9

Кирилов

преди 8 години

В случая не подкрепям позоцията на Реформаторите. Грешен ход би било, ако се назначат нови хора за подуправители - няма гаранция, че ще се справят добре с работата.

8

Хари

преди 8 години

Само се пенят. Нали тези хора помагаха на Радев за стратегията. Нормално е да ги остави в екипа.

7

Ред арми

преди 8 години

И за какво вият реформаторите? Може би защото за първи път не са получили процент и дивидент от назначение

6

кк

преди 8 години

По вашата логика, приятели,сегашния министър на финансите, не беше ли зам на Дянков? Помните, че имаше и такъв българоомразец.... Ами сегашният Премиер не беше ли началник на този Дянков...Е, защо те да могат, а Дим. Костов, примерно да не може? А що се отнася до това, че Виденов фалирал някакви банки, престанете с глупостите! Тогава се извършя революция на кредитните милионери и си изпраха парите.

5

vdch

преди 8 години

Димитър Костов финансов министър на Виденов де фалираха 13 банкиОтдавна съм се отказал да споря с автори на такива дебилни коментари, но съм сигурен, че Иван Костов се черви като ги чете. Димитър Костов беше негов заместник в правителството на Попов и няма уважаващ себе си финансист, който да не знае, че това е най-големия капацитет в тази област. А тези, които източиха банките отдавна са прекосили Атлантика, че и споразумение да не търсим информация за тях сключи Боко със Великата демокрация.

4

Анонимен

преди 8 години

До дянковС рубли ли платиха или с гривни?

3

дянков

преди 8 години

като се говори за Виденов да се знае , че е един от последните честни и има един апартамент :) това че го изиграха хора дето ръководят и до днес не е важно според някой :) а за софианци всички са виновни щом са бедни :) затова е по лесно като искат промени в конституцията за да не се потят много да върнат великотърновската :) и край софия да си гледа овце като преди и да приютява туристи :) то тя доказа че за ръководство не става :)

2

Анонимен

преди 8 години

защо се утрепките одят в държавни институции - Димитър Костов финансов министър на Виденов де фалираха 13 банки, Румен Гечев министър на икономиката на Жан Виденов сега дупедат от компаритята!

1

Анонимен

преди 8 години

вой за бой :) и наближава :) като иде в затвора лично се ангажирам да му пратя антуража на този сайт и няколко подобни да му пишат книгата на живота за да не прави нищо като досега и ще я продавам в америка :) защо ли, защото с каквато помия ни залива братския народ от америка с това ще им се отблагодарим :) и ще имате време :) доживот не е малко за един шедйовар :)