166

Анонимен

преди 8 години

Сорая Пост да си ги вземе у тях и да ги храни, а те да я крадат, да пиянстват и да я ...., нея и всички наоколо. И тогава да приказва.

165

dada

преди 8 години

А къде са нашите евродепутати, за да отговорят или са там само да получават пари?

164

Rem

преди 8 години

..... Евродепутатката заклейми и политиката на правителството да събаря незаконните ромски къщи без да предлага алтернативно решение. ....Ами предлагам като алтернативно решение - еднопосочни билети към Брюксел и да се грижат един за друг ромите и евродепутатите!!!

163

Новините от 3 месеца

преди 8 години

1: Роми пребиха лекар оказващ им БЕЗПЛАТНА медицинска помощ.2: Да се дадат на ромите безплатни жилища.3: Роми ограбиха и пребиха баба в село Х.4: Да се намали дискриминацията срещу ромите. 5: Заловиха роми задигнали 300 метра кабели и пребили пазач.6: Хуманитарна помощ за ромски квартали след наводнение.7: Роми пребиха младежи, направиха опит за изнасилване.8: Брюксел: Да притиснем българите да пазят ромите. На тая Пост ... !

162

Сорая Прост

преди 8 години

Вземи си ги при тебе,Сорая или Соросоидая наистина ***.Вие,лицемверни Еврогейци с двойни стандарти направихте така,че да ви тачат само Гейци и ***,а честния българин дискриминиран от вашите двойни стандарти.Тласкате сами българите към Национализма,лицемери

161

Анонимен

преди 8 години

Като толкова много им пука за тях, да си ги вземат в Брюксел. Така ни вълка ще е сит и овцата ще е цяла. :))))

160

gtf

преди 8 години

На тая евродепутатка, мога да кажа (и покажа) 2-3 неща, на следващият ден ще е на съвсем различно мнение. Защо се дава публична трибуна на хора, които явно нямат връзка с действителността ?Този съюз отива към тотална деградация и упадък.

159

sid

преди 8 години

Разбира се ,че трябва да пазим ромите,те са бъдещето на България,те създават благата на тази страна,те са основата на всичко българско и родно.Трябва да ги пазим ,храним да увеличим още и още раждаемостта при тях.Малко раждат бъдещето ги чака.А ние ... ние си знаем.

158

Анонимен

преди 8 години

Заменям РОМ за РОБ !Е как Кон за кокошка

157

КУКЛОВОД

преди 8 години

ПЛАНЪТ ЗА ПОДЧИНЕНИЕ И УНИЩОЖЕНИЕ НА ПРАВОСЛАВИЕТО ВЪРВИ В ПЪЛНА СИЛА,СЪС СЪУЧАСТНИЦИТЕ С БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТИ В ПАРЛАМЕНТА,НО БЕЗ БЪЛГАРСКО СЪМОСЪЗНАНИЕ,ПРОДАЛИ РОДИТЕЛИ И ДЕЦА НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ 25 ГОДИНИ СЛУЖАТ НА САТАНИСТИ ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИЯ ЗАПАД.ЖАЛКО ЗА БУДНИТЕ СЛЕПЦИТЕ СТЕ ОБРЕЧЕНИ ,ВАШИТЕДЕЦА СЪЩО ЖАЛКО ЗА БУДНИТЕ И ТЕХНИТЕ ДЕЦА.

156

Анонимен

преди 8 години

До АнонименДо там ли си стигнал ! Няма ли нещо читавоТая не бих а поздравил камо ли друго нещо

155

Анонимен

преди 8 години

Като ги е грижа да ги вземат при тях защо нас да ни притискат !

154

Анонимен

преди 8 години

Ние сме ги оставили да ни влизат в къщите когато ни няма и да взимат всичко ценно какво повече от това искате !?

153

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАз съм за твоето предложениеи ,но нито един ром няма да иска да живее отделно защото са свикнали да са на гърба на някого

152

Анонимен

преди 8 години

Призив от София: Да притиснем ЕС да пази българите !

151

Анонимен

преди 8 години

Да си опънат палатките в нейният двор..... лошо е положението

150

Анонимен

преди 8 години

Правилно! Трябва да ги пазим, че те са нашето национално богатство! Ама защо не си поделим богатството с други наши приятели от Европейския съюз? Таман ще видят колко са щедри българите - всичко делят с братята европейци!!!!!!!!!

149

АА

преди 8 години

Те да ни дадат да защитаваме собствеността си, пък тогава гледайте какво ще стане ! Един по-един и ще четат читанки и буквари по цял ден и работа ще вършат мръшляците гадни .....

148

Анонимен

преди 8 години

Призив от България: ПРАТЕТЕ ВСИЧКИ РОМИ В БРЮКСЕЛ!!! Нека като по-стара демокрация ни дадат нагледен пример как се пазят роми.

147

Анонимен

преди 8 години

БЪЛГАРИЯ- ВЪН ОТ ЕС!!!БРЮКСЕЛ ДА СИ ПРИБИРА ТЕЗИ, КОИТО ТАКА СТРЪВНИШКИ ЗАЩИТАВА, ДА НИ ПОКАЖЕ КАК СЕ ИНТЕГРИРАТ И КАК СЛЕДВА ДА СЕ ПОЛАГАТ ДО БЕЗКРАЙ ГРИЖИ ЗА ХОРА, КОИТО С НИЩО НЕ ДОПРИНАСЯТ ЗА ОБЩЕСТВОТО, В КОЕТО ЖИВЕЯТ, НО ЗАТОВА ПЪК РЕДОВНО ТОРМОЗЯТ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ МУ. ПОЖЕЛАВАМ НА ЕВРОГЕЙЦИ МНОГО НОВИ ПОПЪЛНЕНИЯ ОТ ГОРНИЯ ВИД! ЕЖЕДНЕВНО- ПО 10 000 ТАКИВА! ДА НИ НАУЧАТ НА ЦЕННОСТИ, ЧЕ НЯМА ОТКЪДЕ ДА СЕ НАУЧИМ, БЕЗ ТЕХНИЯ ЧЕЛЕН ОПИТ.