163

Кой не скочи той мюс

преди 8 години

Даниел митов и сащ много обичат мюсли!Всички обичат мюслиШАРЛИ МЮСЛИ!

162

Анонимен

преди 8 години

Истината е, че първо мюслюманите от Сребреница изколват няколко хиляди сърби- предимно жени, деца и старци, за това е и проведена тази наказателна акция.В отговор американските демократи изсипват 15 тона обеднен уран над Сърбия и избиват хиляди хора, създават измислената шиптърска държава Косово, а заболеваемоста от рак на Западните Балкани скача с пъти.

161

Анонимен

преди 8 години

А нещо за изкланите и избити те, хиляди християни ?Лицемерие. И никога не са били 8000 хиляи в Сребреница . Това е като масовите гробове в Косово . *** и ги търси !

160

Анонимен

преди 8 години

Неорповержим факт -гробовете са 3600! Следва въпроса ,къде са останалите 6400.Отговор - Ж. ЧИВИКОВ. Това е за нормалните хора,не да ,,умните и интИлигентните .

159

Морски

преди 8 години

Статията е пълна лъжа.

158

Samo minavam

преди 8 години

Я кажете,продажни политици и журналисти,защо започна воината и кои е виновен.Много труден отговор,защото подържате каузата на виновните.

157

каймакам

преди 8 години

Исляма се разраства и то много по бързо от нормалното. Не съм ислямист. Само се старая да гледам реално на нещата. Истинския Ислям не повелява нищо античовешко но днес влиятелни медии и среди правят точно обратното за съжаление.

156

Анонимен

преди 8 години

До ФАКТprostitutsiata e delo i profesia edinstvenno na bugarina.

155

Анонимен

преди 8 години

До без заблудаkakto napravhte i vie v Batak.

154

до 199

преди 8 години

1.Жените превърнати на овце за разплод и непризнавани за хора,Ами нали виждаме вашите,разголени,разгърдени,след като го одобрявате,проблеми няма.2.децата карани да зубрат корана без да разбират и една дума.Ако за вас е по добрия вариант да ги пускаме на улицата при дилъри,вие действайте така.3.бащата намира жена на сина си без дори да а е виждал.Ако за вас е нормално всички да са я минали,за да я одобрят за ваша жена,моля.Наше то нормално за вас е ненормално,живейте си живота по вашите правила

153

Левски София

преди 8 години

И кой казааааааа .... Ножжжжжж ... жицаааа .... Сребреницаааа

152

слава на Америка

преди 8 години

Добре че бяха САЩ да умиротворят Балканите, иначе тая война ОЩЕ щеше да бушува!!! (има примери - Сомалия - където САЩ прекратиха намесата или Судан, където си я спестиха съвсем)

151

anonimen

преди 8 години

tragediata v Srebrenica e posledstvie na amerikanskata namesa tuk,na balkanite.Kadeto e stapil amerikanski botush,vinagi ostavia karvava sleda sled sebe si.tova niamashe da se sluchi,ako ne razbiha iugoslaviia. Aza genocida na turcite nad balgarskia narod trez turskoto robstvo-koga shte kajete. A Daniel Mitov, zashto ne otide v Noskva da pochete jertvite ot V.S.V.?Strahlivec!!!

150

до Ястреба

преди 8 години

"Изпотрошил съм сума ти ми пари по съдилищата за да ми променят месторождението в паспорта от България на Кърджали. Така си мислят че съм пенджабец, което е много по-приемливо за мене, отколкото да ме объркат с българин!!"За което искам да ти благодаря, мене лично ме е срам, когато някакъв ориенталски дивак като тебе се представя за българин в чужбина. Хората там остават с впечатлението, че не сме бели хора, заради тъмнокожи пещерняци като тебе с български паспорти.

149

до Метин

преди 8 години

И след 1400 години нищо не се е променило в мисленето на ислямистите- те продължават да живеят 1400 години назад в миналото.

148

до Метин Чекиджията

преди 8 години

Ислямът е раково образувание, паразитиращо върху човечеството и няма нищо общо с първоначалната идея при създаването си.

147

Анонимен

преди 8 години

Бъдещето било на муслиманите, ах, недей, че цялата наука и прогрес най-вероятно те развиват?!? Каква наука развива тази религия, хей??? Жените превърнати на овце за разплод и непризнавани за хора, децата карани да зубрат корана без да разбират и една дума, бащата намира жена на сина си биз дори да а е виждал, виене от минаретата по 5 пъти на ден....прогрес,а, голям прогрес. И тия си верват...да си верват шушляците.

146

До 191

преди 8 години

Да, много добри хора са мюсюлманите, любезни, готови да помогнат, изпълнени с уважение и т.н. Но няма да усетиш в кой точно момент, както ти се хилят и кланят, ще ти срежат главицата. Разликата е цивилизационна, хора. И правилното място е при европейските темерути, какво да правиш.

145

ни съ знай

преди 8 години

И лъжите също така трябва непрекъснато да се повтарят!

144

Обективен

преди 8 години

И защо да е трагедия?А избиването на хиляди невинни сърби не е ли трагедия?Монетата винаги има две страни!