85

Анонимен

преди 8 години

Видях те ли коя е най голямата мафия в света,излиза че тоя е ЕС, как може да се подаряват толкова много милиарди за тая Гърция,ние пак малките държави ще го отнесем,а гърците пак ще пият узо и ще играят сиртаки ,с огромни пенсии и заплати,приди години пак обещаваха че ще правят реформи,а сега уж пък референдум ,а всички тия игри бяха само заради милиардите .

84

Анонимен

преди 8 години

Гордите гърци май нещо изядоха тоягата от МВФ-то. Няма сила на света,която ще спре Новият световен ред на ционистите - империалисти,които искат пълен и тотален контрол над всичко и всички! Нека Сатаната,Просветителя,Илюминат да пребъде в материалното и чисто първичното,човешко,примитивното! Лошо няма и без това Земята е пренаселена! Планът е към своя край-доказаха,че системата не може да се надцака! Който не работи и не,слушка няма парички! Да живее Томас Малтус.Това е човешката природа!

83

до 193

преди 8 години

97458зи данни се представят с числа, а не цифри.2. Защо не сравниш приходите от чужди туристи? Не е ли това нещо като постъплението на пари отвън при износ??? И въобще съпоставими ли са с тези на България? Да не говорим, че в Гърция тези пари отиват при хората с малък ресторант и хотел, а тук - при някой от нашите скъпи олигарси.

82

българин

преди 8 години

Лаиците от Dnes.bg, пак ви е стара информацията, срещата Ципрас-Меркел-Оланд-Туск вече се състоя, без резултат, В заглавието и първите няколко реда на драсканицата ви има поне 3 грешни цифри - не се 86 млрд. евро, нито 85 млрд. евро, нито между 82 и 86/5 млрд,, а са 82 млрд. евро, което е приблизително 86 млрд. щ.д.

81

българин

преди 8 години

Ами, тя, гръцката наглост, вече няма граници. След всички воища, че не щяли помощ,ами да им се опрости дълга, в петък поискаха от ЕС 60 милиарда евро, ама като се направи то-точна сметка, излязоха към 82 мириарда, а около половинтата от тях - в близката година като за банките им трябвали към 25 милиарда веднага. А на всичко отгоре се оплакват и че ЕС ги унижавал, защото написал, че положението им се вложило от разхлабената им политика при СИРИЗА. Май Шойбле е прав - Гърция - вън от еврозоната.

80

Анонимен

преди 8 години

Twitter - #ThisIsACoup Това е преврат

79

(-_-)

преди 8 години

Какъв износ, бе човек!? Не разбираш ли, че тия статистики могат да се осукват до степен в която ще сме по-добре от Швейцария? Отиди в близкия супермаркет и стой половин час до някоя каса да видиш какво купуват хората..

78

(-_-)

преди 8 години

Одисей, къде изчезна пиленце лъжкиво, я разкажи за гръцкия пенсионер с 3,5 К пенсия и добрите банки спасители на света.. Евала ***!

77

Анонимен

преди 8 години

До циника 184АБСОЛЮТНО СЪМ СЪГЛАСЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НАЧИ НЕЩО НЕ СЪМ ДОЧЕЛ ПРЕДИ ТОВА В ПОСТА ТИ :DМЕРКЕЛ ПРЕВЪРНА ДЪЛГА НА ГЪРЦИЯ ОТ КРЕДИТОРИ ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ В КРЕДИТОРИ ЦЯЛОТО ЕС!!! ПРЕСМЕТЛИВА Е ЖЕНАТА ВСЕ ПАК БРАВО И :D

76

Анонимен

преди 8 години

ГЪРЦИЯ Е ВЛЕЗНАЛА С ИЗМАМА В ЕВРОЗОНАТА!!!!!!!!!ПЪРВОТО НЕЩО КОЕТО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ Е ТЯ ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ЕВРОЗОНАТА И ДА МИНЕ НА ГРЪЦКО ЕВРО (ЗИМБАБВИЙСКИ ДОЛАР) ИЛИ НАЙ-ВЕЧЕ НА ДРАХМУШМУЛИ!!!

75

Анонимен

преди 8 години

ЕВРЕЙНА Е МНОГО СТИСНАТ И ПРЕСМЕТЛИВ НО ГРЪКА СИ Е ЧИСТ ИЗМАМНИК И ЛЪЖЕЦ!

74

345

преди 8 години

Викаха OXI , викаха на ходжата ПЕЗЕВЕНК , пък после защо стана така ! *** народ !

73

Анонимен

преди 8 години

До циника 173ЛЪЖЕЦО НЯМА КАК ДА СТАНЕ ТОВА!!! ПО-ТОЧНО ТРЯБВА ДА ТЕ НАРИЧАМ ГРЪКО ТО Е СЪЩОТО КАТО ЛЪЖЕЦО!!!ЧАСТНИТЕ БАНКИ СА СИ ЧАСТНИ И ТЕХНИТЕ ДЪЛГОВЕ СА ЕДНО НА РЪКА!!!САМАТА ДЪРЖАВА Е ВЗИМАЛА ЯКО ЗАЕМИ НЕ САМО ЧАСТНИТЕ БАНКИ!!!! ПОВЕЧЕТО Е ДЪРЖАВЕН ДЪЛГ А НЕ БАНКОВ!!!СПАСИТЕЛНАТА ПРОГРАМА НЕ Е ЗА БАНКИТЕ А ЗА ДЪРЖАВНИЯ ДЪЛГ ДОБРЕ УСВОЕН ОТ НЯКОЛКО ПРЕДИШНИ ПРАВИТЕЛСТВА НО НАРОДА НА ГЪРЦИЯ ДОБРЕ СЕ Е ОБЛАЖИЛ ОТ НЕГО НО НЯМАЛО ДА ГО ПЛАЩА И ЩЯЛ КРЪВ ДА ПЛЮЕ ПО-СКОРО ГРЪЦКА ПОГОВОРКА!

72

(-_-)

преди 8 години

И как така Одисей, интересите на някаква частна бака стоят над интересите на народа? Защо всички трябва да плащат на шепа алчни ***, които рано или късно ще се самоунищожат, защото действията им отговарят 1:1 с тези на особено опасен психопат?

71

До Одисей 1

преди 8 години

Одисейчо, скъсай си дипломата по иконимика, защото това не е никаква наука. Това си е живо шарлатанство. Едни са си присвоили правото да печатат пари, пускат си ги в обращение и си ги изтеглят, когато си поискат, с цел предизвикване на криза. Следва изкупуване на работещи предприятия, мизерия за средностатистическия човечец. И после тъкмо го докарат на ръба за революция. Пак му отпуснат някое петаче и цикълът се повтаря

70

Анонимен

преди 8 години

ГРЪЦКИЯ НАРОД КАЗА НЕ НА РЕФОРМИТЕ И НЕ НА СПАСИТЕЛНАТА ПРОГРАМА!НЕДОПУСТИМО Е ЦИПРУС И ЕС ДА ДЕ ПОДИГРАВАТ С ГРЪЦКИЯ НАРОД!!!!ЩОМ НАРОДА Е КАЗАЛ НЕ ЗНАЧИ НЕ!!!!!!!!!!!!СТИГА СТЕ ГУБИЛИ ВРЕМЕ АМИ ИЗВАДЕТЕ ГЪРЦИЯ ОТ ЕВРОЗОНАТА И ГОТОВО! И ДА НЕ СТЕ ПОСМЕЛИ ДА ИМ ДАДЕТЕ НОВИ ЗАЕМИ ОТ ЕС!! ДА ИМ ДАМА МВФ И ЕЦБ НО НЕ И ЕС БЕЗ ТОВА ДА Е ГЛАСУВАНО ОТ ПАРЛАМЕНТА НА ЕС!

69

Анонимен

преди 8 години

До циника -за съжеление е точно така

68

(-_-)

преди 8 години

Германия е една все още окупирана държава, след това което причини на Европа поне още 50 години изобщо не бива и гък да се чува от тях.. Вместо това САЩ наля много пари и притисна редица държави да опростят дълговете им. Така, че Анатема!

67

Анонимен

преди 8 години

Одисейчо е провокатор на доларов хонорар. Смяната му застъпи преди час. Не си губете времето с него

66

Анонимен

преди 8 години

жалко , нищо несте разбрали просто неискат Ципрас защото е комуна ,искат смяна на правителството ,предлагат -Стурнара той е директор на национална банка и ученик и много блъзак на шойблер искат да покажат на цяла Европа че те КОМАНДВАТ