9

Анонимен

преди 8 години

До Григорий Распутин.....***--свършва царството на триполовите Кончити--свършва.....Колкото и да се пънеш,скоро в Ню Йорк ще пазаруват с рубли.........

8

за 19....

преди 8 години

Браво !Значи искаш Китайска доминация в Русия !Прав си --ТОВА НАИСТИНА Е САМО НАЧАЛОТО....

7

Анонимен

преди 8 години

"От 2008 г. до сега Русия е дала под аренда на Китай няколко милиона декара гори и земеделска земя и това е само началото."Не, това е само краят на американската доминация. БРИКС, Евразия- това е началото.

6

Berlin

преди 8 години

В русия вече настана масов глад, а Китай е в криза. Ако Западът издърпа производството си от Китай - за една седмица са задминали ушанките по бедност. Двама просяка тръгнали да се сравняват с Европа и Америка... хахаха... жалка история. :)))ПП Чух че големият руски патриот Кобзон молел да му отменят санкциите, за да се оперира в Америка и да види децата си в Западна Европа... хаха. Коментирайте, моля! :)))

5

Анонимен

преди 8 години

До Боби Боби, едно дете обучено и богато, е егоист и търтей.

4

Боби

преди 8 години

До Григорий РаспутинКитай има едно преимущество но и един недостатък. Прекалено много хора. Да работната ръка и то обучена е нещо прекрасно, но за подобни хора е необходим и стандарт. Китай започва да си повишава стандарта заедно с намаляване на населението в дългосрочен планСлед 25 години Китай ще е с по-малко население от Индия но с по-висок стандарт. Все пак китай ще остане с достатъчно население за да си остане икономически лидер. Инициативата едно дете но обучено и богато 20 години върши

3

Tina

преди 8 години

Русия ще се справи.

2

Анонимен

преди 8 години

До идиотщина А струва ли си да не се приемат страни само и само да се угажда на русия?

1

Анонимен

преди 8 години

Русия в сравнение с Китай е едно джудже. Ако изобщо има БРИКС, там конците ще дърпа Китай. Но аз се съмнявам дали изобщо нещо ще стане, защото там са събрани прекалено много хора с прекалено малко пари.