28

Анонимен

преди 8 години

Евала, Петър!

27

Ани

преди 8 години

Един ден Атила се явил пред Рим и казал: Аз съм бич божи. Бог ме изпрати да ви накажа защото сте грешни!

26

Петър

преди 8 години

Един човек не може да направи противника си слаб, но може да направи себе си непобедим. Предизвикателството пред българския народ е да се поучи от грешките на другите и да постъпва правилно.

25

Анонимен

преди 8 години

Тоя *** ще докара Гърция до Жан Виденова България. Който и да дойде след него ще продава като Иван Костов и после търтеи като Гръцката Атака ще се жалват по форумите.

24

Do 12

преди 8 години

До Чебурашка: Kъде пък видя кремълска пропаганда. Вие *** сте истински параноици. Само не знам какво ще правите сега като доларовия балон се спука. Дреме им на Кремъл за санкциите и *** в България. Хората си направиха Брикс. Направиха си банка, изместват долара от икономическите си взаиомоотношения и ще оставят Сащ, Великобритания, Германия да си се оправят с раздутите в размер на трлн. долари дългове

23

fripp

преди 8 години

Е те страшни ограничения наложиха на гърците - 60 ойро на ден. Това прави къмто 3600 лв. на месец. Страшна криза, няма що. Към 320млрд.евро, които дължат, ще им дадат още 90млрд., както се говори. Никога не могат и няма да ги върнат тези пари. Впрочем, сега ще започне и цирка с приватизацията - няма да им дадат да продават на тоя, който предложи най-много пари, а на тоя, който ЕС и САЩ одобрят.

22

Анонимен

преди 8 години

Днес гледах едно предаване, в което се каза че 17 гръцки летища трябва да бъдат управлявани от германска фирма. Ето това е цената. Каквото може германците ще изядат, после били най-развитата държава в Европа. Естествено. Всичките им фирми в другите държави изнасят печалбата и я вкарват в Германия.

21

Икономов

преди 8 години

От нашите структури по места вече се чуват недоволни изказвания на наши уважавани членове и членки. Причината е, че информационните издания отделят твърде много внимание на проблемите в държава, която въпреки особеностите на управлението си, си остава западна в същността си.Нашите членове и членки искат да четат повече за трудовите подвизи на по-големите ни братя и сестри в Русия и по-рядко, но също така в Китай и в България.

20

приказката свърши

преди 8 години

Цяла Европа да храни дебилните гърци....няма как веке!

19

брей

преди 8 години

До 10 до 14"западна Европа се бърка в политиката ни с поставени лица" :))) Сега ако наблегнеш и на подставените лица от Изток, плюс местните *** от БКП-БСП (които се кланят на Изток) и всичките и изчадия АТАКА-ДПС и сие, може и малко по-нелепо да изглежда коментара ти :))).

18

МАЛЯКАССС КО ПРАВИС

преди 8 години

НЯМАС ДАВАС ЕВРАКИС !!! ХИХХИХИХИХИ

17

10 до 14

преди 8 години

Абе работя в Hoerco в Германия и месечно взимам повече пари от цялата ти фамилия. От край време западна Европа се бърка в политиката ни с поставени лица. Ако имахме стабилна икономика нямаше да внасяме толкова техни стоки, да караме техни коли и да пазаруваме в техни маркети. Това е ясно на дете от 1 клас, какво си ми заспорил тука...

16

Анонимен

преди 8 години

Най-добре Гърция да излезе от ЕС и Еврозоната. Поне ще си запазят икономиката. Почнат ли с приватизацията, както стана в България, край с тях.

15

Демокрацията се ...

преди 8 години

... провали от bankster-рите!

14

брей

преди 8 години

Ципрас, май вече не се хилиш, кат ***? Доста тъжен изглеждаш.... Какво стана, бре, маляка?

13

Алексис, тегли ...

преди 8 години

... им една майна на тези неолиберални ***, собственост на финансовия сектор и банките, и се прибирай обратно! #Thisisacoup

12

Евродепутат

преди 8 години

Никой никого не кара насила да бъде член на ЕС или на Еврозоната . Не ти харесва напускаш или не кандидатстваш . Всички обаче се натискат за членове на ЕС , а после викат ама лошо било. Като е толкова лошо чао и отивай при Путин там е хубаво , я виж Украйна колко е доволна от Путин .

11

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 10"и то заради ония западните кръвопийци които съсипаха източна европа, за да са добре те"Интересно, кога според теб Източна Европа е била по-добре от Западна? Кръвопийците си гледат работата и затова нещата им вървят, а такива като теб дето търсят под вола теле, само и само да не работят провалиха Източна Европа до нивото на катун.

10

знайко

преди 8 години

За да са на земята требва да преборят монетарната система,така че по скоро са на небето

9

До3

преди 8 години

Каква производителност, бе? Каква част от парите, които изкарвате реално остават в България? Нали се досещаш, че живата икономика включва всички отрасли, а не няколко, които се крепят на външен капитал?