92

анонимен

преди 8 години

Очевидно българите умират от желание , да има един по нещастен от тях народ.Няма ***, по нещастен от БЪЛГАРИТЕ народ , няма никъде по света?И никой не гласува вместо вас ,нали?На времето имаше един грузински филм на който върху табелата на една кръчма , пишеше:САМ ДОЙДОХ..........

91

Жоро

преди 8 години

Защо може Калифорния да фалира на няколко пъти без да изостави долара а Гърция да не може. А бе оставете ги да фалират и да им фалират и банките да жидим дали ще продължават да пеят същата византийска песен.Нека да стане като в българия при първата банкова криза...

90

БГ бас

преди 8 години

Сега остава само да видим кой ще запретне пръв полата а / ГЪРЦИТЕ Б/ евро- гейците Гласуването не е задължително ;))))

89

до 106

преди 8 години

Защото Гърция има субсидии за селското стопанство, които идват от ЕС - там има квоти ако не знаеш и за селското стопанство тези квоти отиват най-много при Франция,Гърция и Полша в частност. Ей за тва драги ми *** ***. И нашите домати ще струват 50 стотинки на пазара ако субсидията ти се пада още 50 ст. отгоре на стойността за производителите. Сеш се?

88

Анонимен

преди 8 години

До R2KДостойнство, "ДОСТОЙНО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ"- Йерун Дейселблум

87

R2K

преди 8 години

След време за тези събития /референдума и резултатите от него/ ще пише в учебниците по история като велик пример за достойнството на един народ!

86

българин

преди 8 години

До 107:Не знам, какво ти харесва, но имам натрапчивото усещане, че имаш разстройство на мозъка. Никога не съм обвинявал Гърция и гръцкия народ в друго, освен в гьонсуратлък. Освен това, никой нищо не ги кара да правят. Точно обратното, ТЕ искат от ЕС и още пари и опрощаване на голяма част от дълга. ако си готово да им даваш, давай им, но не от мойте пари. Освен това, не е лошо да се прегледаш, щото май си се побъркало от четене на комунистически книжки.

85

българин

преди 8 години

До 106: На знам, дали на мен пишеш, ако е така, значи имаш умствен проблем. От това, че на гърците производителността им е слаба, не следва, че българската е по-силна.

84

До 73

преди 8 години

"В момента ,в който Китай се откаже да купува новите хартийки които си печатат американските ти приятели и са фалирали още на другия ден."Ти нормален ли си бе друграче? Ако се откажат от американската валута, това значи да се откажат от американския пазар. Това няма никога да стане.

83

До българин

преди 8 години

Е написаното в 105 вече ми хареса и си дойдохме на думата.Значи не Гърция и гръцкия народ са виновни ,та да ги карат сега да ядат камъни и пясък и да си разпродадат всичко за да са доволни ония *** банкерите.

82

До 104

преди 8 години

Интересно ,защо тогава днес ти ядеш гръцки а не български домати тогава, а не е обратното.Ние да изнасяме за Гърция щото сме страшно производителни пък гърците мързеливи

81

българин

преди 8 години

До 98:Нали вече писах бе, тапир червен, че нямам шанс за гръцки финансов министър, защото там търсящ пълзящи червени *** като тебе и Дянков. Това е, бързо пълзи натам.

80

българин

преди 8 години

До 101:Ако не се държиш като червено влечуго, няма да ти казвам така. Отговорът на въпроса ти, защо европейски банкери, главно немски и френски, са дали на Гърция около 400 милиарда евро заеми, е *** - от алчност. Както фалиралите Леман Брадърс. Впрочем, тези банкери доста добре си защитават интереса - правителствата на Германия и Франция праткически им откупиха голяма част от държания дълг, а ЕЦБ финансира гърците. Вчера и МВФ запя за опрощаване на гръцки дълг за да могат да връшат нещо.

79

Анонимен

преди 8 години

До До 97Като даваш нереални пенсии и заплати, спрямо възможността на икономиката си, като не си плащаш данъците, като има някакви 6,5 % данък за хотелиерите и 13% за ресторантьорството! Какви са тези данъци такива ги няма и в най-богатите държави?!?! Като се дава 13 и 14 заплати и пенсии всяка година, и като работиш до обяд твоята производителност на труда е нулева! Такава пробита кофа, я хвърля на *** и толкова!

78

Анонимен

преди 8 години

МНОГО СЕ ПАЛИШ, ТИПИЧНО ЗА РОБ /ГРЪКОРОБ/. ПЪРВО СИ ОПРАВИ ПРАВОПИСА, ПО ТОВА ЛИЧИ КОЙ Е БЪЛГАРИН.

77

До българин

преди 8 години

Н е те обиждам ти си навярно някой доктор на икономическите науки ,но не ми отговори на мен простото червено влечуго-защо са им дали 400 милиарда бе икономисте.И между другото Гърция ли е най-задлъжнялата страна в Еврозоната та и налагат на нея разни изисквания.Схемата на връщането на дълговете и една и съща в целия свят-всички страни теглят нов дълг за да си платят стария.И така докато стане като катастрофата с ипотечните заеми в Хамериката и всичко се сгромоляса

76

До 97

преди 8 години

Ти си празна кофа ,иначе нямаше да пишеш глупости.Напротив ,последните 8 години Гърция изпълняваше всички изисквания които им наложиха-намалиха пенсиите с по 250 евро ,направиха огромни съкращения и за това сега в Гърция безработицата е 20-25 % .А ти кажи как ставя тоя фокус ,хем наливат нови милиарди ,хем уж им опростиха около 120 милиарда и след осем години дългът и пак си стои толкова

75

До българин

преди 8 години

Брей ,че си умен бе.Я *** да станеш министър на финансите на Гърция и да ги оправиш за една две години.Ти си просто книжен плъх и теоритик и понятие си нямаш от много нещо но се изказваш тук умно умно.Абе тутманик.я кажи като Гърция е такава и онакава и книжата и не струват ,защо са и отпускани над 400 милиарда заеми .Не са ли знаели на кой ги дават и как ще им ги връщат.

74

вън от ЕС

преди 8 години

Гърците освен че са мързеливи, а излязоха и много глупави! С това "не" - си копнаха първи гроба.. те си мислят, че сами ще се оправят - пълен абсурд! Без оркестър, който да свири, сиртаки няма да играете! Референдума трябваше да бъде в ЕС за изключването на Гърция от структурите й. От 6 години се наливат стотици милиарди на европейците в една празна кофа, а гърците ядат, пеят и пилеят... без никакви реформи. Това ако е гръцката солидарност то такива страни нямат място в ЕС!!

73

българин

преди 8 години

Поправка на постинг 88:Изпуснал съм една буквичка, става въпрос за ПУТЛЕРОВИ *** мазни. Те са неспасяемото бедствие.