24

Асеновец

преди 8 години

А дали Обама знае кой е Плевнелиев

23

Анонимен

преди 8 години

А той отвърна с артилерийски огън от полигон Ново село

22

Ред арми

преди 8 години

А Обама върна поздрава на Плевнелиев с песента К...И СБОГОМ

21

Анонимен

преди 8 години

поздрави ги за послрдно , че до година може и да не съществува америка

20

розово паТЕнце

преди 8 години

След освобождението на България от Турско ,този на снимката и правителството на Тиквата 1 и 2,не е имала държавата по слаби управленчески механизми !!

19

Анонимен

преди 8 години

Най-голямата американска *** от Петър Стоянов насам. Не мога да опиша колко ме е срам. Няма ли край този негов мандат, времето сякаш е спряло.

18

Анонимен

преди 8 години

ot tolko maznene i klanene na amerika ,veche neznae kakvo pravi tozi chovek

17

Анонимен

преди 8 години

Ot 50 priatela deto poznavam nito edin niama deto e sreshtu rusnacite ,tozi prezident mai samo toi e potiv rusnacite ,daje i Germania deto tolko kruv propiliaha vyv voianta s Russia sa priateli s rusnacite , tozi na kakuv se pravi neznam za men tova ne e prezidendt na rapublika Bulgaria , pone az ne go priznavam za takuv

16

Анонимен

преди 8 години

Президентът на Зимбабве, когато научил че в сащ са разрешили еднополовите бракове, направил предложение за брак на Обама.

15

Анонимен

преди 8 години

Поднесе ли венци на паметника на американските летци, бомбардирали България?!

14

boc

преди 8 години

Искам да поднеса моите извинения към всички българи, че аз гласувах за това нищожество Плевнелиев!Срамувам се от себе си!

13

odessa

преди 8 години

toia kato go vidia i mi zamirisva na selski kenef. gledam i ne viarvam na nosyt si.

12

боц

преди 8 години

Пфууу!***!Най-мразения президент на България, от българите и най-обичания от американците(ако изобщо знаят къде е България), и назначен от най-простия министър-предсетател и най-голям ду**лизец на САЩ - Борисов!!!!

11

Анонимен

преди 8 години

срамувам се от изявите на отрочето на гоцеделчевския колос в областните структори на БКП. Още едно доказателство, че приемник на комунизма е САЩ, а не Русия!

10

Vkontakte

преди 8 години

Няма ли кой да оскубе прошарената козина на това мижаво пуделче ?

9

беж

преди 8 години

Кога ше го махаме тоя?? Не стана ли време?

8

Анонимен

преди 8 години

Плевнелиев изразява увереност, че българско-американските отношения ще продължат да стават все по-интензивни и ще се развиват във възходяща посокаТоест, надява се, че все по-нитензивно световните грабители ще яздат, стрижат и доят България, а във възходяща посока, понеже ще трупат още повече товар на самара, който са ни поставили на гърба.Не знам до колко е признак на добър тон, лакеите и прислужниците да пращат официално писмо на господаря си.Но тоя мил и нежен Мазньо явно се отърква на боса

7

Анонимен

преди 8 години

Най-продажният и *** президент в 1300 годишната история на България ! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТАКИВА ПРЕЗИДЕНТИ

6

Професор

преди 8 години

Колкото и да не харесвам бившия Президент комуниста Агент Гоце - Седефчов Първанов мога да кажа, че той се държеше много по достойно и мъжествено от тоя сегашния смачканяк.. Разбира се сегашният също е комунист но това е нормално защото живеем в Народна Американска Губерния уважаеми зрители. След рекламите ще продължа с моите високо интелектуални разсъждения.

5

До Росена мома

преди 8 години

"България и САЩ са съюзници и стратегически партньори""Какъв съюзник си бе мишка страхлива, ти си просто *** и шут на Янките ! Хващам се бас ,че въобще не са те забръснали, даже едва ли някой в Белия дом знае за поздравителния ти адрес!