12

с

преди 8 години

В Реал са майстори в изкуството да се гавриш с легендите на клуба. Йеро, Раул, Касияс. Колкото велики играчи да играят в тоя клуб, толкова по-дълъг ще е списъка. В Реал уважават само парите, не и хората. Може да са велик клуб с огромна история, но нещо винаги ще им липсва.

11

Анонимен

преди 8 години

Помня някакъв важен мач мисля в ШЛ, дали не беше с Байерн Мюнхен или някой италиански колос. Реал водеше с поне 3-4 гола и си правеше каквото иска и Касияс отиде при съдията 2 минути преди да изтече продължението да му подвиква да има малко уважение към другия отбор и да свири вече края на мача, за да не бъдат унизявани още.

10

Анонимен

преди 8 години

Дълбок поклон,легендо!

9

Побъркани от пари

преди 8 години

Това е истината-любов към отбора,смешни побъркани богаташчета!

8

dale4

преди 8 години

izgoniha go kato ky4e,pri mnogo po dobri oferti ot drugi otbori go najendrixa v PORTO tova e REAL MADRID,po sastiq na4in BARSA serazdeli s XAVI xaxa

7

Анонимен

преди 8 години

Голям! На 19 години беше титуляр в Реал Мадрид. После и в нац.отбор. Жалко, че така се срина формата му последните години, но не случи и на треньори и на президент накрая. А и за Раус сте прави. Не може така да се зачертват футболисти дали всичко на Реал за 15 години.

6

номер 2

преди 8 години

и аз го помня как се целуваше с Рохе Санта Круз, тогава на 18 в Байерн! лигльото, помните ли го или не сте били родени!

5

Victimized

преди 8 години

Касиас е брилянтен вратар , когато стана титуляр само той ходеше на тренировка с колело , понеже нямаше книжка още . Не е нормално Реал да се разделят по този начин с емблематични играчи , така си тръгна и една друга легенда за тях Раул ...... До номер 2 , лигльо по всяка вероятност си ти , някоя дребна душица дето не знае какво е уважение , и това , че е плакал е признак не на слабост , а на доброта и признание за това което е получил от фенове и играчи .......

4

Анонимен

преди 8 години

Помня как стана титулярен вратар навремето, ако не се лъжа беше мач от ШЛ и се бяха контузили титулярния и резервния, а Касияс беше трета резерва и изигра мача на живота си още в първия си мач на европейско ниво.

3

Агент Дейл Купър

преди 8 години

Типично. Те Реал всички легенди така ги "изпращат с почести"

2

Анонимен

преди 8 години

лигльо!

1

Анонимен

преди 8 години

Огромен е! Независимо на кой отбор си фен, няма как да не го харесваш...