6

Койчо Коев

преди 8 години

Двама комунисти коментират как гърците да се измъкнат без да си платят сметката...Аман от ***.Компромисът с гръцката наглост, означава последваща лавина от подобни претенции.Това не може да не им е ясно на Обама и Оланд, но те като комуналки са свикнали да харчат чуждите пари. Обама - парите на света, а Оланд парите на Европа.Германия и дугите от ЕС, които още наае са заразени с комунизма, трябва да им теглят сиктира на тия двамата. Като са толкова социални, да платят сметката на гърците.

5

Анонимен

преди 8 години

Причината за непримиримата враждебност на Запада срещу Русия /СССР/ не е идеологията, а географията. През Русия минава най-късият сухопътен маршрут от Азия до Европа. Това е единственият търговски път, който никога не е бил контролиран от англосаксонците, въпреки че през последните 300 години те постоянно опитват да направят това и да установят контрол над руската територия .

4

Анонимен

преди 8 години

Целта на Сащ е пълно подчинение на Европа и разширяване на империята им по-близо до Русия и Китай. Обединят ли се Русия и Китай, Сащ са умрели много бързо.

3

Анонимен

преди 8 години

Мечтата на глобалистаВеднъж попитали свинята:Каква ти е мечтата?Бунища да покрият равнината,Да се превърне в *** светът!Свинята ще познаеш по мечтата.Е, в България мечтгата им се сбъдна.

2

Божо

преди 8 години

Каква е тази толерастия от страна на европейците и Обама към Гърция, другарят *** до сега да беше изпратил съветски банкови служители с камуфлажни униформи !!! Тези евро и америкогейове се държат меко с Гърция !!! Друго си е да беше другаря *** да тропне с високо токче на ципуракис, и веднага щеше да има решение :)))

1

Анонимен

преди 8 години

Надежда всяка тука оставете...Ципракис набутакис в газакис на чафутакис и ционакис, така ми каза един грък.