27

POLICE

преди 8 години

Имало пропуски , те пропуските са от 1990 година до ден днешен , всъщност вече пропуските са големи Схеми

26

Анонимен

преди 8 години

За уШко и зЪбчо само с..еХ ;)))

25

Анонимен

преди 8 години

;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) СеееееееХ

24

1234

преди 8 години

До 23Да не забравяме че армията и тя е българска и ще я свърши колкото полицията. Отделно че тя се побира в два автобуса

23

vesko02

преди 8 години

Закриваш МВР, организираната престъпност изчезва

22

Анонимен

преди 8 години

Mnogo meko se iskasvasch rumanka milizionerite vinagi sa s prestapnizite v Kombinazii Aide hodim rumanke bes tia nomera prostitutkite ziganki Igrajat s polizaite kradzite saschto

21

ГРАЖДАНИн

преди 8 години

Пълна проверка със СТРЕСТЕСТна служителите назначени на неподходящи места несъответстващи на заеманата длъжност професионален опит ,лоялнос Проверкада да завърши с с кментара на гласоподавател22 ПРИЛАГАНЕ ОПИТА НА МВР НА Румъния.

20

Анонимен

преди 8 години

Мексико за пример. Идва армията, нахлува във всички районни управления в града, обезоръжава всички полицаи и администрация от най-малкия, до най-големия и стои да пази реда, докато не дойдат новите кадри на полицията.

19

гласоподавателГосин

преди 8 години

Обезателно отмяна все още срешащи се реформи от епохата Бисеров Йовчеви пълна ревизия управлението на ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ.. Прилагане опита на на МВР НА Пумъния Грузия и др.

18

Анонимен

преди 8 години

Това не са пропуски. Това са целенасочени криминални действия години наред. Сега само ще им размахате пръст като на непослушно дете и проблема е решен според вас.

17

Анонимен

преди 8 години

Единственото решение е МВР да се закрие, а служителите му да нямат право да работят в новата структура, която ще замести сегашното неработещо МВР, свързано с криминалните структури.

16

Анонимен

преди 8 години

Това че не регистрирате кражби не винаги означава че самите кражби намаляват.

15

do od

преди 8 години

Ставаше въпрос за компенсациите... Ами тогава да се откажат от т.нар. порционни, без 40-дневен годишен отпуск, без ниска възраст за ранно пенсиониране, без привилегиите на труд - първа категория и т.н. и т.н.

14

do od

преди 8 години

От статията може да се каже,че е хубавото, че ще се вземе отношение към проявилите се, но какво от това. Преди години за проявилите се служители в МВР отношение имаха т.нар. Военен съд и Военна прокуратура, щом проявлението е с обществен отзвук. Били са намаляли престъпленията?! Кои ?? Малките или големите или като цяло е намаляла регистрацията на заявените такива, което е по-вероятно ? Другото, правещо впечатление.. Свършил е лимита за извънреден труд. Какви компенсации се търсят ?

13

възмутен

преди 8 години

МВР са между са между реалното истинско състояние на резултатите и стъкмистиката която е сбор от неверни данниЗаповядайте на протеста под наслов ;КАЧЕСТВО А НЕ КОЛИЧЕСТВО В МВР.нЕ НА СОЦИАЛНИТЕ ИСКАНИЯ НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ПОЛИЦАИ.

12

Анонимен

преди 8 години

Спада на престъпността с 15 % във Варна се дължи на факта, че още толкова хора или са били отказани от наглите милиционери да подадат жалба или са преценили, че ще си спестят отегченото им нагло поведение и изобщо няма да идат до РУП/ОДП, за да си губят времето!

11

За полицията

преди 8 години

Е, сега ли разбрахте че вишестоящите полицаи искат да изкарат повече пари от заплатата и при тая безнаказаност се сдружават с престъпниците. Или си мислите, че нещо зависи от няколко сержантчета, дето изпълняват заповеди и ступат няколко пияни тийнейджъри ....Тая *** трябва да се разрине и то здраво. В сегашното си състояние полицията е неспособна и безполезна за всички ни.

10

Анонимен

преди 8 години

Хаха, тия години наред са работили заедно с крими контингента, сега ще има се скарат повече да не правят така ROFL Пълна пародия

9

Анонимен

преди 8 години

Че, по-големи провинения от това, че са взимали подкупи, за да прикриват джебчийките??? Какво очакваш министърке???!!!Освен и те да са обирали с тях...или да са убили човек??!!За подобно нещо в Европа полицаите се съдят и влизат в затвора.После, защо Европа постоянно ни натиска за реформи в съдебната власт.Цацаров, вместо да сеплюнчи по ТВ да се стегне и да започва да си върши работата.По една пиклива публикация в Труд се самосизира, но за тези нарушения стои и се ослушва.

8

x

преди 8 години

не думай, имало пропуски. тая *** чак сега ли изтрезня?!? проверки трябва да има постоянно, не когато някой направи репортаж, нещастници