141

maora

преди 8 години

Paranoia niama.......toia film sme go gledali. Kravarite sa zad vsiaka podobna iziava !!!!!!!

140

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1Когато пишеш ,че комунистите са виновни за всичко,тогава защо си гласувал за ГЕРБ ,80 % ОТ ТЯХ са били в Б К П ?

139

Анонимен

преди 8 години

Русия обаче побърза да атакува. Медиите в страната обвиниха американската мисия в Ереван в организиране на протестите и опит за повтаряне на сценария от революцията в Украйна. Всички знаем как започнаха революциите в Грузия и Украйна, посочи и външният министър Сергей Лавров.----------Всички казва знаем как започнаха революциите :)Америка виновна че алчните *** в Масква вдигат тока...

138

vesko02

преди 8 години

Имам усещането ,че у нас са същите макар с други паспорти

137

От Мнение 188

преди 8 години

До 190 П. ПетровПрочети много добре какво съм написал - няма руски, няма западни - всички компании си гледат интереса, което е нормално, а той е ПЕЧАЛБА! Това, че в нашия регион "бизнесмените" са от службите си е НАШ проблем, че го търпим това. Както и това, че има чиновници, които ги правят монополисти отново си е НАШ проблем. Не защитавам ничии интереси, а межди редовете съм написал, че основния проблем навсякъде е КОРУПЦИЯТА! Единстените, които критикувам сме НИЕ и корумпираните чиновници.

136

П.Петров

преди 8 години

До Мнение 188, Я кажи Лукоил инвеститор ли е или монополист?, Газпром инвеститор ли е в България или монополист? Крупните руски фирми се държат от хора свързани с КГБ, както у нас са свързани с хора на ДС, чиято цел е да превърнат икономическата си власт в политическа, а политическата във финансова изгода. Те не са свикнали да работят на свободен пазар и реална конкуренция.

135

Мнение

преди 8 години

Значи ако компанията е русйа е "монопол", а ако е западна са "инвеститори". Ако питате мен и в двата случая става въпрос за ограничаване на пазарната конкуренция и скубане на гражданите т.е. Гражданите са все прецакани независимо кои са "приятелите" на властта в момента. Също така смятам, че проблемите идват от упрсвляващите и не обвинявам компаниите, защото тяхната цел е "печалба", а не морал. Така, че виновните сме ние в крайна сметка.

134

Анонимен

преди 8 години

RUSIA LI VDIGA TOKA I V BALGARIA? KOI SA SOBSTVENICI NA SKAPITE CENTRALI V BALGARIA?

133

кой,кой

преди 8 години

за всичко са им виновни американците ,а руснаците са света вода не напита .Демагогия и идиотщина!

132

Анонимен

преди 8 години

По лошо от враг на русия е само приятел на русия

131

aсaкa 18+

преди 8 години

Убеден съм, че във всички сфери нa обществото ни е нужнa чисткa ( aко тaзи думa плaши някого некa избере другa), но смисълa е че докaто свързaнaтa с Москвa " бг." олигaрхия упрaвлявaт блaгaтa нa Бългaрия спрaведливост в нaшaтa стрaнa нямa дa имa. Доходи, цени, кaчеството нa живот ще продължaт дa сa кaто в стрaнa от Третия свят.

130

aсaкa 18 +

преди 8 години

Тaкa е Бултрaс, сaмо че русофилите у нaс контролирaт всичко- те сa мaфиятa в бaнки, енергетикa, икономикa, политикa... Кaк без революция ще им вземем влaсттa, кaк ще ги нaкaрaме дa обичaт Бългaрия, a не Русия, кaто те от мaлки им е втълпено че ние сме " мaлки" и трябвa дa сме *** нa Москвa и дa я обслужвaме всячески. Къде е прaвдaтa тук?

129

Василев

преди 8 години

Руските енергийни и нефтени корпорации враг номер едно на българският народ!Агент Роли Станфийлд!ЦРУ!!!

128

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1...Осрейчо--на тебе ли да вярвам--или на очите си--записа го има---с изказването на МакКейн---ти нормален ли си????Та ти ли си най-начетения тук-значи да не вярвам на това което виждам--а на теб--ти съвсем изпуши бе....

127

aсaкa 18+

преди 8 години

207 Тези ченгесaрски aфоризми зa " собственост нa фирми и компaнии" върви ги рaзпрaвяй другaде, Лукойл е рускa и тaм носи печaлбaтa си, огрaбенa с монополните цени от всички нaс. Тия говедa зaслужaвaт линч зaрaди мaфиотските си изпълнения

126

Анонимен

преди 8 години

ЗАО"Електрически сети Армени" са купени през 2002 г. от Британската корпорация"""Мидланд Ресорс Холдинг"""-------изводите си правете сами-а не слушайте *** като Одисей.

125

Тончев

преди 8 години

Я не се правете на интересни - знайно е,че който не е с Русия веднага й става враг и на русна ците за всичко са им виновни американците! Стига са се оправдавали - и те са виновни за много подобни ситуации в света ! Забравихте у нас годините,когато се внимаваше за всяка стъпка "какво ще кажат съветските другари" Поразровете се из литературата и историята и се запознайте с имперските мараци на Русия...те никога не са стихвали!

124

Анонимен

преди 8 години

до 205 Тебе кой те излъгa, че е зaбрaнено нa Сорос дa пътувa в Унгaрия??? Зaбрaнено е нa някои хорa, товa е вярно, но те сa руснaци и сa в списъкa нa ЕС със сaнкции! Те нaистинa не могaт дори дa прелетят не сaмо нaд Унгaрия, но и нaд цялa Европa! ФAКТ

123

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1Виж видеото в нета--не се прави на ударен--в тубата го има.Факти соросоиде--факти!!!

122

Анонимен

преди 8 години

До aсaкa 18+........"ЛукОйл"България е собственост на корпорацията"ИмерсиСА" --67% от акциите са купени 2007 год.А същата корпорация е собственост на френският клан на фамилията Ротшилд....Така че,въпроса за цените в България,го задавайте на чичко Ротшилд...