20

ГОСТ

преди 8 години

ЗАЩО НАПРАВО НЕ СЕ ПРЕЗЕНТИРА КАТО : ЧОВЕКЪТ НА МВФ, ТОЛКОВА Е ЯВНО, ЧЕ ЧАК БОДЕ ОЧИ ?! СРАМ ЗА ПАРЛАМЕНТА, СРАМ, МАРИОНЕТКИ ЖАЛКИ,БЕЗМОЗЪЧНИ И АЛЧНИ !!!

19

Орбитал

преди 8 години

Еми хайде да ни е честита новата марионетка. Повръща ми се вече от задкулисните им игрички.

18

Наглите ГЕРБ,ДПС,РБ

преди 8 години

Пак ГЕРБ и ДПС...пфу.Това е дори по-нагло от преди, когато поне беше заявено, че има коалиция, а сега ни лъжат, че уж Борисов бил срещу ДПС, а си гласува навсякъде с ДПС и РБ, ако ПФ не гласува.ГЕРБ,ДПС,РБ,ПФ,БДЦ, винаги са си комбина с мн редки изклчения.Егати наглите.За овце ни имат, ама няма да им се получи тоя път, идват избори!

17

?

преди 8 години

Какъв е този "гуверньор" бе прости журналистчета?

16

Анонимен

преди 8 години

Последните 14 години е работил в МВФ,той да не се управлява от Путин.Дянков от къде дойде?А Крисалина от къде дойде?

15

българин

преди 8 години

До Анонимен 18:Ей, КриСТАЛИНа Георгиева и този нов мошеник, когото ГЕРБ пробута за шеф на БНБ, имат общо със САЩ толкова, колкото и онзи финансов министър на ГЕРБ, който размахваше една постна пицичка или колкото предишния - на НДСВ, който направи едни врътки с външния дълг, а днес и двамата са на заплата при ***. Този, новият - Радев, не бил от ДС, ами направо от КГБ.

14

Анонимен

преди 8 години

Това е кандидатура наложена лично от Кристалина Георгиева,която преди време сновеше между главният прокурор,президента и премиера,за да лобира за Радев,който пък е изпратен от САЩ.То се знаеше,че ще е той.Толкава са предвидими че вече са жалки.

13

Анонимен

преди 8 години

Не сме били в СДС,не играем за заплати".Играем само за МВФ.

12

sis

преди 8 години

Очаквано, служебно спечели удобния кандидат. Така спечели навремето и Цацаров, а сега чакат да бори престъпността и корупцията. Смех

11

наблюдател

преди 8 години

беше зам министър на финансите от бсп новите подуправители старите крадци очаквано боко тшквата ще гушне още няколко милиарда честно спечелени

10

Ред арми

преди 8 години

Поредният послушко, назначен да изпълни поръчка. Послушко, с чието име се свързва хипер инфлацията от 96-97 и разграбването на държавните предприятия на безценица от съмнителни субекти в периода 97- 2001

9

ни съ знай

преди 8 години

По много подобен начин бе избран и Искров за втория мандат(явно беше уговорен) и видяхме какво се получи.На малко прасенце и нов началник гледай с малко подозрение!

8

Анонимен

преди 8 години

Доганя победи държавата!

7

Анонимен

преди 8 години

Бил избран от ГЕРБ, значи от Тикваров, като Искров. Сигурни ли сте, че ще честен и обективен, и ще работи за стабилността на системата? Още преди да е избран са обсъдили поведението му и схемите по които ще се краде. Бъдете сигурни.

6

Анонимен

преди 8 години

"Преди гласуването четиримата кандидати за управител на БНБ декларираха, че не са били сътрудници на бившата Държавна сигурност и обявиха, че не знаят каква точно е заплатата на гуверньора."Значи още преди гласуването, банкерите кандидати започват с лъжа. Как така повечето обикновени българи знаят колко е заплата на Искров, а точно тези не знаят. И как ще очаквате после някаква честност след това?

5

Анонимен

преди 8 години

Нищо не се променя,кражбите продължават с пълно темпо.Вижте в медиите на Пеевски кои ще са подуправители-това ще са досегашните крадци и прислуги на ДПС,които проспаха КТБ.КОСТОВ И ХРИСТОВ, ЧЕСТИТО.

4

кк

преди 8 години

Е, това си е направо новина!!!!!Че кой е очаквал това? Вижте само за какво се пилее парламентарно време - за нещо, което го знаеШЕ всяко дете : че този чичко ще бъде НАЗНАЧЕН за Управител на БНБ....Но, демокрацията си е демокрация, трябваше да се имитира борба на идеи...И...забележете - за ДР - 130гл. + за БМ-37гл + В.Й.-44гл + Гр.В.- 43 гл = 254 гласа "ЗА", а ТЕХНИ Величества Народните избраници са 240 на брой....Е, и.....

3

do 1

преди 8 години

Липсва ти Искров ?

2

макето

преди 8 години

мошенници а обещая мене да изберат половин ягне рушвет дадох и 200 грама ракийка

1

Цъфнал ГЕРБ

преди 8 години

Поредната съкрушителна победа над задкулисието и модела #КОЙ! Браво ГЕРБ! Градим България!!!!