10

Анонимен

преди 8 години

FRANZIA E DARGAVA S MNOGO PROST I GLUPAV NAROD.

9

Учуден

преди 8 години

А вие всички как решихте, че хулиганите са африканци и ислямисти? Никъде не пише такова нещо.Може да са скинари, фашизоиди, крайно леви, крайно десни, недоволни от управлението в една страна има много. Не е хубаво да се лепят етикети и когато нещо не знаем, по-добре да не изказваме мнение. А колкото до емигрантите, те са заети със своето оцеляване, а не с промени или разрушаване на страната, в която са избрали да живеят. Казвам го защото някога и аз бях емигрант в прехвалената Европа.

8

Т. ПАНАРОВ

преди 8 години

Днес палят коли и имущество! Утре ще режат глави и ще йачват клиповете във фейса и тубата. И на кого трябва да благодарим че напълни Европа с африканци и с хора от Близкия Изток? Ама нищо де. И без това много станахме маймуните на клона и трябва да има чистка. Природата си знае работата. Всичко е така нагласено че да няма пренаселване от който и където и да било. Което е доста озадачаващо като факт.

7

Александър

преди 8 години

До Анонимен 7Мъдро!

6

Анонимен

преди 8 години

Защо тези младежи са наречени хулигани. Ако това се беше случило в Русия, веднага щеше да се пише, че палежите са дело на недоволни от управлението на Путин и от тоталитарния начин на управление. Ами след като претендираме за обективност, нека да не наричаме борците за граждански права хулигани. Освен това доколкото знам, демократите казаха, че думата хулиган е комунистически израз. Така, че моля статията да бъде редактирана и отпечатана подобаващо.

5

Момо

преди 8 години

Родината на задържаните(или на техните родители) е континента Африка. Кореняци франзуци почти няма да видиш да правят подобни неща.

4

Анонимен

преди 8 години

Ислямски хулигани- муджахидини

3

Анонимен

преди 8 години

Merde!

2

Анонимен

преди 8 години

Какво очакваш от ***. Да не говорим, че второто изречение е потресаващо.

1

Анонимен

преди 8 години

Защо пишете "хулигани", когто става дума за ислямисти?