19

Анонимен

преди 8 години

Събаряй-й-й-й-й-й-й-й--й!

18

Продължение на 25

преди 8 години

Ако някой ром без образование, професия, работа и жилище, не желае да живее на село - в обезлюдено село, и да работи земеделие или скотовъдство, тогава, моля - границите са отворени. Да си намери друга държава, в която да го дундуркат през следващите 50 години, а той да им плюе в лицата и да им се качва на главите!След предложението да бъдат настанени в обезлюдените села, да бъдат спрени всякакви помощи, надбавки и други подобни - дадена им е работа и жилища, с нищо не са по-долу от останалите

17

Омръзна ми да пиша

преди 8 години

Близо половин век ги "спасяваме" - ограмотяваме, даваме им готови жилища, работа, помощи. Толерантно се опитваме да повярваме, че дивотиите и наглостта им са резултат на бедността и изостаналостта, които са преодолими. А те ни мислят за будали и гледат на всичко, постигнато от нас, като на плячка.на това трябва да се сложи точка, този модел не работи.ПОСЛЕДЕН ЖЕСТ - настаняване в обезлюдените села на всички роми, които нямат работа, образование, жилища и професии. Комуто не харесва - границите

16

aaaaa

преди 8 години

dano sum jiv da vidq kak taq kochina BG she iz4ezne otnovo ma toq put she e zavinagi

15

Анонимен

преди 8 години

иванчоПо заповед на педеБюрократи от ЕС държавата да плюе на своите закони.Хайде и ние да не плащаме данъци и сметки и да строим на ливадите без чзрп,както Римляните не от италия обаче.Робството е липса на суверенитет.След 1396-1878 сме отново в нов подобен периодпод мъдрото ръководство на ЕС- Вавилонската Блудница която седи на много води и не знам колко си там звезди.

14

Анонимен

преди 8 години

ivan40Само така,тия НПО от *** бюрократи,защитавайки римлянските престъпления и незаконни строежи,дискриминират населението с бълг. произход към който държавата издоява и наказва на макс по закона.За да няма бългаи,а само територия за завладяване от колоизаторите ЕС

13

мимоза

преди 8 години

Подкрепям с две ръце!Да се приложи закона, нищо повече!

12

Анонимен

преди 8 години

Българи, правете си къщи на кой където му скимне. Щом нямате друг дом имате право да си направите според умните глави от Страсбург. Лято е и се захващаите със строителство и правене на деца в изобилие.

11

Анонимен

преди 8 години

Ot Dewin e pomaka. Tulski beshe pisal che go e vijdal i v drugi forumi.

10

Анонимен

преди 8 години

До Веселин Узуновкой беше ти и къде живееш да ти дойдем малко на гости?

9

Веселин Узунов

преди 8 години

Съборят ли ромска къща ,то за нея 2 български ще съборим.

8

Ципрасчо

преди 8 години

Интересни сте ми, тролчета. Като отидем при Путин .. Аллах да ви накаже ... Правоверни може да станете лесно, но това доколкото си спомням е християнска православна държава. Ходете си в другите правоверни страни да ви зачитат вярата, но и тук на никого не пречите, освен ако не се опитвате да разбуните духовете. Путин ще ни оправи, ами то само една виза ви трябва за Русия .. друг въпрос е дали някой там го е грижа или пък иска да имате нещо общо ...

7

е

преди 8 години

В ЕСПЧ не знаят ли че кметицата е давала квартири на тези със съборените къщи, но те са отказали, защото там трябва да се плаща. С това писмо се поощрява неспазването на законите от ромите във вреда на българите. Борисов да им дава пари за билет и да ходят в Страсбург, за да видят съдиите за кого става дума.

6

БПФ

преди 8 години

Най-после някой да се поразмърда - НО: да се инициира и законово преследнаве на лицата от т.нар. "съд по правата на човека", заели една такава очевидно дискриминационна и противоправна позиция !!!!А катуните, то са знае - да бъдат унищожени.

5

Анонимен

преди 8 години

Установи се, че незаконните къще са 124. Всичко да се срине и да си ходат откъдето са дошли. Българите като ги гонят от домовете им, някой защитова ли ги, пита ли ги дали имат болни деца и родители. Никой нали? Тогава за тези готованци защо трябва да има прошка? С какво са заслужили пред обществото, с трудолюбие и честност, със спазване на законите, с какво?

4

Анонимен

преди 8 години

Само Путин може да оправи тоз *** !И излизане незабавно от Еврогейския съюз

3

Анонимен

преди 8 години

ВМРО нещо отличително да е направило в тоя кабинет не съм видял,освен че клекна на ГЕРБ.

2

Анонимен

преди 8 години

Снощи индийци са били полицаи в Ихтиман. Започва се индийското вилнеене защото се почувстваха недосегаеми. Оставят ли се още войната е неизбежна. А вдигне ли се българина ще измете Батката дето някъде се е смушил и крие вместо да удори по масатя за са се спазва закона. Знаем, че му трябват индийците за изборите но какви ще бъдат пораженията за страната и хората?

1

Анонимен

преди 8 години

Българите определено сме дискриминирани! Ще ни търсят със свещичка от Европа, като ни писне от нечестната толерантност и отидем при Путин!