29

tic tac toe

преди 8 години

Стига сте опявали за ''малките''финансови възможности на Русия!Това е най богатата държава в света!Всичко друго са спекулации! Русия е най богатата държава в света и не ми обяснявайте за жизнен стандарт!Става въпрос за богатство от ресурси (там ги има всички възможни)без които съвременния свят отива на кино!Друг въпрос е че се краде ужасно много!Но преди 2000 година от Русия беше осъществено най голямото крадене ВЪОБЩЕ В ИСТОРИЯТА НА СВЕТА!Сега при Путин краденето се намали и това ядоса USA..

28

НФБ

преди 8 години

До АнонименУспех на БРИКС и новия модел..Хубаво е да има алтернативни модели

27

НФБ

преди 8 години

До Григорий РаспутинОтказ от долара и никакви инвестиции в сащ...Бойкот на американските кока кола и мак донал. .Водят до стерилитет и импотентност

26

НФБ

преди 8 години

Сащ пак се опитва да разделя и да владее..Китай е партньор и то коректен. .По добре Китай отколкото сащ ..Сащ искат главата и на Русия и на Китай. .Идва нова епоха..Идва много полюсен модел...Свършва ерата на долара. ..Това са фактите и реалността. .

25

До Блядко

преди 8 години

Сам ли си измисли ника? Поздравления, удачен е! Отговори ми, умничето на мама, защо голямата част от двигателите на BMW се правят в Австрия, в "Steyr"? Или защо бусовете на Citroen, Renault и IVECO се правят в ЕДИН завод близо до Милано? Франсетата не могат ли да си ги произведат сами? Нещо да си чувал за икономическа целесъобразност? Защо ли Су-35 и Т-50 се правят от 100% РУСКИ материали, а за Typhoon-a са се обединили UK, Германия, Италия и Испания? Мразя дрънченето на кухи ***! Излишен шум

24

55

преди 8 години

заглавието е грешно, след изолацията на РФ от Запада, сега Китай гледа какво да отхапе от РФ

23

до Блядко

преди 8 години

Друго си е западната техника с надпис "Made in China" по частите.

22

Анонимен

преди 8 години

До тттттттт....Излиза че си прав за смяната на ценносната система в Европа--виж новината от днес .....В Германия няколко души разтреляни със автомат...........Това имаше ли го навремето??? Сега направиха хората луди с тези нови извратени ценности....И обществото тотално изперква вече....

21

Анонимен

преди 8 години

До Долари като хартийкиПреди да се разпадне САЩ ще се разпадне Руската федерация.

20

Блядко

преди 8 години

До До Григорий РаспутинТъй ли?Викаш китайците копират от руснаците а?А защо великите руски инженери не направят примерно един свесен камион ами оборудват китайски шасита с немски двигатели ?

19

Соросоид

преди 8 години

Не вижам нищо лошо в това, по-скоро е стимул за САЩ и Европа да търсят начини да подобряват икономиките си. И докато САЩ като че ли де движат в правилната посока, то Европа все още е полу-заспала.

18

до Распутин

преди 8 години

"Светът е загубил в твое лице блестящ анализатор. Не е късно да се цаниш да пишеш коментари в "Комсомольская правда" или "Независимая газета".Но за сметка на това спечели поредния неадекватен *** в твое лице. Друго си е да тролиш в "авторитетна" медия като днес бегето.

17

тттттттттттт

преди 8 години

САЩ и Европа сами си слагат главата в торбата-с подменянето на нормалните човешки ценности и с алчната и лицемерна политика която водят,те са пътници.Путин само ще им помогне малко-като разруши еднополюсният модел-създаден и владян от САЩ.Защото САЩ без влиянието си по целият свят са загинали....Просто с тази тяхна виртуална икономика и кух долар са за никъде....Досега ги спасяваше икономическите балони и влиянието им--сега това свършва.....................................

16

fripp

преди 8 години

Хората работят в Русия. Например вчера са спечелили търга за ремонт на 222 вагона на метрото в Будапеща за 220 млн. евро. Онзи ден сключиха 10г. договор с Ролс Ройс за доставка на титан. Миналия месец осъществиха най-голямата търговска сделка в космическия отрасъл - пуск на 21 ракети Съюз в интерес на Еърбъс Дефенс, като им продават и 900 плазмени двигателя за спътниците на OneWeb. Не ми са виждат много изолирани.

15

Анонимен

преди 8 години

До kokospaнали точно това обявиха в БРИКС--отказ от долара....

14

До Григорий Распутин

преди 8 години

Гришка, спри и водката! Много ти е мотана главата. Руснаците работят! Ако погледаш сутрин какви хора излизат от метрото в Москва, готови за работа, съсредоточени и какви ги изкарва метрото вечер - уморени, но спокойни! Не си бил там, не ги познаваш! А интелектуаният им потенциал е такъв, че умните китайци само гледат какво руско да купят, да прекопират, да откраднат! Те и японците бяха и още са така! Русия някога може да има кондоминиум на някои нейни територии с Китай. Няма лошо, няма страшно!

13

Анонимен

преди 8 години

Какво ще дири Китай в Русия с риск да загубят огромните си пазари на запад? 140 пияни неплатежоспособни руснака не могат да се равняват на огромния американски и европейски пазар. Китай балансира между всички, за да осигури пазари, а русняка вярва, че китайците ще застанат зад тях в случай на конфликт и пълно ембарго.

12

kokospa

преди 8 години

Другари,Китай отдавна търси отдушник на огромното си производство,Индия много бавно но методично върви по неговия път.Русия като икономическа сила е много далече от Китай и просто ще бъде залята ако допусне свободен пазар!Просто няма какво да предложи освен военна техника и горива,Дисбалансът би бил огромен-казано е и в статията.Дане забравяме че все пак търговията в света се извършва в/пресмята в долари.Китай все пак не би се сритал с Запада -трябват му технологий.

11

Анонимен

преди 8 години

В края на краищата 10-12 големи и малки държави се считат държатели на този 16-18 трл американски така наречен дълг,те пък какво са дали за да бъде отпечатен,значи нещо заложили-твърдо едва ли въздух,а защо не,поне за сега по го има,докат другите твърдите дълго трябва да причисляват няма ги,течностите и газовете се испаряват,сметки изискват не е за всички глави,макар че дълг бързо се пречислява на глава,така защо тия стоят отстрана и гледат,явно ония не се справят танцуват,запретват ръце,имат %.

10

Анонимен

преди 8 години

Григорчо, спри наркотиците, ако всеки можеше да си взима руска територия когато му скимне, Русия нямаше да стане най-голямата територия в света. Никоя от двете държави не може да рискува да изгуби подкрепата на съседната. В момента имат уникалния шанс да засилят позициите си на световно ниво, но това ще стане само ако са заедно и последното нещо, което биха направили е да си раздават удари под кръста.