на Ирак като участваме във коалицията против Садам Хюсеин но ...загубихме във финансово изражение 2 милиарда и няколко човешки живота от приятелски огън.? сега пак ни се обещава от ЕС но ......????

256

Анонимен

преди 8 години

Това не мога да разбера. Каква външна политика, да не ставаме лоши и прочее. Тези алчни византийци с подкрепата на запада ни взеха излаза на Бяло море. За 100 години това ни е довело до стотици милиарди загуби за икономиката ни. И на всичкото отгоре сега ще помагаме и ще се показваме "толерантни" ние, които сме най-ощетени териториално в цял цял свят. Няма по-ощетена държава от нас. В 1000 войни влизаме, за да възстановим правдата и все още не сме успяли.