7

сдасдас

преди 8 години

Ех ама как пък никой не се сеща за основния плюс да идеш в чужбината като си студентче.Ще напомня: S*x, dr*gs and rock'n roll .... :)

6

До 1

преди 8 години

Ох, ако така ще я пишеш по-добре си задръж мислите за себе си.

5

anonym

преди 8 години

Прекарал съм доста време в чужбина и съм съгласен, че е много полезно, всеки студент да види как са нещата в държавите с по... нормален... манталитет и структури. Да не кажа, че дори е задължително.

4

анонимен

преди 8 години

аз съм студентите да ходят по света да видят как се държат хората тамкак живеят какво ги вълнува това което чета тук по форумите месъсипва какво мислене какво писане нямам думи

3

Erasmus Mundus

преди 8 години

Здравейте,Относно програмите за обмен - необходимо е да знаеш поне нормален английски - повечето университети предлагат и програми на английски. Има възможност да посещаваш курсове за чужденци в съответния университет и да учиш дадения език. Да - има възможности за забавления, но има и риск да се запознаеш едновременно с австралийци, канадци, китайци, корейци, бразилци - все хора, които трудно би открил и установил контакт с тях за един семестър време извън университет

2

Анонимен

преди 8 години

До BG"Качествените кадри" със сигурност са изключително силно привлечени от 200те евро нето, които бизнесът им дава :D "Качествените кадри" ще работят за 2 ХИЛЯДИ евро в чужбина ;)

1

BG

преди 8 години

Тоест както казваше баба ми " да види г..., път " :)))) Вместо да сядат да учат, да си правят разходчици в чужбина, по концерти, по купони, по приятели - пък после бизнеса да реве на умряло че няма качествени кадри !Занаят се взима с учене и с практика, а не с екскурзийки !